Ох, тези нови телефони!

• 1 124 616
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 250
  • Перник
Може ли да ми кажете, колко приблизително излиза смяната на букса за зареждане на смартфон в сервиз?

На майка ми за таблет и взеха 20 лв., доколкото помня.

# 8 251
Благодаря. Имам и друг въпрос. Майка ми доскоро имаше Нокия с копчета и не искаше да чуе за смартфон. После я убедих да вземе едно старо мое LG, но му се пукна стъклото и е неприятен за ползване. Тя сега иска да си вземе пак смартфон, но евтин и много държи да е с малък размер, защото старото LG беше 4 инча, а тя не иска да чуе за 5. Та като се замислих за малко, компактно и евтино се сетих за Iphone 4s, който преди ползваше ММ, но го няма отдавна. Той беше много доволен от него. Видях в нета, че сайтове предлагат реновирани айфони за около 130-150 лв. Чудя се, ако й взема такъв, дали все още е годен да работи що-годе добре? Ясно е, че е доста остарял и сигурно бавен, но тя пък не е цял ден в нета, ной-много да погледне нещо, ако й трябва. Ще го ползва главно за разговори. Дали си струва?

# 8 252
А Alcatel IDOL 3?Малък,тънък и удобен.

# 8 253
Не съм се сетила, но съм чувала, че Алкател не са качествена марка, нали все им са най-евтини телефоните?

# 8 254
  • София, България
А ей това?
http://www.mobiland.bg/samsung-galaxy-j120f-j1-2016

Същото го има и във вариант “mini”-още по-малко. Simple Smile

# 8 255
Не съм се сетила, но съм чувала, че Алкател не са качествена марка, нали все им са най-евтини телефоните?
Аз имах Алкател и докато не го изпуснах три пъти много яко нищо му нямаше,много здрав телефон,не забиваше,супер за парите си Simple Smile

# 8 256
Алкател са пълен боклук (без извинение), повярвай ми, че за нищо не стават. От личен опит ти казвам.

# 8 257
И аз казвам от личен опит-повярвай ми Simple Smile
Ако не го бях изпуснала,щеше още да съм с него,за мен е перфектното бюджетно решение Simple Smile
Чакам да излезе някакъв нов интересен модел и съм склонна да си купя.

# 8 258
  • В сърцето на любимия човек
Малко странен въпрос:
Оказа се, че новият Самсунг А5 е с по-различно мини USB. Сега трябва да си купя поне още 1-2 кабелчета за него, за да не се окажа в някакъв момент без батерия или да не мога да го свържа с друго устройство (напр. компютър). Нямаше ли някаква европейста директива за универсално зарядно? И от къде да търся допълнителни кабели със специфичното мини USB?

# 8 259
  • Mediterraneo
Допълнителни кабели бих си купила от амазон или Ибей. Скоро установих, че поне двама мои познати имат телефони с различни букси на зарядното. Да не започнаха пак като едно време да ги правят всички различни?!

# 8 260
Оказа се, че новият Самсунг А5 е с по-различно мини USB.
Да не е USB-C? Във почти всеки хипермаркет продават...

# 8 261
  • о`майна лунна нощ е
Huawei P9 e с такива С букса, но май Р10 не са.

# 8 262
И аз казвам от личен опит-повярвай ми Simple Smile
Ако не го бях изпуснала,щеше още да съм с него,за мен е перфектното бюджетно решение Simple Smile
Чакам да излезе някакъв нов интересен модел и съм склонна да си купя.
Чакай сега. Ние говориме за производителност не за изпускания, нали?

# 8 263
Не съм имала проблеми с производителност,забивания и тн.

# 8 264
  • Пловдив
Може ли да ми кажете, колко приблизително излиза смяната на букса за зареждане на смартфон в сервиз?
зависи от телефона - на СЕ Виваз ми излезе 30 лв, на таблет Леново - 50, а ХТЦ М8 - 60 лв и доста обикаляне.

Взех на мм Xiaomi Redmi 4x - абсолютно ненадейно, непланирано и неочаквано... 3 ден е с телефона и постоянно го ръчка нещо (нов телефон, знете как е), батерията му сутринта беше на 59% и това, при положение, че е зареждан само 1 път - ами като върл противник на бюджетните телефони, съм очарована... Ще го видим как ще се държи във времето - ако издържи 2 години, може и да изневеря на ХТЦ-то Grinning
А и още нещо... номерата синхронизирахме с гугъл акаунта му, но се прехвърлиха само тези, запаметени на латиница... Аз като0 прехвърлях моите, нямах такива проблеми, но каквото и да пробвахме, тези от стария му телефон, записани на кирилица така и не се прехвърлиха

Общи условия

Активация на акаунт