Ох, тези нови телефони!

• 1 124 474
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 11 415
  • Пловдив
Това е Гугъл асистента. Не знам как е на Xiaomi-тата, но Nokia и Motorola имат специално копче от лявата страна именно за него.

# 11 416
# 11 417
AnMary, благодаря Ви :four_leaf_clover
Само, че сега като натисна отстрани копчето и пак не ми излиза restart/turn off, a ми показва това Disappointed Relieved На практика не мога да си рестартирам тел или да го изключа
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:02 от metome

# 11 418
AnMary, благодаря Ви :four_leaf_clover
Само, че сега като натисна отстрани копчето и пак не ми излиза restart/turn off, a ми показва това Disappointed Relieved На практика не мога да си рестартирам тел или да го изключа
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=h3ChOQozHq4

# 11 419
ЧревоУгодник, благодаря и на Вас ! Това беше мъчение за мен да го изтърпя това нещо !

# 11 420
Ходихме да видим на живо Самсунг А54 и Моторола 40 нео. Вторият ми хареса много повече визуално, някой си беше купил скоро, може ли повече отзиви? По спомени, защото отдавна не сме ползвали Самсунг, имат ли някакво предимство с тв Самсунг? Харесахме и някакво Орро 10, по- скъпичко беше. Нищо не ми говори тази марка… нещо и за нея?

# 11 421
Харесахме и някакво Орро 10, по- скъпичко беше. Нищо не ми говори тази марка… нещо и за нея?
Китайче, гаранция франция.

# 11 422
Oppo e китаец само не помня дъщерна нс Шаоми или на Хавуей беше.
От ревюта съм запомнила, че има голяма батерия и най - вече е за играчи на игри.
Ако е за тийн става.
Иначе аз бих взела моторолата.

# 11 423
От Моторола е40 не съм доволна въобще. Служебно ползвам такъв. За 40 Нео не мога да кажа нищо.
Дъщеря ми е със Самсунг А54… тя е доволна.

# 11 424
Оppo си е марка също толкова истинска, колкто Xiaomi или Huawei.

В България ангажиментът по гаранцията е на търговеца, та няма значение произходът на марката стига магазина да е български.

Oppo e китаец само не помня дъщерна нс Шаоми или на Хавуей беше.
Марката OnePlus по-популярна в Европа е дъщерна на Oppo.

# 11 425
След като става дума за гаранции да споделя и мойте впечатления. Останах много приятно изненадана от Емаг. За една седмица телефона на детето беше поправен. Взема ти го куриер от вратата и пак така ти го връща и то безплатно. Сигурно сте запознати, но не беше ми се случвало и останах много приятно изненадана.

# 11 426
Аз предпочитам телефон от марка, която няма нужда от поправки.

# 11 427
Така е, но ето на и на нас се случи. Моторола е телефона и моя е на тази марка, нямам проблеми, на две години е. Дете е кой знае какво е правил.

# 11 428
Някой има ли 128 gb microsd карта на телефона, бавна ли е?

# 11 429
Здравейте, в търсене на телефон до 400-500 лв.
Доволна съм от Huawei, но започна постоянно да се рестартира ( на 4 години е....) и явно скоро ще ме предаде.
Предпочитам да има много добра камера и да не е много стар модел.
Ако можете да помогнете, благодаря 🌹

Общи условия

Активация на акаунт