Ох, тези нови телефони!

• 1 119 888
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 505
  • Сф
Да е сменил кабела или главата на зарядното? Аз имам такива бавни зарядни, но е от тях, не телефонът

# 11 506
  • Пловдив
Едната Нокия изписваше така - сменяхме кабел, сменяхме зарядно - все същото - оказа се буксата - премачкани писти. След време спря изцяло да зарежда и го пратихме за ремонт - 60 лв струваше, да я сменят (за същото нещо в сервиза до нас ми искаха 150 лв Scream)

# 11 507
  • Бургас
Зарядното е същото.
Сега ще огледам буксата и мястото за зареждане на телефона,да не би там да има нещо.

# 11 508
Виждам го, като устройство но нищо повече 🤷🤷🤷
Цъкни на него и ще се види като папка, но трябва телефонът да е отключен.

Цъкам, но все едно папката е празна. Самия телефон няма пин, клавиатурата няма как да видя дали е заключена или не - телефона падна от 15м височина

# 11 509
Зарядното е същото.
Сега ще огледам буксата и мястото за зареждане на телефона,да не би там да има нещо.

Вероятно има боклуци и прах.
Аз чистя понякога с игла внимателно.

# 11 510
Скрит текст:
Виждам го, като устройство но нищо повече 🤷🤷🤷
Цъкни на него и ще се види като папка, но трябва телефонът да е отключен.

Цъкам, но все едно папката е празна. Самия телефон няма пин, клавиатурата няма как да видя дали е заключена или не - телефона падна от 15м височина
Така изглежда ако не отключен телефона. Натисни копчето и плъзни пръст все едно, че го отключваш. Ако не е развален тъч сензора в екрана това трябва да го отключи и да се появи папка с телефонните файлове на компютъра.
Ако не става, може да пробвате с OTG кабел:
Скрит текст:
да свържете компютърна мишка и с нея на сляпо да отключите телефона и да го боднете набързо обратно в компютъра.

# 11 511
Кофтито при Xiaomi е, че за да се "види" на компа се дава "разрешение" от самия телефон. Ако само се включи с кабел зарежда, но за да се види като устройство се цъка/избира тази опция.
klear_312, пробвай насляпо да го направиш, ако има някаква надежда да работи екрана без просветка и ако знаеш къде се появява Flushed
п.п.
Сетих се, че детето има същия телефон.
При свързване с компа горе се появява надпис, който трябва да се цъкне и после - трансфер на данни

Скрит текст:
Някой в сервиз може и да го направи, върви и питай дали пред теб могат да извършат услугата, ако имаш нещо, което не желаеш да се види при бърникане.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 21:07 от annysy

# 11 512
Кофтито при Xiaomi е, че за да се "види" на компа се дава "разрешение" от самия телефон. Ако само се включи с кабел зарежда, но за да се види като устройство се цъка/избира тази опция.
klear_312, пробвай насляпо да го направиш, ако има някаква надежда да работи екрана без просветка и ако знаеш къде се появява Flushed
п.п.
Сетих се, че детето има същия телефон.
При свързване с компа горе се появява надпис, който трябва да се цъкне и после - трансфер на данни

Скрит текст:
Някой в сервиз може и да го направи, върви и питай дали пред теб могат да извършат услугата, ако имаш нещо, което не желаеш да се види при бърникане.

Иска и на телефона да се цъкне, пробвах и така. Тъча е дал тотал щета, при натискане на копчето за включване само извибрирва. Иначе имам още един същия телефон

# 11 513
Чувала съм за някакво приложение "Xiaomi Device Control" което замества "Your phone" за връзка с компютър, ако е ползвано преди това е другата възможост за сваляне на файлове през wi-fi, но не знам подробности. Определено трябва да е било ползвано по-рано за да са свързани устройствата.

# 11 514
Здравейте, не съм писала в темата/даже не знех,че я има Simple Smile / От няколко дни имам проблем с Месинджър.Не го ползвам особено,даже почти не.Но  ми се наложи да пиша и не мога да вляза Flushed Иска или код,или някакво свързване..Не искам да задавам кодове .Ако изобщо го използвам 80 %е от компютъра. Прилагам снимка на екрана като се опитвам да го отворя

А тази е като отворя допълнителните опции

Ако някой знае от къде се взе това и помогне ще съм благодарна.

# 11 515
  • Варна
Избрах първата опция, доколкото помня и ме накара да си измисля 6-цифрен пин, който да запомня. Това беше

# 11 516
А на компютъра? И там ли ще се въвежда? И при всяко отваряне ли иска този пин?

# 11 517
Е то си пише. Това е пин, който да въведеш например при смяна на телефон . Ако го нямаш, на новото устройство ще ти липсват хронологиите на чатовете назад във времето (когато си била с предния си телефон)
Въвежда се веднъж, при първото влизане

# 11 518
  • Кърджали
Не го иска при всяко влизане.
Може би евентуално ще иска ако влезеш от ново устройство или искаш да направиш възстановяване на архивирана история /при смяна на устройство например/. Не съм съвсем запозната.
И аз си зададох пин код, който още не съм се сетила да си запиша някъде...

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:39 от Aлекcандрa

# 11 519
имам проблем с чуването, беше при разговори предимно с iphone, но днес ми се случи и с друг телефон...та вече осмислям идеята,че проблемът е в мен  Persevere
става дума за galaxy A22 , разговорът прекъсва, все едно е по телеграф  Satisfied
даже ми се струва,че чувам нещо като за прехвърляне на звука към единия и после към другия говорещ
по 10 пъти питам„чуваш ли ме?“ и ми отговарят„прекъсва!“

има ли спасение,и повредата в моя телевизор ли е ? Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт