Ох, тези нови телефони!

• 1 124 467
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 11 385
Отсреща е, срещу Orange.
Давам линк, за да им се обадиш и ще ти кажат по телефона могат ли да направят услугата и цена. Аз живея в чужбина и се бях уговорила с тях по телефона, за да съм сигурна, че имат стъкло за нас и после ми направиха всичко за 1 ден.
Ако се счете за реклама и ме изтрият, ще ти пусна адреса отново на лични, но сега тук: 
https://gsm-service-sofia.bg/контакти/

# 11 386
  • София
Berbabeau, благодаря ти! Запазих си го в телефона .

# 11 387
Здравейте!
Имам iPhone XR, който ползвам вече пета година, но от известно време забелязвам един проблем. Когато водя разговори (не на високоговорител), и отдалеча телефона от ухото си, за да прекратя разговора, екранът му не иска да светне и не мога да натисна червената слушалка. Ако другият човек не затвори, разговорът продължава да тече и се принуждавам да рестартирам телефона. Не знам защо така се случва, как ли не натисках екрана, копчетата отстрани... нищо, освен рестартирането не работи.

# 11 388
Не е ясно как точно го рестартираш, но ако не си опитала по този начин, пробвай. Дано да свърши работа.

Принудително рестартиране на iPhone

# 11 389
При iPhone не зная, но адроид има настройка в секция Accessibility/ answering and ending calls / press side button to end calls - като съответно при активиране на опцията натискането на power бутона по време на разговор затваря. Проблемът вероятно е със сензора и това няма да го реши, но поне може да се затваря без рестарт.

# 11 390
Телефонът на детето Motorola G72, при гледане в Ютуб забива и екрана става черен. На какво може да се дължи това?

# 11 391
Телефонът на детето Motorola G72, при гледане в Ютуб забива и екрана става черен. На какво може да се дължи това?
Има някакъв скорошен бъг. Пробвахте ли дали се гледат през браузер?

# 11 392
И през браузера същата работа.

# 11 393
И през браузера същата работа.
Има ли някакъв зареден софтуер срещу реклами, може да е от него. Наскоро ютюб забрани блокирането на реклами и пречи да се гледа ако имаш антирекламен софтуер.

# 11 394
Няма.
    Телефонът е гаранционен и ще го пратя в сервиз. Благодаря за съдействието.

# 11 395
  • Sofia
Ще питам и тук, че ми трябват повече мнения...
Кой смартфон на Samsung бихте ми препоръчали, при бюджет от около 1000, +/–?
Изискването е да има хубава камера и да е подходящ за работа с различни приложения. В общи линии, стандартни неща.
Има ли модел в този ценови диапазон, който да се води наистина успешен?

# 11 396
Виж Samsung S21, трябва да му е паднала цената в момета и да се намира горе долу за тези пари.

# 11 397
Виж Samsung S21, трябва да му е паднала цената в момета и да се намира горе долу за тези пари.
Къде се продават нови такива? Thinking

# 11 398
  • Sofia
Скъпички ми се виждат и на мен. Simple Smile
Просто човекът, за когото е телефонът, няма да иска да даде много пари. До 1200 сигурно ще се навие.

# 11 399

Общи условия

Активация на акаунт