Професионални серии за коса - тема 39

• 50 656
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Mintgirl, не мога да преценя, коя от двете терапии повече ми харесва, резултатът и при двете беше абсолютно зашеметяващ- много по- плътна, бляскава, обемна разкошна коса. Heart Eyes
Правих си ги в салон.
Разлика има в цената, МШ е двойно по- скъпа, но си заслужава. Flutter

# 646
например това е ензимна маска за лице - много съм я ползвала http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Facial-Mask-Papaya-Enzyme-3-oz-85-g/15234 , като гел е и не засъхва  Heart Eyes

а първия път, когато нямах ензимната фаза ползвах този body wash - http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-Body-Wash-Coconut-Papaya-Wi … l-oz-384-ml/15733 - страхотен е и съм пристрастена към body wash-овете и кремовете им за ръце

общо взето ензими съдържат продукти с папая, ананас, смокини (това, от което те засърбява, като ги пипаш ... онзи бял сок ) , но трябва да се види съдържанието  Blush
Благодаря алена, а относно този сайт има ли доставка до България,или с превозвач трябва?

# 647
Deli,
Iherb има доставка до БГ, има и темичка за пазаруването от сайта. Там е обяснено подробно, много са коректни, винаги пратките са ми пристигали за около 7-10 дни
 Simple Smile

# 648
Много моля някой да сподели какъв е обемът от маска Kerastase Volumactive - въздушна и лека ли прави косата или дава плътност?

Трябва ми също финиш за уплътняване, не искам пяна и по възможност да няма нужда от сешоар Blush

Ще съм много благодарна, ако някой ми обърне внимание  bouquet

# 649
Много моля някой да сподели какъв е обемът от маска Kerastase Volumactive - въздушна и лека ли прави косата или дава плътност?

Трябва ми също финиш за уплътняване, не искам пяна и по възможност да няма нужда от сешоар Blush

Ще съм много благодарна, ако някой ми обърне внимание  bouquet

На мен Kerastase Volumactive е може би любимият ми шампоан, заедно с маската са чудесна комбинация. Не знам как биха се отразили на твоята коса, защото всичко е индивидуално. Мисля, че имаше и недоволни дами от тази серия, разрови се в старите теми. За мен най-добре е да си намериш пробичка, ако не ти се рискува.  Hug

# 650
  • София

Маската не съм я ползвала,но шампоанът и балсамът от серията дават плътност.Доволна съм,само че не трябва да се ползват ежедневно в един момент леко ми засушиха косата,като поразредих ползванията всичко си дойде на мястото Simple Smile

# 651
Здравейте,
Мия косата си през ден (понякога всеки ден) като слагам шампоан и маска, с фин косъм съм, руса.  Искам да ви питам кои продукти от професионалните серии ползвате за честа употреба. Харесвам Kerastase, но те не са много подходящи за често ползване. Маската Makadamia пише че не трябва да се ползва повече от 2 пъти седмично. Какво ще стане, ако се ползва по-често.

И още препоръчайте ми хубав спрей за обем за фина коса, който не слепва и не потъмнява косата. Този зеления на Loreal съм го ползвала, не съм особено очарована.

# 652
Laurii,*Bubble*,  много ви благодаря! Hug

Това със изсушаването не ми допада никак. Age Recharge ми изсушава доста косата, надявах се  Volumactive да е по-различна.

Няма ли нещо, което да омекотява и да уплътнява едновременно Blush Ако под обем се разбира бухнала коса - не искам това. Simple Smile  Искам само по-плътна коса, защото като я хвана с ръка имам чувството, че държа снопче трева Sick

# 653
  • София

Няма ли нещо, което да омекотява и да уплътнява едновременно Blush Ако под обем се разбира бухнала коса - не искам това. Simple Smile  Искам само по-плътна коса, защото като я хвана с ръка имам чувството, че държа снопче трева Sick
И аз имам същия проблем,много добре ми се отразява лилавата топка на Тиджи,но тя се ползва със сешоар,без не знам дали ще го има този ефект и дали няма да залепне.Действително придава доста плътност.

# 654
 Преди време я обвиних лилавата топка, че за нищо не става и я метнах в размените Mr. Green При това тогава бях въодушевена да ползвам сешоар - но нещо не се справих.
Но на кривата ракета космосът й е крив, иначе съм сигурна, че е хубав продукт. Peace

# 655
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден.
Идвам с питане
http://zlatnaribka.com/botoks-za-kosa-loreal-fiberceutic-15-ml-2 … html#.UFBHoK6iorA
ампулата се ползва както в описание ли е, нанася се на коса и след това без да се изплакне се нанася и маската???  newsm78  Embarassed

# 656
  • София
Добър ден.
Идвам с питане
http://zlatnaribka.com/botoks-za-kosa-loreal-fiberceutic-15-ml-2 … html#.UFBHoK6iorA
ампулата се ползва както в описание ли е, нанася се на коса и след това без да се изплакне се нанася и маската???  newsm78  Embarassed
Да, само че след като нанесеш и маската постой повече от 5 минути - към 15-20  Peace

# 657
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден.
Идвам с питане
Да, само че след като нанесеш и маската постой повече от 5 минути - към 15-20  Peace
мерси, а да затоплям ли с топла кърпа или не?  newsm78

# 658
  • София

Но на кривата ракета космосът й е крив, иначе съм сигурна, че е хубав продукт. Peace
Не може на всеки да действа по един и същ начин Simple Smile Теб с какво те разочарова?
 На мен например ботокс ампулата,която масово се харесва във форума,ми се отрази ужасяващо,слепна ми косата,а от плътност и обем и помен нямах,абсолютен антиботокс ефект ми се получи. Laughing

# 659
Минавам само да похваля следната комбинация, снимките са линкове:
+ + + + .
Измих с шампоана, подсуших с кърпа и нанесох по дължините реконструктора. Затоплих и стоях около 30 мин. Изплакнах и сложих балсама. След отмиването, пак леко подсушаване и напръсках с продукта без отмиване. Завърших със съвсем леко минаване с Mythic Oil само по краищата.
Резултатът - лъскава, жива, мека (но не "лигава" ) коса, без утежняване и чувство за дискомфорт. Това - от едно ползване. Предполагам, че с "натрупване" ( реконструкторът е протеинов продукт) резултатът ще е още по-добър.

П.П. Wella Enrich за плътна коса също се оказа немой продукт (пробвах шампоана и маската) и ми затвърди убеждението, че
силновъзстановяващите серии не са за мен, явно преекспонирам "увреждането" на косата си Wink

Общи условия

Активация на акаунт