Професионални серии за коса - тема 39

• 50 747
  • 695
  •   1
Отговори
# 420
  • Miami
От къде се купува тази  терапия на Malibu?

# 421
  • Canada
От къде се купува тази  терапия на Malibu?

Кори, аз я поръчах от amazon.com, Feeling сподели в друга тема, че нейната е от ebay Peace

# 422
Foncé , впечатлена съм от описанието ти.   Heart Eyes     Hug
За съжаление, аз все още чакам Малибу.    atwork   И сега съм още по-нетърпелива да я получа.
Имам още закъсняващи пратки от Ибей и започвам да се дразня вече.    Tired

# 423
  • Miami
Благодаря, Foncé   bouquet

# 424
Момичета вие на суха или влажна коса нанасяте крема Макадамия,днес ще го пробвам за първи път и незнам на каква коса е по добре да го сложа newsm78,ако сложа след това малко и от олиото дали ще утежни Thinking

# 425
  • Canada
Foncé , впечатлена съм от описанието ти.   Heart Eyes     Hug
За съжаление, аз все още чакам Малибу.    atwork   И сега съм още по-нетърпелива да я получа.
Имам още закъсняващи пратки от Ибей и започвам да се дразня вече.    Tired

Feeling, надявам се резултатът да те впечатли още повече от описанието ми  Blush
Дано бързо да дойде поръчката ти Hug
Аз дори по-рано вчера си записах час при нова фризьорка с идеята смело да отрежа и без това не особено дългата ми коса. Имам участъци с вадени в началото на годината кичури, които никога не ми харесва как изглеждат. А и техниката, с която ме подстригваха досега - всеки кичур по диагонал в двете посоки, не ми понася особено. Но сега, след терапията, косата ми изглежда толкова добре, че май ще се огранича до леки корекции на формата и не толкова драстично скъсяване Mr. Green
Забравих да уточня, че едно пакетче със 100 мл вода ми дойде малко повече като количество, следващия път ще спазя пропорциите, но ще разтворя по-малко кристали Peace
Кори Hug

# 426
Благодаря ти!     Hug
Дано!   Praynig
Ще споделя и аз задължително, само да я получа.    Party

# 427
Момичета вие на суха или влажна коса нанасяте крема Макадамия,днес ще го пробвам за първи път и незнам на каква коса е по добре да го сложа newsm78,ако сложа след това малко и от олиото дали ще утежни Thinking

sweety,ако става въпрос за подхранващия крем без изплакване,аз го нанасях на влажна коса,преди да я изсуша,а след като е суха вече косата нанасях от олиото.
На мен обаче не ми хареса този крем,много ми утежняваше,хем слагах по малко... Tired

# 428

sweety,ако става въпрос за подхранващия крем без изплакване,аз го нанасях на влажна коса,преди да я изсуша,а след като е суха вече косата нанасях от олиото.
На мен обаче не ми хареса този крем,много ми утежняваше,хем слагах по малко... Tired
               Благодаря Hug,сега ще го пробвам така като ми каза с олиото пък ще видим,после ще споделя  bouquet

# 429
Аз смесвам крема и олиото и нанасям на влажна коса, но аз на суха не слагам нишо принципно.  Laughing

# 430
Офф ужас,крема така ми утежни въпреки че сложих съвсееем мъничко от него,добре че взех само за проба ooooh!

# 431
И аз сложих много мъничко, а съм с тънка коса.  Peace Направи ми я много мекичка, доволна съм, но не си първата, която дава такива отзиви за крема, явно е много индивидуално с него.

# 432
Офф ужас,крема така ми утежни въпреки че сложих съвсееем мъничко от него,добре че взех само за проба ooooh!

Точно,и при мен така! thumbsup

# 433
  • в 1001-та нощ
Кремът за къдрици е уникален  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 434
Установявам че  след като съм ползвала и Хрома термик на Керастасе определено ми допада повече от Нектар термика,може би защото не ми е чак толкова изтощена ,суха косата и нектара ми идва по тежък,по ми сляга някак си косата newsm78. Бих го зам  bouquetнила определено за Хрома термика ако някой има да  се обади на лични

Общи условия

Активация на акаунт