Ох, тези нови телефони!

• 1 119 870
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 520
А тази е като отворя допълнителните опции

Ако някой знае от къде се взе това и помогне ще съм благодарна.
Избери втората. Така няма да е нужно да помниш, каквото и да е било. Ще се запази в твоя Google акаунт.

# 11 521
Здравейте.
От вчера имам нов телефон - този - https://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/moto-g54-power-5g-12-256g … lue-p-367750.html. - не се хваля, оплаквам се Simple Smile.

Предишният ми беше няколко годишен Самсунг с малко памет и двойно по- малка батерия, вече береше душа Simple Smile . Никак, ама никак не обичам нови неща, а сега хем нов, хем друга марка - цената е тази която оказа превес, мнооого е добра Simple Smile .

Прехвърлих данните с кабел от апарат на апарат, до тук това добре,  но всички приложения, а аз ползвам доста, бяха ужасно хаотично разхвърляни по страниците. Цяла вечер си играх, подредих всичко по папки но сега ме дразни, че не мога да влача цяла папка и да ги подредя в поредността, която бяха на Самсунга - маниачка съм Simple Smile ,  знам.
И още нещо се сетих, та редактирам за да добавя - и приложенията в папките не мога да влача, да си ги сложа в реда, в който си бях свикнала - редят се по свой си начин - трия и наново вкарвам в папката, с цел да ги разместя - не то си ходи дето си е било Simple Smile .
Когато започна да влача папката, тя ми се отваря с поле редактиране и изтриване.
Сигурно има някаква тънкост, но още не я усещам.
Ако някой знае и сподели, ще съм много благодарна.

Снощи толкова ми писна всичко че ми идеше да си прехвърля картата на стария телефон и този да го зарежа.
Сега започнах да гледам с други очи и да оценявам достойнствата му - много по- бръз и всичко му е голямо Simple Smile , знаете рекламата за голямото Simple Smile .

И нещо да се посмеете с моите умения  Simple Smile - часове се зверих и не разбирах, как се изключва и рестартира апарата. Не че ми трябваше, ама пък защо не става като при Самсунгите със страничното копче с което се пуска и спира.
То не било тъй ами тези функции се изпълнявали от падащото меню, ама кой да се светне Simple Smile.
Чакам помощ или съчувствие, че не съм направила правилен избор.
Предварително благодаря за всеки отговор.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 15:31 от Важна клечка

# 11 522
Ще свикнеш. Дай си време.

# 11 523
  • Glasgow
Това е причината от няколко месеца да се каня на нов телефон...и да отлагам после. Първоначалното подреждане, трансфериране, разрешения, настройки на шрифтове и т.н. ми създават такъв дискомфорт, все едно тежка физическа работа ще извършвам 🤦🏻‍♀️

# 11 524
Това е причината - ми създават такъв дискомфорт, все едно тежка физическа работа ще извършвам 🤦🏻‍♀️

Уффф, цяла вечер утрепах Simple Smile.
Вече по - се ядва, но още не е съвсем ,,моя'" телефон Simple Smile .
Ама пък е страшен бързак Simple Smile - само съм си помислила Simple Smile  и още не съм го докоснала и той е реагирал Simple Smile.

# 11 525
Важна клечка, честито!
Дълго да ти служи.
ММ се сдоби с Моторола, е не твоя баш модел, но и той така му се нервира в началото.
Та някои неща аз му ги настроих.На мен ми допадна чистият андроид. След два или три месеца си призна, че се е измъчвал с  старото Шаоми. Не, че имам нещо против марката, но вече беше взел-дал, старият телефон.
Та дай му шанс.

# 11 526
  • Пловдив
И ММ от края на миналата година е с Моторола Edge 40 neo) - смени Шайомито и в началото му беше много терсене, но ела да го видиш сега Simple Smile Дреб е наред да сменя телефона и баща му е този, който го убеждава, че по-хубаво от чистия Андроид няма Joy А му се нервеше много в началото.
Аз от години съм с чист Андроид и няма сила, която да не върне към другия (и аз с Моторола)

# 11 527
Кой е другият? Не знаех че имало чист и мръсен андроид....научих нещо ново Simple Smile

# 11 528
  • Пловдив
"Другият" е различен за различните марки - т.нар. "фирмен", който товари сериозно паметта с излишни приложения

# 11 529
Ахаааа.Тъкмо щях да питам какво е чист Андроид,че явно съм неграмотна Simple Smile Като се предаде на майка ми телефона ще махна смотания Самсунг-никога повече тази марка /Да не се обиди някой/ И се чудех за Моторола точно.Като  дойде ред ще търся-особено ако няма всичките боклуци и непрекъснати актуализации на С. Simple Smile

# 11 530
# 11 531
Самсунг не са ли с точно с чист андроид, каквото и да значи това.
Не разбрах съвсем това деление, честно да си призная. Не съм убедена че има такова всъщност...
Андроид и на епъл, тези знам аз.

# 11 532
Самсунг не са. Може би зависи от модела.
Но от тези, които съм разглеждала не са.

Нокиа съм попадала на чист андроид.

# 11 533
И какво точно е чист андроид?

Нокиа съм имала, не намирам разлика със самсунга, все андроид си е.

# 11 534
И аз много не разбрах от статията.Стария ми беше Хонор и разликата за мен са по-подредения вид.Не беше пълен със всякакви излишни за мен приложения,ако някое не ползвам-мога да изтрия/С.не ми позволява/,не иска на седмица актуализации.И предполагам всички имат софтуер за обработка на снимки.Е,този на сегашния ми С. не бива.Снимам ,виждам хубава снимка и буквално докато се запаметява и избеляват цветовете и накрая резултата не е каквото съм снимала.Стария ми 6 годишен прави по-хубави снимки.Може на А 52 да е така/не знам/,а и не искам да знам.

Общи условия

Активация на акаунт