Професионални серии за коса - тема 39

• 50 649
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Airborne, моята коса е тънка,права и преди време си поръчах цялата серия на Керастаз Волюмактив-ами....аз не съм от очарованите Confused нямах го това усещане,което  ти търсиш/ и аз също Wink Но,както е писала *Bubble* , ако можеш ,снабди се с пробичка-може пък на теб да ти паснат тези продукти Peace Аз ползвам в момента топката на Тиги- не виждам кой знае какво уплътняване Confused С две думи,както спомена-"на кривата ракета,космосът й - крив" Simple Smile Wink Сега съм решила да пробвам ето тези неща :
 http://zlatnaribka.com/spreji-za-uplytnqvane-na-tynka-kosa-keras … html#.UFBWiuxF9eY
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-iztynqvashta-kosa-kerastase-b … html#.UFBWnuxF9eY
http://zlatnaribka.com/pqna-za-elastichnost-na-kosata-lakme-natu … html#.UFBWtexF9eY
Когато ги пробвам,ще дам отзиви Peace

# 661
Нещо ново:    Party
Скрит текст:

Възстановяваща, дълбоко рестуктурираща терапия.
Шампоан, балсам и Еликсир без изплакване.
Терапията възстановява стресираната и изтощена коса от съпровождащите признаци на летните месеци, слънце, солена вода, хлорирана вода.
Косата се е обезцветила, загубила е блясък, къса се, краищата са изсушени?

Total Results възстановява, подхранва, изглажда. Косъмът е възстановен и отвън и отвътре, благодарение на богатия активен състав от серамиди, амино силикони и патента Cuticle Rebond TechnologyTM.

# 662
  • в 1001-та нощ
Много моля някой да сподели какъв е обемът от маска Kerastase Volumactive - въздушна и лека ли прави косата или дава плътност?

Трябва ми също финиш за уплътняване, не искам пяна и по възможност да няма нужда от сешоар Blush

Ще съм много благодарна, ако някой ми обърне внимание  bouquet

На мен Kerastase Volumactive е може би любимият ми шампоан, заедно с маската са чудесна комбинация. Не знам как биха се отразили на твоята коса, защото всичко е индивидуално. Мисля, че имаше и недоволни дами от тази серия, разрови се в старите теми. За мен най-добре е да си намериш пробичка, ако не ти се рискува.  Hug

и аз наскоро умувах над серията, защото не съм я пробвала  #Cussing out Heart Eyes  bouquet

# 663

Но на кривата ракета космосът й е крив, иначе съм сигурна, че е хубав продукт. Peace
Не може на всеки да действа по един и същ начин Simple Smile Теб с какво те разочарова?
 На мен например ботокс ампулата,която масово се харесва във форума,ми се отрази ужасяващо,слепна ми косата,а от плътност и обем и помен нямах,абсолютен антиботокс ефект ми се получи. Laughing
Разочарова е силно казано - просто нещо като нищо, независимо от количеството - за плътност и дума не може да става. Хлъзгава и кльопнала коса - мда Simple Smile

Ботоксът /и защо всъщност му казват ботокс, а не филър Laughing/ и при мен е антиботокс! Същото нещо като нищо, като топката Blush
Тъпо и упорито го ползвах няколко пъти, защото си бях взела няколко ампули.
Но все пак той е за третирани коси, а моята дори не е боядисвана, така че приемам, че е заради това.

*Biskvitka*, ясно, това ми трябваше, отказвам се от Волюмактив, и аз ще пробвам шампоана и спрея на Керастаз, които си посочила.  Пяната на Лакме я имах и е страхотна.  Peace

# 664
  • София
Добър ден.
Идвам с питане
http://zlatnaribka.com/botoks-za-kosa-loreal-fiberceutic-15-ml-2 … html#.UFBHoK6iorA
ампулата се ползва както в описание ли е, нанася се на коса и след това без да се изплакне се нанася и маската???  newsm78  Embarassed
Да, само че след като нанесеш и маската постой повече от 5 минути - към 15-20  Peace
мерси, а да затоплям ли с топла кърпа или не?  newsm78
Малко затопляне никога не е излишно  Peace Аз лично не затоплям ботокса, но не виждам защо не   bouquet

