Професионални серии за коса - тема 39

• 50 644
  • 695
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз днес мога да се похваля с много жива, уплътнена коса, но и достатъчно мекичка след комбинацията шампоан Бейн де форс, маската Форс архитект, Л2 и флуид Олео релакс  Heart Eyes

А вярно ли е ,че маската прониква по-добре в косъма, ако преди това е използван балсам? ...или просто съм чула-недочула нещо такова?...
Според мен точно обратното - ще проникне по-малко от маската, защото балсамът ще е покрил с филм косъма и няма да поеме хубаво маската. Нали затова се използват при терапии и по-измивни шампоани, за да се отвори хубаво косъма    Peace
Но това са си само мои разсъждения, не претендирам за правилност  Hug

# 616
  • Варна
Препоръката за стилизант за уплътняване към мен ли беше, защото аз нямам и не съм ползвала Wink

# 617
  • в 1001-та нощ
да, за теб - спорей за обем в корените, пяна или спрей, крем, гел за уплътняване ....  Peace

как я стилизираш сега?

-Alien-  Peaceи аз съм на това мнение  Peace

шампоанът достатъчно отваря косъма  Peace (ако не е с ниско ph  Peace )

# 618
  • Варна
Почти никак. Ползвам един спрей за къдрици John Frieda, и то рядко. Embarassed

# 619
  • Пловдив
Някой да има излишен Макси хеър  Praynig Или скоро да поръчва?  Hug

# 620
  • София
Момичета, харесала съм си стимулиращ шампоан с глина на МШ, но цветът на консистенцията е червен и ме притеснява, дали няма да потъмни руса коса, идеи?  Thinking
Връщам се да ви чета, че ме нямаше много време. Wink

# 621
Момичета,мисля да си взема гланца за коса на Лореал,обаче и ще се боядисвам. Според вас колко време след боядисването ще е добре да сложа и гланца?   Embarassed Трябва ли да изчакам да мине повече време след боята?  Blush

# 622
  • в 1001-та нощ
Иля   newsm78 за първи път чувам, но тук има централа на МШ, в нета има инфо, можеш да ги попиташ, ако не се оправяш да ги намериш - ще ти пиша довечера  Peace

Sassie, самият гланц е като боя с по-слаб оксидант, няма смисъл боя след боя, след боядисване трябва да имаш блясък и като позачезне след няколко седмици - направи гланца  Peace

# 623
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес в Златна рибка има 10% намаление на Lakme
http://zlatnaribka.com/category/lakme-218.html?utm_source=Zlatna … ;utm_medium=email

# 624
О,страхотно,добре е да се знае   bouquet

# 625
a.l.e.n.a,благодаря ти.  Hug И аз така си го мислех,но понякога не ми става толкова бляскава след боята косата...Освен да си преценя сама,щом няма някакво условие. Simple Smile

# 626
  • София
Алена, не знам координати на централата на МШ, намерих им само ФБ страницата, но като гледам там не отговарят на запитванията. Ще изчакам твоя отговор, много благодаря.  Wink

Вчера бях на протеинова терапия на МШ, страшно съм доволна от резултата. Heart Eyes
Но фризьорката ми сподели нещо, което ме озадачи, след протеинова терапия не трябвало да се ползва шампоан 3- 5 дена, защо ли ?  Thinking

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 11:58 от Иля

# 627
Я, това е интересно.

# 628
  • в 1001-та нощ
Иля   Peace довечера ще ти пиша, имат шоу румове и представителни салони, единият шоурум е в Бизнес Център Сердика, на Гюешево 83 (пиша по памет), а единия представителен салон салон беше в Стрелбище, но по-точно координати ще ти дам довечера  Peace

за измиването с шампоана - по-добре да не коментирам  Shocked

Sassie, на мен след боя косата ми направо свети, или боята не е наред или нещо друго след нея, ако искаш пробвай с кисели продукти  Peace

# 629
Момичета,аз тъкмо се зарадвах на резултата от МШ + пресата от вчера,но днес слагаме дограма и станах в прахуляци и мисля да я повторя,дали ще е подходящо с Renew C ?

Общи условия

Активация на акаунт