Ох, тези нови телефони!

• 1 124 576
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 205
  • При елфите ...
И аз съм на БОБ и нямам роуминг, но си ползвах Wi-Fi на хотела.
Да... и аз! Wink

# 8 206
Телефонът ми изведнъж спря да разпознава мемори картата. Вадих я, рестартирах, сложих я на адаптор на лаптопа - и там ми излизат някакви системни файлове, но не мога да ги отворя. Телефонът е старичък и тези дни ще го сменям, но имах някакви снимки на картата, които исках да запазя /прехвърля/ на лаптопа. Има ли начин да го направя?

Вторият ми въпрос е от по-глупавите - не мога да разбера дали контактите ми са записани на телефона или на СИМ картата - т.е. искам да ги прехвърля там, за да ги имам след това за новия телефон. Включвам телефона към лаптопа, за да ги копирам някъде, но не виждам или не разбирам как да го направя. С Андроид съм, LG.

# 8 207
  • Варна
От вчера се мъчим с ММ да открием, откъде дойде и какво означава този знак кръг вътре плюс, вляво от 4G , на статус бара. Много се дразни, че не може да го махне, затова моля за помощ!
Телефонът е Самсунг S8.

# 8 208
settings > connections > data usage > data saver

# 8 209
  • Варна
settings > connections > data usage > data saver
Много Благодаря! Спести ни часове!

# 8 210
  • here and now
Малко ми е трудно да си формулирам въпроса. Когато се ъпдейтват програми, нали се свалят файлове, които повече не са нужни, след съответния ъпдейт? Ако е така, то в коя папка се намират и "безопасно" ли е да се изтрият?
Телефона е Глакси ес5

# 8 211
Малко ми е трудно да си формулирам въпроса. Когато се ъпдейтват програми, нали се свалят файлове, които повече не са нужни, след съответния ъпдейт? Ако е така, то в коя папка се намират и "безопасно" ли е да се изтрият?
Телефона е Глакси ес5
По принцип процеса е автоматизиран - това, което не се ползва се изтрива по време на update-а (ако въобще е възможно разбира се). Това беше една от екстрите в 4.ххх - процеса по update беше автоматизиран и дори повечето компании се опитват да не слагат никакви файлове, които са за временна употреба - само това, което реално попада в приложението.

# 8 212
  • here and now
Жалко, надявах се да разчистя малко място.
Благодаря за отговора.

# 8 213
Здравейте! Някой знае ли, защо може да не се отварят Message Request в Mesenger.Само върти едно кръгче и нищо.

# 8 214
  • в огледалото на живота
Мнение за този модел:

Ще подновявам договор и ми предлагат с добра цена.
Чета обаче доста отрицателни отзиви за него.Знам,че техниката е на късмет,ама все пак...
Споделете,моля тези които имат същият телефон.

# 8 215
Това Нuawei-y6- ли е? да!

# 8 216
  • в огледалото на живота
Същият!
И какво да не разбрах???

# 8 217
Същият!
И какво да не разбрах???
Няма преки впечатления, но от този клас - да му казвам. Хубаво е телефончето.  А и е от тази година.

Изчакай и други мнения.

# 8 218
  • в огледалото на живота
Благодаря!

# 8 219
  • София
Поради смяна на апарата... ще се прехвърлят номерата на новия (от ЛГ Спирит на по-старичък Самсунг).
Обаче гмайл акаунта е със забравена парола - новата дали ще я пратят по СМС или?
Засега планът е чрез блутуут (към 400номера) или СД-карта (ако паснат слотовете) Thinking

Общи условия

Активация на акаунт