Професионални серии за коса - тема 39

• 50 718
  • 695
  •   1
Отговори
# 480
  • Miami
Помня, че е обяснявала алена за бамбуковата терапия, но къде точно  Rolling Eyes Може ли линк  Praynig

# 481
  • Sofia
Момичета, днес се подстригах на каре и започнах да се ровя във форума за професионални продукти за коса. Е, няколко часа четох старите теми, рових се, сравнявах продукти. Страшно полезна информация сте дали. Искам да ви помоля за съвет- косата ми е доста гъста, изправям я всеки ден. Препоръчайте ми продукт за термозащита-досега ползвах един спрей на Tresseme, но искам нещо по хубаво. Освен това ако може и спрей за изглаждане и блясък да ми препоръчате. Много ви благодаря и продължавам да чета  bouquet

# 482
  • в 1001-та нощ
Помня, че е обяснявала алена за бамбуковата терапия, но къде точно  Rolling Eyes Може ли линк  Praynig

и за двете много съм обяснявала, но тя има предвид колагена  Rolling Eyes newsm78 мисля  Hug

за бамбука (по-лесно ми е да обясня пак - вместо да търся  Embarassed ) - нужен ти е проконцентрата, той е като маска и ампули - затоплящ серум, и/или термофилър за боядисана коса, и/или термофилър за къдрена коса, т.е 2 или 3 продукта:

1. проконцентрат
2. затоплящ серум, и/или термофилър

Как се действа: косата се измива, като за протеин, смесват се - 1-2 с.л. про концентрат с 1 ампула затоплящ серум или 1 ампула термофилър, може и с двете

ако смесиш 3 продукта - ще стане много, като за 2 пъти - тогава сложи повече про концентат или не изливай напълно ампулите

има опция - да се смесят само ампулите, но не съм пробвала  Peace

тази смес - нанасяш на измита и подсушена коса - да не капе вода, защото така разреждаш сместа, после прибираш косата и затопляш, постой поне 20 мин

после - отмиваш само с вода и стилизираш  Peace

# 483
Момичета, днес се подстригах на каре и започнах да се ровя във форума за професионални продукти за коса. Е, няколко часа четох старите теми, рових се, сравнявах продукти. Страшно полезна информация сте дали. Искам да ви помоля за съвет- косата ми е доста гъста, изправям я всеки ден. Препоръчайте ми продукт за термозащита-досега ползвах един спрей на Tresseme, но искам нещо по хубаво. Освен това ако може и спрей за изглаждане и блясък да ми препоръчате. Много ви благодаря и продължавам да чета  bouquet
Точно преди няколко страници питах същото (22страница), можеш да се върнеш малко назад да прочетеш  Hug

# 484
  • Miami
a.l.e.n.a, сърдечно благодаря   bouquet  Hug

# 485
______Freya_______ със сешоар,на студена струя,че бързах.

DELI22 става въпрос за този продукт :
Скрит текст:

a.l.e.n.a и аз много се радвам за продукта  Hug

# 486
______Freya_______ със сешоар,на студена струя,че бързах.

DELI22 става въпрос за този продукт :
Скрит текст:

a.l.e.n.a и аз много се радвам за продукта  Hug
благодаря, малка лисичка с каква коса си ти? за какво е предназначен точно продукта ?

# 487
Здравейте,имам питане-това http://zlatnaribka.com/spreji-za-podhranvane-macadamia-healing-o … -ml-498-3855.html на Макадамия може ли да замести коприната на Чи като действие,че макар да ми е любима иксма да я сменя малко?

# 488
Намерих с какво да ползвам балсама на Афоджи- с ботокс ампула, допълват се чудесно, поне при мен.

# 489
Много сте изписали. Аз изпуснах предната тема, но тук ще ви следя.

# 490
Много сте изписали. Аз изпуснах предната тема, но тук ще ви следя.

Ааа! Не така между капките.   Naughty    Laughing
Имаш анкета, въпроси,...  Хайде, чакам да споделиш!    Party

Здравейте,имам питане-това http://zlatnaribka.com/spreji-za-podhranvane-macadamia-healing-o … -ml-498-3855.html на Макадамия може ли да замести коприната на Чи като действие,че макар да ми е любима иксма да я сменя малко?

Според мен маслото се доближава повече до коприната. Масленият спрей е по-лек.
Иначе - можеш, да.  Wink

Има ли запознати с тази серия? Явно е нова.   newsm78
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 15:10 от Feeling

# 491
Feeling ,благодаря! И аз предполагам,че ще е по-лек,но все пак ще го пробвам,поне да ги сменям,а и да добия представа за марката.

И аз отдавна не съм се записвала,но нямам какво  да споделя,косата ми е добре,не капе,не е суха,боядисвам я два пъти в месеца,подстригвам я на 2 мес и половина,ми ок е. Не съм любопитна за нови продукти. Ползвам си едни ампули п/в косопад и за стимулиране на растежа и си мисля,че освен всичко това и леко уплътняват косъма,защото новоизрастналата коса е плътна Heart Eyes

# 492
Feeling Ползвам си едни ампули п/в косопад и за стимулиране на растежа и си мисля,че освен всичко това и леко уплътняват косъма,защото новоизрастналата коса е плътна Heart Eyes

Извинявай,а какви ампули точно слагаш,защото и аз ще имам нужда?! Имам страшно много новоизрастнала коса и се чудя с какво точно да я стимулирам ,но ровейки се,нещо не успях да забележа точно такива за растеж. За косопад....пълно е,но все пак те питам от кои подвидове си доволна? Благодаря предварително   bouquet

# 493
От мен за днес е:измиване с шампоан Лакме против косопод след това Paul Mitchell super skiny daily treatment; вече на почти подсушена коса leave in conditioner Milk shake и малко коприна за финал. Супер комбинация се получи, косата е леко пригладена, но къдриците са ми меки и съвсем леко небрежно оптпуснати  Heart Eyes
Нямам търпение да получа колагеновата терапия на Schawrzkopf  Rolling Eyes

# 494
Feeling Ползвам си едни ампули п/в косопад и за стимулиране на растежа и си мисля,че освен всичко това и леко уплътняват косъма,защото новоизрастналата коса е плътна Heart Eyes

Извинявай,а какви ампули точно слагаш,защото и аз ще имам нужда?! Имам страшно много новоизрастнала коса и се чудя с какво точно да я стимулирам ,но ровейки се,нещо не успях да забележа точно такива за растеж. За косопад....пълно е,но все пак те питам от кои подвидове си доволна? Благодаря предварително   bouquet
Ето тези са http://monami.bg/products/3281-kleral-selenium-dermin-plus-ampul … otiv-kosopad.html . Много съм доволна от тях и не ги сменям. А съм ползвала какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт