Лидл ::17::

• 79 280
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Моля за помощ.

Купих си хлебопекарна от лидл и пуснах да пека хляб. Веднага ли започва да бърка или след известно време? Съжалявам за тъпия въпрос.
 На 2 програма е.

# 106
  • софия
Моля за помощ.

Купих си хлебопекарна от лидл и пуснах да пека хляб. Веднага ли започва да бърка или след известно време? Съжалявам за тъпия въпрос.

Писах ти и в другата тема.

# 107
Моля за помощ.

Моля ви, пишете и тук, иначе довечера и аз ще питам същите неща  Laughing

# 108
Моля за помощ.

Моля ви, пишете и тук, иначе довечера и аз ще питам същите неща  Laughing

ПРосто нагрява 10 мин на тази програма. Сега вече работи. Пека чабата ,ще пиша после за резултата.

# 109
Въй....много сложно бе, аз мисля с прост хляб да пробвам  Embarassed

# 110
Ти вече купи ли си?

# 111
Ми то е просто. Взех готова смес от Лидл.

# 112
Това пластмасовия чопър ли е, за него ли става въпрос, мъжа ми го гледаше в магазина, като изпълнение ми се вижда паянтов, капакът се размества при натискането на копчето, поне на мен ми се стори така

# 113
  • Пловдив
Ми то е просто. Взех готова смес от Лидл.

Готовите смеси току що ги гледах, но там не е указано на коя програма се приготвя.....и се отказах да купувам. Да споделите отзиви като стане готов хляба.   Praynig Иначе аз от темета за хлебопекарните нито една рецепта не успах да направя така че да става за ядене. Няма толкова скаран с техниката и готвенето човек. Tired  А колко козунаци изхвърлих по Великден.....чак ме е срам да споделя.  Embarassed

# 114
Ти вече купи ли си?

Купиха ми, още не съм я виждала Wink

# 115
Аз пека в момента на 2 програма. Досега винаги на ръка съм месила, ще видя какво ще се случи с машената. Laughing
Ще споделям рецепти в тази темичка ,ако искате. Само да не ни се скарат.

# 116
За чопъра - погледнах го, видя ми се доста малък като обем, това, което трябва да се върти ми се струва доста неудобно и не знам как ще се справи с нарязването.Имам електрически за 20лв, върши страхотна работа и обема на купата е 650мл.Този не бих си взела.Прави ми впечатление, че доста от евтините стоки вече липсват - обикновените крушки, царевичните пръчици, пастата за зъби от 79ст. май беше...сапуните по 39 ст...

# 117
  • Пловдив
Аз пека в момента на 2 програма. Досега винаги на ръка съм месила, ще видя какво ще се случи с машената. Laughing
Ще споделям рецепти в тази темичка ,ако искате. Само да не ни се скарат.

Аз имах предвид за готовата смес да споделиш коя е и на коя програма пусна машинката. Иначе рецептите, в другата тема предполагам, тук май няма да може......

# 118
С готова смес на София мел съм правила аз.Пускаш си машината да меси хляб на основна програма това е.Няма какво да се чудите,всичко си го пише в указанието.Всяка хлебопекарна си има ОСНОВНА програма за месене на хляб.Аз предимно ползвам нея,а най вече тази за тесто,защото в последно време само меся а не пека вътре Peace Тия сладка,сладкиши дето казват че се правят за мен са пълна измишльотина,не бих и робвала.Виждала съм изпълнения които никак не ми харесват Peace

# 119
Сместта е за Чабата. Изпекох на 2 програма . Хляба вече е готов,чакам да поизстине и да го извадя. Изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт