Професионални серии за коса - тема 39

• 50 739
  • 695
  •   1
Отговори
# 435
И аз сложих много мъничко, а съм с тънка коса.  Peace Направи ми я много мекичка, доволна съм, но не си първата, която дава такива отзиви за крема, явно е много индивидуално с него.
               Ами и аз съм с тънка коса,с лек и фин косъм,но косата ми седи като мръсна,жалко за другите хубави продукти преди него,да не говорим че се и заплита,а несъм слагала дори и от олиото ooooh! Crossing Arms

# 436
много се извинявам, но къде беше темата за размени, не мога да я видя  ooooh!
Взех си серумът за обем и термозащита на Шварцкопф OSIS, но май не ми пасва. Придаде ми обем, определено, но май търся нещо по-омекотяващо Rolling Eyes и май не се нуждая от обем. Преди седмица-да, но сега промених прическата и с е обемна и без серум.

# 437
  • в 1001-та нощ
в момента е на 1 страница http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=544272.0

# 438
# 439
 Embarassed благодаря

# 440
Установявам че  след като съм ползвала и Хрома термик на Керастасе определено ми допада повече от Нектар термика,може би защото не ми е чак толкова изтощена ,суха косата и нектара ми идва по тежък,по ми сляга някак си косата newsm78. Бих го зам  bouquetнила определено за Хрома термика ако някой има да  се обади на лични

Тъкмо видях, че го разменяш и те питах в темата защо. Сега вече знам.   Peace
Сигурна ли си, че не си сложила повече от необходимото?

# 441
Установявам че  след като съм ползвала и Хрома термик на Керастасе определено ми допада повече от Нектар термика,може би защото не ми е чак толкова изтощена ,суха косата и нектара ми идва по тежък,по ми сляга някак си косата newsm78. Бих го зам  bouquetнила определено за Хрома термика ако някой има да  се обади на лични

Тъкмо видях, че го разменяш и те питах в темата защо. Сега вече знам.   Peace
Сигурна ли си, че не си сложила повече от необходимото?

малко сложих,но си е за по суха изтощена коса както си и пише на него  Simple Smile

# 442
Малко офф, но Feeling страхотно си се "оформила"- аватар и подпис.  Heart Eyes

# 443
Анч    Hug
Есента ми е любим сезон. Само зимата го води.   Heart Eyes
Ти ме разбираш, знам.     Hug

Извинявам се за спама.   Blush

П.С.  -Alien-    Hug

# 444
  • София
Малко офф, но Feeling страхотно си се "оформила"- аватар и подпис.  Heart Eyes
Heart Eyes  newsm10

# 445
# 446
надявам се, чакам ги от feelunique

# 447
преди да поръчам искам да събера малко отзиви, доволна съм от спрея за изправяне, но досега не съм имала шампоан или балсам.
едит: а тази серия изправя ли хубаво....виждам как спестяванията ми ще отидат във feelunique Laughing

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 22:22 от Harukaze

# 448

преди да поръчам искам да събера малко отзиви, доволна съм от спрея за изправяне, но досега не съм имала шампоан или балсам.
едит: а тази серия изправя ли хубаво....виждам как спестяванията ми ще отидат във feelunique Laughing
[/quote]

Имам балсамът Peace Харесва ми. Хидратира и леко изглажда косата ми. Съжалявам, че не си взех и шампоана от серията.

П.С С руса и изтощена коса съм.

За TiGi - Bed Head Urban Antidotes Level 2 Recovery говоря.

# 449
Относно нектар термика, ана мен ми беше любим, изхабих две опаковки, но в края на втората и аз имах проблем, оставяше ми косата мръсна, на клечки, тежък ми идваше, явно не беше толкова суха, сега използвам Хрома термик и ми е перфектен, като свърши ще взема цимент термика, че да разнообразя, а съм се затъжила за него, не съм го ползвала от 3-4 години  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт