Лидл ::17::

• 79 364
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
В някой от софийските магазини има
ли от импрегниращия спрей за обувки?
В Люлин и в Овча купел нямаше от самото начало.
На сайта им написах, че в два магазина не съм го открила. Обадиха ми се по телефона, попитаха ме кой магазин ми е удобно да отида на следващия ден, за да си взема спрея и др. препарати, които търсех Peace

# 571
за праха никой не ми каза има ли малка разфасовка формил
То и да има, не е гаранция, че ще е същият, нали знаеш  Peace

# 572
  • София
Искам да изкажа тоталното си разочарование от Лидл. Вчера исках нещо , което се приготвя бързо за вечеря поради липса на време и взех кебапчета на Бай Мезан. Изпекох ги на скара и решихме да хапнем. Направо изпаднахме в потрес! Е, няма такава гадост! Пихтиеста маса с неопределено съдържание. Изхвърлихме всичко и се задоволихме със салатата. Качеството, заради което харесвах Лидл, явно  вече е останало в миналото. Жалко!

# 573
Качество да, но за определени продукти. От полуготова, замразена храна, на ниска цена, не може да се очаква кой знае какво качество.  Peace

# 574
  • софия
Качество да, но за определени продукти. От полуготова, замразена храна, на ниска цена, не може да се очаква кой знае какво качество.  Peace
newsm10
Винаги чета кой е производител на продуктите, които се продават с марки на Лидл.

# 575
  • София
на Бай Мезан не съм чела някой да е харесал май нещо изобщо

# 576
Всеки магазин продава добри и не до там добри продукти. Да се разочароваш от Лидл заради един продукт...
... а и на тази цена не знам какво качество сте очаквали ...

# 577
  • София
Качество да, но за определени продукти. От полуготова, замразена храна, на ниска цена, не може да се очаква кой знае какво качество.  Peace
Кебапчетата бяха сурови, незамразени. Не мисля, че магазин, който претендира, че стоките му са качествени, може да продава на каквато и да е цена гадости! Освен това няма избор, та да избира човек между по-скъпи и по-евтини кебапчета и кюфтета, например. Няма оправдание, според мен.  А и едва ли това може да се случи в една Германия. Виж, у нас всичко може.
Цитат
Всеки магазин продава добри и не до там добри продукти. Да се разочароваш от Лидл заради един продукт...
... а и на тази цена не знам какво качество сте очаквали ...
Ами добрите магазини не допускат в асортимента си негодни за консумация стоки. Това да не е Женския пазар?! За какви цени ми говорите?

# 578
  • София
чак пък такива претенции някакви магазина няма... а и наистина вс магазини продават и боклуци и по-качествени неща...
просто не взимай нищо на бай мезан.
а и по принцип такива готови кюфтета, кебапи и т.н. намен са ми супер гадни.

# 579
а и по принцип такива готови кюфтета, кебапи и т.н. намен са ми супер гадни.
И на мен. На друго ако не, на прясно месо и кайма подбирам много.

july1993, пробвала си, нормално е да не ти хареса  Peace. Не може всичко да се харесва на всеки, вкусове различни. За всеки влак си има пътници. Пък и в Германия едва ли всичко да е супер вкусотия  Laughing

# 580
  • София
мда в германия лидл  много хора го смятат за напълно долнопробен и познати ни се чудят какво толкова му харесваме тук и как изобщо се прежалваме да си купим нещо от там...

# 581
мда в германия лидл  много хора го смятат за напълно долнопробен и познати ни се чудят какво толкова му харесваме тук и как изобщо се прежалваме да си купим нещо от там...
Ще се сетим Wink

# 582
за праха никой не ми каза има ли малка разфасовка формил
То и да има, не е гаранция, че ще е същият, нали знаеш  Peace

може да се прежаля да пробвам  само добри отзиви чувам но май повече за белия

# 583

Взела съм тази снимка от обявата на една мама и искам да ви попитам, мислите ли, че ще пуснат пак нещо подобно и тази зима?Нещо напоследък хич ги няма в предлагането на дрехи, като се изключат онези суетшърти, които бяха пуснали, но моето има няколко затова и не купих.

Искам да похваля сиренето за мазане на промоция, вчера изядохме 2 кутии.Браво на Лидлци, пуснаха банани и др.плодове намалени.По-добре така, отколкото да им се развалят.
А нещо да кажете за наденичките на супер събота, стават ли като се приготвят на парти грил, изобщо не съм ги купувала, затова питам.

# 584
[за гумените дам. боти - от утре или от понеделник са?

Тези гумени боти са ужасно некачествени, имам ги от миналата година - след третото обуване се спукаха отгоре там, където се прегъва крака като се стъпва. Ставаха за носене , ако не газиш в дълбоки локви, но след не особено интензивна употреба се спукаха и подметките, пак на извивката.
Пълен боклук са.

Общи условия

Активация на акаунт