Професионални серии за коса - тема 39

• 50 670
  • 695
  •   1
Отговори
# 675
Kaкво представлява?    newsm78

# 676
  • София
малката лисичка, ще чакам да споделиш отзиви. Wink

И на мен ми стана интересно и се поразрових за биоламиниране на коса- тук подробности.

Ммм, дали ще е такъв резултата?  Heart Eyes

# 677
При мен няма начин, нямам толкова коса.  Grinning

# 678
  • София
Еее, като блясък поне.  Wink

# 679
Изглежда ми нереално направо, но сигурно е възможно.  Crazy
ДНес изпробвах маската макадамия, имам я от месец.  Flutter
Искам да попитам някой да е виждал ампулите на ФАРМАВИТА в Русе?

# 680
anonimnite,
май сме съгражданки  Simple Smile
Аз лично не съм ги виждала предполагам в някоя по-заредена аптека, но намерих сайтове от които могат да се поръчат.  Peace

# 681
  • Атлантис, Галактика Пегас
При мен няма начин, нямам толкова коса.  Grinning
правих процедурата преди морето. Косата беше гладка и приятна, издържа на морето, водата, слънцето без други продукти четири дни.  Peace Постепенно се отми.

# 682
И аз се надявам за блясъка  Peace
Скрит текст:
Биоламинирането е метод за заздравяване и възстановяване структурата на косата с помоща на органични продукти – различни етерични масла, протеинови комплекси, естествена целулоза и др. Базиран е на технологията на йонно капсулиране на косъма – според физичните закони за взаимното привличане на противоположно заредени йони

# 683
  • в 1001-та нощ
Kaкво представлява?    newsm78

напоследък така представят ползването на терапевтичната преса  Laughing да видим при нея какво ще е  Mr. Green

# 684
На мен ми правеха с терапевтична преса с тези продукти http://beautyexpert.bg/maslo-ot-argan-100ml-restrukturira-podhra … a-unikalen-blasak

# 685
  • в 1001-та нощ
и го наричат биоламиниране  Laughing къде ти го правиха?  Embarassed

# 686
и го наричат биоламиниране  Laughing къде ти го правиха?  Embarassed
в Мол София.  Embarassed Измиване с шампоана от серията, маска с преса, и масло като завършек. Така ми казаха, не е ли???  newsm78

# 687
anonimnite,
май сме съгражданки  Simple Smile
Аз лично не съм ги виждала предполагам в някоя по-заредена аптека, но намерих сайтове от които могат да се поръчат.  Peace
И аз намерих сайтове, но от тези, които аз намирам могат да с епоръчат пълния брой, а аз искам 3-4, че останах без ампули.  ooooh! А много исках да пробвам едни техни, но ако никой не даде предложения къде мога да ги открия ще ги поръчам, дотогава ще си ползвам ревалид.  Blush

# 688
Иля, благодаря, но ще пропусна.   Wink   Този блясък си го имам и така.  Simple Smile

Момичета, отново разчитам на предложенията ви за новата тема. Ще разчитам също някой друг да се заеме с темата, защото ще отсъствам.   Peace

Хаха, Aлена, благодаря, че ме "светна".  Wink

Малката лисичка, благодаря ти, но "сухата" материя я прочетох. Надявах се на други впечатления - от познати, например. Някой препоръча ли ти? Такива неща. Другото мога да го прочета практически навсякъде.  Wink

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 17:58 от Feeling

# 689
Да,то неминуемо ще участва и преса в биоламинирането Simple Smile

О тя новата тема ще е юбилейна  newsm44

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 18:34 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт