Лидл ::17::

• 79 209
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
Нали казват, че вкл. и изкл. не пести енергия, а обратно? Като изстине съвсем помещението, после пък докато го стопли...малко разсъждения на глас по повод таймера...

Ох, не знам...До сега се отоплявахме на ток, но тази година имаме ТЕЦ и ми се иска хем да е топло, хем да не плащаме големи цифри.. Laughing Говорих днес с един познат - водопроводчик е човека и той ми каза същото. Че си сравнявали сметките с комшията и се оказало, че плащат еднакво. Единия икономисвал, другия не...Та може би е вярно това твърдение, че не се пести по този начин енергия, знам ли... ooooh!
Умът ми не го побира как ще пестим енергия.Дано имаме топла зима

Ох, дано, че като се сетя каква беше предишната... Tired

И за да не е само спам - изпуснах ли зелените спагети, които бяха на промоция или ги има още? newsm78

# 676
  • София
Минавам да похваля сока от бяло грозде http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7A73C8CC-5FDD9C7A/lidl_bg/hs … l/index_18457.htm Направо е разкошен  Heart Eyes

# 677
Аз да похваля сметанката, разби се чудесно! Peace

# 678

Лабрекс, аз имам много кофти опит с тая сметана, не можах да я разбия като хората, има ли някакъв трик или просто аз съм се изложила?

Аз си взех оформящ сутиен от последната промоция, хубаво стоят. Взехме си и доста неща от немската седмица, повечето са изпитани и знам, че ще сме доволни Simple Smile

# 679

Лабрекс, аз имам много кофти опит с тая сметана, не можах да я разбия като хората, има ли някакъв трик или просто аз съм се изложила?

И аз два пъти съм взимала от тази сметана -  и двата пъти резултат нула! Може и партидата е била кофти, но определено няма да потретя  Peace

# 680
  • В една слънчева къща...
Аз също имам кофти опит с тая сметана, та не смея да взема повторно...

# 681

И аз два пъти съм взимала от тази сметана -  и двата пъти резултат нула! Може и партидата е била кофти, но определено няма да потретя  Peace

+1 PeaceНе бих повторила сметаната от "Лидл"!
Мисля,че не е до кулинарни умения ,а до качество.
В последните месеци магазина се превърна в типично нашенски,
дори очаквам поетапно закриване,поради липса на интерес.

# 682

Daya*, преди време имаше някаква промоция или намаление, не помня как беше точно, но тогава си взех две кутийки от тая сметана. Стояха в хладилника и оня ден, като ми дотрябва я разбих. Стана много бързо и много добре. Може би наистина трябва да е добре охладена, друго не виждам какво ще и попречи, все пак е 30%, трябва да се разбие. Разбивам с миксер на най-високата скорост.Peace

Момичета, жалко, че така се е получило, не знам, може и до партида да е, може и други причини да има, според мен сметаната е добра. Купувала съм доста преди време и сега, не мога да се оплача.

# 683
За поетапно закриване, не знам. При нас е обратното. В началото беше като музей - влизаш - 2-3 клиенти и никой нищо не пипа. А сега има много клиенти вече.

# 684
Вчера взимахме от похвалените картофи по селски, изобщо не ни харесаха... и то на 6 човека дружно  Peace С никакви усилия правя къде, къде по-хубави картофи, тези... не ставаха изобщо, сухи, не ни бяха вкусни, някои имаха вода в тях... абе направо си бяха средно към по-скоро гадно ниво и не бихме повторили  Naughty

# 685
  • софия
Някой опита ли пастетa от сирене?

# 686
  • Бургас
И аз да кажа за сметаната Пилос, че никога не съм имала фал с нея. Държа я в хладилника и винагия я разбивам с телена бъркалка и захар. Доста бой си е Simple Smile, но винаги ми се е получавала на пухкав крем (4 -5 пъти досега). Peace

# 687
  • София

Абе този пастет на кой щанд е? В Люлин не можах никъде да го намеря, нито при кашкавалите, нито при млеката щанда с промоциите, а много исках да го пробвам. За сметка на това при немските стоки открих едни швейцарски шоколади по 2.30, разкошни са  Peace

# 688
Пак да похваля почистващите гъби.Толкова лесно и бързо изчистих банята, без неприятната миризма на препарат и досадно търкане.Станаха ми любими, ще си купя, докато още има от тях...

# 689
Пак да похваля почистващите гъби.

Кои са почистващите гъби?

Общи условия

Активация на акаунт