Професионални серии за коса - тема 39

• 50 729
  • 695
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
нормално един продукт да не се ползва постоянно, а да се редува, който и да е - с времето - косата се насища и той не действа, како преди

# 451
  • Варна
Момичета , може ли да ми предложите най-щадящата боя от тези които се предлагат в рибката, за покриване на белите коси. Разгледах ги, но не мога да направя избор  newsm78, никога не съм ползвала такива   bouquet

# 452
  • Бургас
Привет, включвам се да докладвам какво направих с вашите препоръки и по точно на Фийлинг. Купих си Biotin-a на Керастаз, Еластисазър-а и Двуфазния балсам на Лакме. Слагам както трябва първо 15тина мин с еластисайзър, шампоан и после балсама. Резултатът - изключително мека, блестяща коса... Crossing Arms - първия ден. На втория, вече започва да ми се омазнява отпред. На следващото миене ползвах само шампоана и маска на Лорис с чесън и после 1 ампулка на Виши, но пак същото  Cry... Да не би прехода на сезоните да е проблем, или шампоанът да ми идва силен...

# 453
Момичета,днес мисля да пробвам измиване с Бейн сатен 2,Redken time reset , цимента на керастаз и накрая пак завършек с Серум Течна светлина Kerasrase Cristaliste Lumiere Liquide , дали ще  е добра тази комбинация  Thinking

# 454
Момичета, може ли някой, който е използвал боята на Макадамия, да сподели впечатления?
Имам предвид двойната. За гъста, дълга коса би трябвало да стигне 1 опаковка, мисля.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 12:42 от Lilotti

# 455
Lilotti, използвах цялата боя и ми стигна.

# 456
Привет, включвам се да докладвам какво направих с вашите препоръки и по точно на Фийлинг. Купих си Biotin-a на Керастаз, Еластисазър-а и Двуфазния балсам на Лакме. Слагам както трябва първо 15тина мин с еластисайзър, шампоан и после балсама. Резултатът - изключително мека, блестяща коса... Crossing Arms - първия ден. На втория, вече започва да ми се омазнява отпред. На следващото миене ползвах само шампоана и маска на Лорис с чесън и после 1 ампулка на Виши, но пак същото  Cry... Да не би прехода на сезоните да е проблем, или шампоанът да ми идва силен...

Много съжалявам, ако съм те подвела!  Confused      bouquet
Кой Еластисайзър ползваш и колко често?
Биотик-а(хидратиращия или за комбинирана коса?) ли само ползваш или разнообразяваш с друг?
Л2... не би трябвало да утежни, но знам ли... - различни коси.   newsm78
Други продукти - шампоани, маски(освен Лорис) ползваш ли? Хубаво е да имаш и тип "оздравителен"(добре измиващ) шампоан, както и дълбоко почистващ - да отмие всичко излишно по косъма.

Отделен въпрос е, че и моята коса се замърсява една идея по-бързо точно по това време на годината и аз го отдавам на времето... частично.

Lilotti, трябва да стигне, да. Моята е доста гъста. Не е дълга, но поема голямо количество боя - сякаш го изсмуква.   Crazy   Та, една такава боя(цялата) тъкмо ми стигна.   Wink

# 457
  • Бургас

Много съжалявам, ако съм те подвела!  Confused      bouquet
Кой Еластисайзър ползваш и колко често?
Биотик-а(хидратиращия или за комбинирана коса?) ли само ползваш или разнообразяваш с друг?
Л2... не би трябвало да утежни, но знам ли... - различни коси.   newsm78
Други продукти - шампоани, маски(освен Лорис) ползваш ли? Хубаво е да имаш и тип "оздравителен"(добре измиващ) шампоан, както и дълбоко почистващ - да отмие всичко излишно по косъма.

Отделен въпрос е, че и моята коса се замърсява една идея по-бързо точно по това време на годината и аз го отдавам на времето... частично.

О, не не, не се притеснявай, не си ме подвела. Нямаше как да знам как действат на моята коса, преди да пробвам Simple Smile. Шампоанът е за чувствителен скалп и суха коса, но и сега го позлвам, новичък е 2 пъти съм измила с него. Ще поогледам пак шампоаните да видя за някой дълбокопочистващ.  Hug Hug

# 458
 Hug

На Вела е много хубав.

Дълбоко почистващ е, но не ми остъргва косъма. Мога да ти изпратя за проба, ако искаш, но чак след десетина дни.
Ако решиш, пиши ми на ЛС.   Wink     Hug

Виждам, че Рибката пък са заредили на Чи, ако предпочиташ него. Спомням си, че имаше и други, които го търсеха:
http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-chi-clean-s … html#.UEh3ICJ-Lmc

# 459
Днес ползвах доста продукти върху косата: балсам на Шварцкопф, балсам на Велла, балсам Макадамия, маска на Лорис, спрей за изправяне на Тиджи и термозащита на Чи.  Косата си много добре, но чакам оценителя за блясъка в косата /баща ми/ да се прибере и ще редактирам откъм блясък как е.

# 460
  • Miami
Защо толкова много балсами, маска  Shocked

# 461
Трябваше ми ударна доза блясък Embarassed А маската е за мен по - скоро балсам в кутия. Същата консистенция същото чувство.

# 462
Защо толкова много балсами, маска  Shocked

Това от една страна...
От друга - всичко - добре, ама защо и тази Лорис   Confused  при наличието на другите ти хубави продукти... 

# 463
  • в 1001-та нощ
Момичета,днес мисля да пробвам измиване с Бейн сатен 2,Redken time reset , цимента на керастаз и накрая пак завършек с Серум Течна светлина Kerasrase Cristaliste Lumiere Liquide , дали ще  е добра тази комбинация  Thinking

по-добре с друг шампоан  Peace

# 464

по-добре с друг шампоан  Peace
Какъв точно ?

Общи условия

Активация на акаунт