Лидл ::17::

• 79 333
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
моите бяха 2.29 или 2.49 нещо такова ..довечера ще ги направя и ще кажа ......
а забравих да питам праха за пране бяхте казали че за бяло е по хубав  а дали има малки опаковки за проба ..не ми се дават 15 лв за цяла кутия 

# 556
  • София
 Аз купих детските гумени ботуши. В 10 часа взех последните 26-27 номер (в Младост). Едва ли са ги изкупили за 2 часа, според мен пускат някакво супер ограничено количество, а може и да заредят пак през деня newsm78. Иначе много ми харесаха. Лекички ми се струват, топнах ги във вода да ги тествам- не пропускат.

# 557
  • София
В някой от софийските магазини има
ли от импрегниращия спрей за обувки?
В Люлин и в Овча купел нямаше от самото начало.

# 558
  • велико търново
В вторият новият магазин в Търново имаше кашони с инпрегниращият спрей за обувки.Поръчайте да ви доставят.Явно тука не е много купуван . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
В някой от софийските магазини има
ли от импрегниращия спрей за обувки?
В Люлин и в Овча купел нямаше от самото начало.
В Дружба. Днес сутринта купих. Имаше достаъчно.

# 560
В Слатина към обяд имаше САМО сини- батковски гумени ботуши. Имаше номера от тях, но нищо друго. За малките номерца дори етикет нямаше изложен. Питах една девойка- били свършили  Shocked Исках да взема за малчо- зелени. Чакам "агент" от Люлин да провери и ако няма там, ще пускам запитване. Къде да им пиша?
Купих и от еко- препарата, похвалихте го тук.

# 561
  • София
В Люлин имаше импрегниращ спрей миналата седмица. Беше по средата на магазина. Там проверихте ли?

# 562
Аз току-що взех последните розови от този размер 30-31 , имаше и други , но за момиче все по- малки номера бяха останали - имаше 28-29 от светлорозовото още поне 3 чифта . Не са тежки . И от сините имаше , ама не ги загледах , на малката й се ходеше до тоалетна , и побързахме да излизаме ...

взех си и от това - много ги харесвам този вид

# 563
  • София
а пробвахте ли ги там? понеже ние от сините зимни нали си имаме, та на тях пише 28/29 номер, той сега носи30-31 и още му хлопат... иначе за тежестта...не знам, аз сравнявам с други, които е имал и са доста по-тежки...

А имаше ли от долнищата за дъжд?

# 564
а пробвахте ли ги там? понеже ние от сините зимни нали си имаме, та на тях пише 28/29 номер, той сега носи30-31 и още му хлопат... иначе за тежестта...не знам, аз сравнявам с други, които е имал и са доста по-тежки...

Пробвахме ги , да , хлопат й , но нали вътре ще е със дебел чорап , пък и до снеговете има поне още 2 месеца, аз ги взимам за да гази с тях в преспите ... При нас в Бургас вали сняг не по-рано от декември Whistling Сега преди седмица й купихме маратонки Булдозер (вътре ортопедични) , които ползваме в дъждовното време ... те са номер 30 и крачето й е съвсем добре в тях , имам предвид свободно й стоят , аз все гледам обувките да обувките да не й прилягат съвсем точно , а крачето да седи свободно в обувката вътре, и да не я притеснява обувката.
А за панталони не съм гледела , трябваше да се изнасяме набързо от магазина  Mr. Green
пък и гледам че вие сте от София...при вас може да има.

# 565
  • Плевен
картофите по селски са чудни - на фурна съм ги пекла- оттогава забравих фритюрника тотално
белгийските бонбони не са лоши, но не са нищо особено - не бих взела втори път, а и са само 22 броя в кутия
може ли някой да ме осведоми, импрегниращ спрей ползвах вече 2 зими, но така и не съм сигурна - първо се пръскат със спрея ботушите и след няколко часа се мажат с боя, или обратно ?

# 566
...
В Дружба имаше и от долнищата и горнищата за дъжд  Peace

# 567
  • София
мерси, дано поостанат до събота.

# 568
  • Варна
аз вчера купих от дългите чорапи за сина ми, много са хубави Simple Smile

# 569
вчера направих рибните пръчици .....не бяха лоши но децата не ги харесаха ......те не ядът риба но аз ги хапнах  .
за праха никой не ми каза има ли малка разфасовка формил

Общи условия

Активация на акаунт