Отговори
# 90
  • София
Мамита, утре в 11 е лекцията в Лабиринт. Аз смятам да ида, не съм се записвала, кой още ще е на линия? Simple Smile

Освен това, бях обещала инфо за магазина, от който си взех колана. Ето линк http://www.sanpharm.eu/index.php?option=com_content&view=art … id=70&lang=bg

# 91
Записвам се и аз в новата тема! Поздравления за заглавието!!! Wink

# 92
Леле бебка току що така силно ме изрита в пикочния мехур, че замалко да се изпусна на дивана  Mr. Green Вас ритат ли ви бебоците там?

# 93
  • Λάρισα
tilivanili, и питаш  Tired Освен ритането, упражнява и един бавен, садистичен натиск, голяма гадост.

Облак, искрено ти съчувствам за болката в ребрата, с първата бременност я имах точно каквато я описваш, на абсолютно същото място. Ужасно усещане, добре, че засега ми се разминава. За да не се разглезвам обаче, този път съм се обзавела с нетърпими болки в пелвиса Tired

# 94
Плежър Е как на линия сме с Тумбака Wink Аз към 11 без 20 ще се съм там и на главния вход ще те чакам. Или без 15  Rolling Eyes Както кажеш. Някой друг не иска ли да се включи?
Тиливанили И мен там яко ме натискаше около 2 седмици, даже бях решила, че е обърната седалищно, ама се оказа като гледахме на 4д-то че там е глвицата. Пляска с ръчички ли кво прави не знам ама и аз на няколко пъти така съм стискала да не се изпусна  Mr. Green Даже като се разхълца и ми трепери там по 30-40 минути мога и по 3 пъти да ида на ВЦ  Embarassed
Мами мен днес такова главоболие ме мъчи, че място не мога да си намеря  Sick Още се въздържам от хапче ама ако не мога да заспя ще взема да пия някой Парацетамол. Нали това можеше? Мен глава много рядко ме боли и ми е много необичайно, ама имам чувството че ще ми изкочат очите направо

# 95
Здравейте момичета
Искам да ви се понваля че на 22.08. В 10.36 родин със спешно секцио моето малко момче
 Казва се Лъчезар и се роди 950 гр. И 38 см. Благодаря на Господ че е здрав и е добре.хиляди благодарности на д_р Маленов анестезиолога д_р Войнова и на Д_р Стратиева ,както и на целият персонал в родилно отделение на Тина Киркова. Няма как да ви изчета бавен е нета тук надявам се че всички сте добре.Бъдете здрави и ни стискайте палци да растем без проблеми и да се гушнем у дома живи и здрави.

# 96
tilivanili и моята бебка постоянно ме тероризира играейки си с пикочния ми мехур.

puphi аз  също много искам да отида на отворените врати в ОБ, но  тази седмица не съм във Варна. Разбрах, че всеки последен четвъртък от месеца има отворени врати , така че смятам да се включа през септември.

# 97
емили_вип Имаш стиснати палчета от нас  Hug Като имаш време пиши как си ти и как е Лъчко

# 98
emili_vip да ти е жив и здрав Лъчко и скоро да ни се похвалиш, че сте си вкъщи Grinning
И от мен едни стиснати палчета всичко да ок  bouquet

# 99
  • В къщурката на хълма на феите
Емилииииииииии честитоооо, стискам палци Лъчко да е жив и здрав и съвсем скоро да си го гушкаш ..

мамитааа имаме си вече късметче на темичката!!!

п.с. днес и мойта мома беше много активна, корема ми правеше вълнички, даже май видях дупе, ама не е много сигурно, може и крак да беше Mr. Green

# 100
  • Λάρισα
emili_vip, честито, мила!  Hug
Много да ви е здрав малкият юнак и скоро да се гушкате вкъщи!  Heart Eyes

# 101
  • София
emili, честито!  Hug Изтръпнах, докато ти четях първите редове, но как си отдъхнах като казахте, че сте добре!  Praynig Стискам палци, моля се за вас и съм сигурна, че всичко ще е наред!  Praynig Hug  bouquet

Наистина си имаме късметче- едно ЛЪЧЕЗАРНО късметче!  Heart Eyes

# 102
  • Шоколандия
emili_vip и аз се присъединявам към пожеланията на другите момичета. Надявам се всичко да е наред и съвсем скоро да си се гушкате вкъщи. Стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover

el_vn засега съм решила да отида тази седмица, стига да не ми хрумне нещо друго. Попринцип четвъртък ми прекарват и интернета и телевизията в апартамента, така че може и да ми се осуетят плановете де. Опитвам се да си набележа списък с въпроси, които да питам там, за да не обикалям там като в музей, но нищо не ми идва на акъла. Ако не успея да систематизирам всичко, може и аз да изчакам за септември. По- скоро ме притеснява, че аз септември започвам с университета и не знам каква ще бъде ангажираността ми там.

# 103
Леле,Емили, поздравления и много прегръдки за вас двамата с юнака,да расте и папка и скоро да се наслаждавате спокойно един на друг вкъщи.Ти си ни героинята на ноемврийките, грижи се много зажсебе си, бързо възстановяване  Hug  Hug  bouquet
Точно на 22.08. Ме приеха за 3дни на системи в болница заради контракции и кървене, сега слава на Бога съм добре,ще почивам..
Мецани,Благодарим за новата темичка и за рецептата за хемоглобина с меда и се радвам,че вече си добре  Heart Eyes
Хубава прохладна вечер на всички, надявам се че ще валят само хубави новини!! Hug

# 104
  • В къщурката на хълма на феите
Пакчо да се пазиш! стискам палци повече да не се налага да се притесняваш!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт