Лидл ::17::

• 79 478
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Аз пробвах някакви Siempre и не съм доволна. Много са тънки, отделно пък и много дълги, незнайно защо, и много се сгъват, поне за моите нужди не стават. Аз по принцип ползвам Always и на другите все им намирам кусури.

# 286
И аз не съм доволна от превръзките им
От нес кафето най-хубаво е зеленото ли?

# 287
  • Бургас
Аз пробвах някакви Siempre и не съм доволна. Много са тънки, отделно пък и много дълги, незнайно защо, и много се сгъват, поне за моите нужди не стават. Аз по принцип ползвам Always и на другите все им намирам кусури.
аз взех Softino и ми се виждат страшно дебели, къси и тесни. освен това на опаковката е показано, че са с покритие тип мрежичка, но не са. въобще навяха ми спомен за едновремешната "белана", но с крилца. определено продължавам с always и аз.

харесах чайовете им. взех зелен и плодов и 2та варианта много ми допадат.

# 288
  • София
Имате ли впечатления от това кафе? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-436B90B3-E55BC785/lidl_bg/hs … sl/4182_18136.htm

# 289

Аз го харесвам, но по принцип обичам и пия арабика, по-меко е. Въпрос на вкус е. Peace

# 290
Кафето и аз много го харесвах....,обаче миналата седмица взехме и явно партидата е по-едро смляна от обикновенно,защото не ми се получава същия резултат,както преди-гола вода е,кафява и леко ароматна/проверих с друго кафе,с него си стана както си трябва-т.е. не е от машината или от цедката/.А,тъкмо бях решила да се възползвам от съботната промоция да заредя количества/апропо,с тия разлики в качеството ме отказаха и от кафето в черните метални кутии-докато го хвалех и случих на силно препечена партида ......а,все си мисля,че не би трябвало да се получават такива издънки:xarms:/

# 291
  • София
Аз взимам редовно от червената метална кутия и ми харесва, но жълтото не съм пробвала. Дано не е от лоша партида.  Simple Smile

# 292
Да питам ползвалите интимния гел-доволни ли сте?

Като количество за тези пари е добре,но на мен не ми хареса и си взех лактацид отново Peace

Детските пижами за момченца са от плюш, за момичета са от трико и са хубави.
И аз взех от детските дънки,но като се изпраха станаха твърди и бодливи.
В нашия Лидл имаше и блузките за момчета,с копчета и яка,трикото беше хубаво.

# 293
  • София
 Grinning

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 22:55 от Тaня67

# 294
# 295
  • Пловдив

24/34 см. 270 gsm (g/m2) Доста плътен картон е.

# 296
Аз също харесвам това кафе.Рядко го уцелвам на промоция,че нормалната цена ми е висока.Взимам оттам едни на по ниска цена едното пак е Беларом,другото в зелен пакет - и двете ми харесват Peace

# 297
Така и не се научих да правя ориз по китайски. Някой има ли впечатления от ей тоя уред за варене? И дали и ефектът на не залепнал ориз може да се получи и с обикновен такъв?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18067.htm

# 298
здравейте не знам дали сте го обсъждали .....какво ви е мнението за пастата за зъби  преди врме си взех мляко за тяло и душ гел които ми харесаха загледах и пастата но не посмях да взема  newsm78

# 299
Аз взех веднъж и не бих повторила.Не ми е достатъчно лютива - така харесвам пастите.Но всеки с вкуса си,пробвай Peace

Общи условия

Активация на акаунт