Ох, тези нови телефони!

• 1 125 180
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 180
НТС Desire C е моделът. На младежа го взехме и сега дружно го разгадаваме. Ще погледна дали има, но последно не видях нито редактиране, нито изтриване...Аз пробвам от настройки, персонализиране, десктоп.... там ги виждам иконите, ама не мога да ги махна.

# 181
С последния сенс сте значи. Пробвай това, което казах ако не стане ще мислим допълнително Hug

# 182
  bouquet Ще и ще пиша пак  Hug.

# 183
  • някъде ... тук ...
на моя стар, стар Desire като задържиш върху каквото и да е на екрана, отгоре излиза "drag item to rearrange or remove" и долу по средата слушалката с phone се превръща в remove. завличаш го там и всичко е OK  Simple Smile

# 184
НТС Desire C е моделът. На младежа го взехме и сега дружно го разгадаваме. Ще погледна дали има, но последно не видях нито редактиране, нито изтриване...Аз пробвам от настройки, персонализиране, десктоп.... там ги виждам иконите, ама не мога да ги махна.
Натискаш с пръст иконката на екрана, от който искаш да я махнеш и задържаш. Горе в дясно ти се показва кошче, приплъзваш я до там и я изхвърляш от десктопа. Приятелка е със същия телефон, та съм сигурна, че е така.

# 185
  • София
Някой вече с отзиви за Samsung Note 2 ?

# 186
Може ли малко хелп Sad

Взех си HTC Rhyme и докато го ръчках да го разучавам уж исках да си персонализирам дисплей-я, а без да искам изтрих точно заглавния изглед (завлачих го до кошчето) . И сега модула седи празен. Някой да има идея как да го изкарам пак там?

# 187
А какъв беше "заглавният изглед", най-вероятно wiget  с времето и часовник?
Натисни празния дисплей с пръст и задръж, ще се появи "Персонализиране" и си избери темата с времето.

# 188
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet

# 189
А как предпазвате тия големи дисплеи? Грозни са ми нещо твърдите калъфки, а и изглеждат неудобни. Прозрачният протектор дали пък е достатъчен?

# 190
  • КиТ
Протектор + калъфка!

Има кейсове,обаче за  iPhone  Rolling Eyes Не съм срещала за другите телефони Thinking

# 191
Кейсове има за всички телефони. Вижте в ибей- напишете модела на телефона си плюс case и ще намерите  Peace Аз на моя телефон му слагам и тапичка на куплунга за слушалките, когато не слушам музика, за да не събира прах.

# 192
А как предпазвате тия големи дисплеи? Грозни са ми нещо твърдите калъфки, а и изглеждат неудобни. Прозрачният протектор дали пък е достатъчен?
В ибей има прозрачни протектори за екрана на много модели и цената им е доста сносна.

# 193
В ибей има прозрачни протектори за екрана на много модели и цената им е доста сносна.
Ние такъв взехме вече. Но понеже синът ми го носи в джоба на дънките, се чудя дали е достатъчно. Предишният му телефон пак беше с голям екран и изкара доста с протектор и в джоба, после май беше го свалил и набързо му видя сметката.

# 194
Най - много кейсове има за айфони и самсунг галакси с3, но и за други модели се намират. Моя примерно е този . Протектори за дисплея не ползвам, разчитам на горила глас.

Общи условия

Активация на акаунт