Лидл ::17::

• 79 305
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
dudu, направо ме разочарова! Всъщност не ти Peace, просто много исках да си купя такива, като се надявах да търча с кучо с тях. Имам гумени ботуши, но мислех, че ботичките ще са по-меки и леки. Но, щом така се пукат.......жалко. ooooh!

# 586
а пробвахте ли ги там? понеже ние от сините зимни нали си имаме, та на тях пише 28/29 номер, той сега носи30-31 и още му хлопат... иначе за тежестта...не знам, аз сравнявам с други, които е имал и са доста по-тежки...
А имаше ли от долнищата за дъжд?
а вие от миналата зима ли ги имате , здрави ли са ?
Защото кото гледам какви отзиви имат момичетата за дамските ботички ,да не е така и с ботушките ... Confused
Аз мисля да ида в понеделник да ги видя какви са чадърите им , противовятърни пишеше май че били  Thinking някой ползвал ли е , продавали ли са ги и преди тези чадъри...

# 587
  • София
ами от миналата, но ги е слагал 1-2 пъти  докато изсъхнат другите, просто му бяха мн големи.

# 588
Само на мен ли белгийските бонбони много ми харесват Embarassed Embarassed. Вчера купихме кутията и почти ги изядохме. Определено аз бих купила пак от тях Simple Smile)).

# 589
ами от миналата, но ги е слагал 1-2 пъти  докато изсъхнат другите, просто му бяха мн големи.
като дойде снега , ще видим дали ще са удобни и здрави  Thinking

# 590
Само на мен ли белгийските бонбони много ми харесват Embarassed Embarassed. Вчера купихме кутията и почти ги изядохме. Определено аз бих купила пак от тях Simple Smile)).

О, не си само ти.Прекрасни са белгийските бонбони.

# 591
  • София
Ей, отидох днес и аз до този ЛИДЛ! Мислех си, че ще има доста повече неща вътре, ама явно и той е на принципа на Пени маркет - не плащат за персонал, който да подрежда щандовете, затова им е толкова евтина стоката Simple Smile
Купих си само едни чайове, сок и този спрей за гладене, нямам търпение да го пробвам Simple Smile
О, взех и от сиренето за мазане, което хвалите.
Нямах какво толкова да пазарувам, но поразгледах, защото ми беше любопитно. Една наша приятелска двойка много обича да пазарува там - те и двамата не са месоядни и само от ЛИДЛ си пазаруват - и зеленчуците и картофите и всичко, и като им ходим на гости дори чипсовете са от там и последния път останах приятно изненадана.
Но като цяло млечни продукти и месо от там не бих купила.... Затова взех чайчетата и сока и отидох за вечерята в Билла Simple Smile

# 592
Аз пък точно месо и млечни продукти вземам от там. Всичко ми харесва..само крилцата трябва да ги пооскубят още Simple Smile Иначе шницели, свинско, дробчета...всичко е хубаво!!

# 593
  • София
А какво производство са им месата?
Така като са от марки, които не съм виждала никъде, и ме е страх.
Но досега от чипсовете и залъгалките, които съм опитвала, съм доста доволна.
Направи ми обаче впечатление, че има не само "непознати" марки. Особено при препаратите.

# 594
  • Варна
и аз пазаря предимно месо и млечни. месото с марка Chira много ми харесва, друго пиле без добавена вода освен тяхното не съм намирала. преди няколко месеца открих сиренето софра, оттогава само такова ядем вкъщи, няма нужда от обезсоляване. а повече от година друг кашкавал, освен техния  Galereux не купувам. мъжа ми е голям фен на питките за хамбургери, бекона им, пушените филета, кафетата ми харесват, вкл. и пакетчетата 3в1, риба тон консерва, сладоледите, бонбони и шоколади, от бикините съм страшно доволна...
вярно, че е доста нахвърляно, малко като битпазар, но има качествени стоки, и най-важното е, че другаде ги няма. разбира се, както на всеки магазин, и на лидл има и боклуци. или пък е въпрос на вкус Simple Smile

п.п. честно казано преди 3-4 години влязох в лидл в Гърция, и бях отвратена, в целия магазин имаше 2-ма служители, едновременно подреждаха и бяха на каса, беше адски разхвърляно, абе ужасна история. като откриха лидл до блока ми, реших че няма да стъпя в тоя боклучарник, но като получих брошурата и отидох от любопитство, се изненадах приятно. тук е доста по-подредено, а и в магазина има винаги поне 4-5 човека /освен охраната/. като питаш нещо са много учтиви. но най-доволна останах от това, че изчерпана стока можеш да я поръчаш по телефона или мейла. друг магазин не знам да предлага такова нещо

# 595
  • София
Аз имам гумени ботуши от миналата година, не са мръднали и са ми много удобни, но наистина с апо тежички. Моите са едни на розови точки, като хастара на единия от шлиферите, който също имам и съм много доволна. Някой беше питал за детските водобранни панталони. Взех много хубав гащиризон, водобранен от магазин за немски стоки за 7лв. Ако имате около вас, може да погледнете.

# 596
Пилетата са на Амета /Разград/ поне в нашия, по разбираеми причини сигурно  Wink

# 597
Искам да похваля ловджийските наденици на супер събота, вкусни бяха, но пускаха много мазнина.

# 598
Поглеждам темата от доста време и най-сетне реших да се включа с похвала.
Пилинг машинката е страхотна. Дано издържи по-дълго време, защото доста ще я ползвам Mr. Green
Довечера, ако не забравя, ще направя снимки преди и след. Wink Но определено си заслужава. Peace

# 599
  • Бургас
имат ли сол за съдомиялни?

Общи условия

Активация на акаунт