Ох, тези нови телефони!

• 1 119 931
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 11 490
Здравейте, имам проблем с приложението samsung wearable.
От два дни забелязах, че часовника ми не вибрира при алармата за събуждане.
Днес се опитвам да вляза в приложението и или ме изхвърля директно, или започва да се върти в опит да се стартира и нищо.
Какъв може да е проблема, някакви идеи?
Телефонът е Галакси S23 Ultra

# 11 491
  • Сф
Пробва ли да рестартираш телефона и часовника?
Опитай и да деинсталираш приложението и после пак да го свалиш

# 11 492
Виж дали има обновяване на приложението и да, рестартирай понякога се оправят само от това.

# 11 493
Здравейте,
Вчера си изпуснах телефона и дисплея стана тотал щета. Има ли начин по който мога да си сваля информацията от него без да ходя на сервиз. Свързах го с кабела му към лаптопа но явно тръгва само да зарежда батерията и нищо не става. Телефона е  Xiaomi red mi note 11

# 11 494
Свързах го с кабела му към лаптопа но явно тръгва само да зарежда батерията и нищо не става. Телефона е  Xiaomi red mi note 11
Отвори си интернет експлоръра (там където са папките с файлове на комптъра) и виж дали се появява в списъка папки, после просто цъкаш и местиш както с всяка друга папка. Трябва да е отключен телефона за целта и си го виждаш като устройство.

# 11 495
Свързах го с кабела му към лаптопа но явно тръгва само да зарежда батерията и нищо не става. Телефона е  Xiaomi red mi note 11
Отвори си интернет експлоръра (там където са папките с файлове на комптъра) и виж дали се появява в списъка папки, после просто цъкаш и местиш както с всяка друга папка. Трябва да е отключен телефона за целта и си го виждаш като устройство.
Интернет експлорър е браузър. През него се влиза в Интернет, не се преглеждат папки. Освен това, Интернет експлорър беше спрян от поддръжка и вече не съществува.

# 11 496
  • Варна
Очевидно има предвид File Explorer.

# 11 497
Да, другия експлорър 🤣Ако не успееш така има приложения, но не знам китайските телефони с кои работят.

# 11 498
Като стана дума за File Explorer, не мога да понасям Finder на Мак Close Има ли някой да ползва алтернативно приложение и кое?

# 11 499
Здравейте, изпуснах си телефона по едни камъни и се счупи екрана, има и изгорели пиксели защото има една светеща линия. Кой може да ми го ремонтира? Не съм от София и до колкото съм запозната когато се сменя тъча е сериозен ремонт, съответно не може навсякъде. Звънях на един сайт в интернет - услугата излиза 600лв. Това не е ли доста завишена цена или са такива цените? Благодаря.

# 11 500
  • в 1001-та нощ
Такива са цените.

# 11 501
За тези пари бих си купила нов телефон. Сменяла съм дисплей на Huawei, към стотина лева беше в малък квартален сервиз, по същото време 240 лв. струваше подмяна в официалния сервиз на марката

След седем месеца се разцепи новия дисплей, както си стоеше пред мен на бюрото. Месец след изтичане на гаранцията за подмяната. От тогава пари за такива ремонти не давам.

Цената зависи от марката и модела на телефона.

# 11 502
Да, другия експлорър 🤣Ако не успееш така има приложения, но не знам китайските телефони с кои работят.

Виждам го, като устройство но нищо повече 🤷🤷🤷

# 11 503
Виждам го, като устройство но нищо повече 🤷🤷🤷
Цъкни на него и ще се види като папка, но трябва телефонът да е отключен.

# 11 504
  • Бургас
На синът ми телефона от няколко дни де зарежда много бавно. На екрана изписва Бавно зареждане и %на който е батерията.
Търсих из настройките но никъде не ми излиза,как да се промени на Бързо зареждане 🤔
Телефона е ТLC

Общи условия

Активация на акаунт