# 665
  • Велико Търново
Feeling, тази серия на Матрикс звучи обещаващо Peace Благодаря,че сподели  bouquet

# 666
*Biskvitka*     Hug
Бързичко ще я потърся аз.   Crazy   Отдавна съм на "пост" от козметика за коса и така ми иде да се нахвърля.   Blush
Също новата Матрикс Биолаж с масла искам да пробвам.   Crazy

# 667

На мен Kerastase Volumactive е може би любимият ми шампоан, заедно с маската са чудесна комбинация. Не знам как биха се отразили на твоята коса, защото всичко е индивидуално. Мисля, че имаше и недоволни дами от тази серия, разрови се в старите теми. За мен най-добре е да си намериш пробичка, ако не ти се рискува.  Hug

[/quote]

и аз наскоро умувах над серията, защото не съм я пробвала  #Cussing out Heart Eyes  bouquet
[/quote]

Ако имах още от нея бих ти пратила, но за съжаление я свърших още миналата година. Ползвах я цяло лято и то само нея  Blush , но много ми харесваше. Тогава нямах и възможност да нося много продукти със себе си, но определено ми се отразяваше чудесно. Имам и пяната..страхотна е,  а аз по принцип пяни не харесвам. Но тази определено няма този гаден лепнещ ефект по ръцете както много други.
  bouquet

Ще ми е интересно да споделиш за кремчето на Милкшейк!  Hug

# 668
  • в 1001-та нощ
в петък ще го пробвам и ще направя сравнение с този на Макадамия  Heart Eyes

# 669
  • Canada
Feeling, тази серия на Матрикс я пробвах преди време от мостри. Дадоха ми ги, когато взех продукти от хидратиращата серия на същата линия. Не ме впечатлиха особено Rolling Eyes Моята коса ги усети като леки междинни продукти без сериозно корективно действие. Но нали всички знаем вълшебната мантра, че всичко е индивидуално. В тази връзка аз и с маската Керастаз форсе архитект не се спогодих - косата ми след нея е като "изпръхнала", никаква...Няма да я повторя Peace
Чакам сега от БГ елъстайзера на Филип Кингсли, отдавна искам да го пробвам. Поръчах и терапията на Милк шейк, излишно е да казвам какво нетърпение ме гони Blush
П.С. Уж чета внимателно, но изгубих нишката... може ли линк към коментирания крем за къдрици на Милк шейк Embarassed

# 670
http://www.hairsupermarket.com/p/4969 заповядай Simple Smile

аз моят си го бях купила от lookfantastic, така че и там погледни дали го има.

# 671
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, аз го ползвах, но го купих в комплект с шампоан от същата серия и беше нещо около 42лв, но не съм сигурна. Хубав продукт е и мирише страхотно
заслужава ли си цената само олиото е 33 лева и се чудя дали да го взема става ли за всеки ден мерси

# 672
  • Canada
http://www.hairsupermarket.com/p/4969 заповядай Simple Smile

аз моят си го бях купила от lookfantastic, така че и там погледни дали го има.

Laurii,   bouquet Ще погледна и там Peace

# 673
Feeling, тази серия на Матрикс я пробвах преди време от мостри. Дадоха ми ги, когато взех продукти от хидратиращата серия на същата линия. Не ме впечатлиха особено Rolling Eyes Моята коса ги усети като леки междинни продукти без сериозно корективно действие.

Благодаря, че сподели!      bouquet
Аз все пак им хвърлих око.    Flutter   Тъкмо имам нужда от лека подхранваща серия. Силни имам.
Стискам палци да се спогодите с чаканите продукти.      Party

# 674
Мен утре ми се налага да ходя до Пловдив,та си запазих час за Биоламиниране,да видим какво ще е

Общи условия

Активация на акаунт