Ох, тези нови телефони!

• 1 125 347
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 10 350
О, да! Отплеснах се и забравих да отговоря, но Тета ме е изпреварила и е дала най-удачното предложение.

# 10 351
  • BG-DE
С Redmi note 10 pro съм и от тази сутрин не може нито автоматично нито ръчно да намери мрежа. В Германия съм и наоколо са налични две мрежи О2 и Водафон, но той не се сдвоява с никоя, а и двата телефона на ММ си имат обхват нормално. Възможно ли е аз нещо да съм направила и какво или просто се е скапал 🙁

# 10 352
  • Перник
С Redmi note 10 pro съм и от тази сутрин не може нито автоматично нито ръчно да намери мрежа. В Германия съм и наоколо са налични две мрежи О2 и Водафон, но той не се сдвоява с никоя, а и двата телефона на ММ си имат обхват нормално. Възможно ли е аз нещо да съм направила и какво или просто се е скапал 🙁

А може би проблемът е в СИМ картата?

# 10 353
С Redmi note 10 pro съм и от тази сутрин не може нито автоматично нито ръчно да намери мрежа.
Просто първо рестартирай телефона, би трябвало това да е достатъчно и да се свърже с мрежа.

# 10 354
  • BG-DE
Рестартирах, извадих картата и я сложих в друг апарат там си работи без проблем но в редмито не иска 🙁

# 10 355
Ами тогава сервиз. Може би се е случило нещо с антената. От там ли са купени телефоните? Ти не се ли сдоби с този модел наскоро?

# 10 356
  • BG-DE
Да, оттук е купен няма и месец 🙁 явно на сервиз ще ходи, така съжалявам, че изобщо го взех, 10 години съм само със Самсунг никога не е имало никакъв проблем, а този китаец ми скъсва нервите ежедневно 🙁

# 10 357
Да, оттук е купен няма и месец 🙁 явно на сервиз ще ходи, така съжалявам, че изобщо го взех, 10 години съм само със Самсунг никога не е имало никакъв проблем, а този китаец ми скъсва нервите ежедневно 🙁
В Германия не виреят китайци Wink

# 10 358
Menerva, на място ли е купуван или онлайн? Май си попаднала на дефектна бройка и ако имаш възможност, върни го. В Амазон вече е наличен Samsung Galaxy A72, аз оттам втори смартфон поръчвам и никакви проблеми с едно изключение, което се оказа временен бъг и с връщане на фабричните настройки се оправи веднага.

# 10 359
На Huawei е добро решение моделът P Smart 2019. Той е с андроид и Гугъл плей магазин. Отговаря на изискванията на aDream. Пък и цената му е вече смешна.

Странно. Вече почти не се предлага и цената е скочила на 300 лева, от 219… колкото беше преди няколко месеца. Жалко.

# 10 360
Писах и аз за някакво странно поскъпване на стари модели...

# 10 361
Явно като започнат да се изчерпват произведените количества, пък и рестрикциите от САЩ. Осезаемо сега се предлага само от един търговец, а преди бяха десетки.

# 10 362
Благодаря, но Хуауей отпадна. Гледам Ксиоми и Самсунг. Simple Smile Даже вече съм набелязала моделите.

# 10 363
SobSobЗдравейте, моля да кажете начин за клониране на стария ми Андроид Sob какво ли не опитах, някои неща ми се преместиха, други - като някои супер важни приложения са ми в първичен вариант, искат или регистрация, или влизане с профил, който съм забравила вече (отдавна е включен на стария ми Андроид и нищо не помня).
Искам да си възстановя изгледа и стария телефон на ново устройство (по-нов Андроид и телефон)
Ей затова мразя да сменям телефони...
Моля за помощ Hands PrayFrowning

# 10 364
С какво ги прехвърли? Ето с това прехвърлих аз https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hicloud.android.clone

Общи условия

Активация на акаунт