Лидл ::17::

• 79 342
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Шлифери мернах някъде, но сега не ги откривам в сайта. От утре ли са или от понеделник и някой дали ги е виждал на живо?

И аз се чудя от кога са  newsm78 , както и за гумените дам. боти - от утре или от понеделник са?

# 541
  • София
като гледам...по-вероятно са от понеделник женските...

# 542
sweetkids_mama  Hug

Шлиферите доколкото си спомням са от понеделник. Вчера гледах в нас брошурата. Мисля че и ботите бяха от тогава, защото бяха на една и съща страница.

# 543
Здравейте, интересувам се от Цифровата HD- камера, някой може ли да ми даде отзиви за нея?Ще я пускат от четвъртък/20 септември/.

# 544
виж по-назад

# 545
картофите по селски се пекат, така ли? не стават за фритюрник?
Те са за фритюрник, но тук прочетох , че стават и за печене във фурна и аз за по-здравословно така ги приготвям и съм много доволна.   bouquet

# 546
картофите по селски се пекат, така ли? не стават за фритюрник?

стават и за фритюрник. Но аз такова нещо не използвам.
И ги пека във фурната. За 10мин са готови.

# 547
Здравейте! Имам нужда от нов сешоар за коса и бих искала да помоля ако някой си е взимал такъв от предишни промоции да сподели мнението си. Става въпрос за този, който ще е в промоция от понеделник и е за 22 лв доколкото си спомням. Предварително благодаря!

# 548
  • на Земята
Някой знае ли бройката на белгийските бонбоните,които ще са на промоция от утре?Мисля,че са плодови?

# 549
  • София
Здравейте! Имам нужда от нов сешоар за коса и бих искала да помоля ако някой си е взимал такъв от предишни промоции да сподели мнението си. Става въпрос за този, който ще е в промоция от понеделник и е за 22 лв доколкото си спомням. Предварително благодаря!
На мен ми харесва. Ползвам го от половин година. Има си различни степени на загряване и най-хубавото за мен е бутона, който като се натисне духа само хладно, което за лятото е перфектно.

# 550
  • София

Имам го и съм страшно доволна!  Peace

# 551
sweetkids_mama  Hug

Шлиферите доколкото си спомням са от понеделник. Вчера гледах в нас брошурата. Мисля че и ботите бяха от тогава, защото бяха на една и съща страница.
и чадърите ли от понеделник

# 552
здравейте вчера си взех пяна за коса и ми хареса и едни рибени  пръчици които не съм пробвала още но една баба обясняваше на друга че внуците много ги харесвали  newsm64

# 553
  • 1st floor
И аз харесвам рибните пръчици, но имаше повече от един вид. Ако не се лъжа, купувах по-скъпите.

# 554
  • София
да по-скъпите са хубави, другите никак.

Общи условия

Активация на акаунт