Лидл ::17::

• 79 344
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
А аз много харесвам Джъмбо картофките, но в нашия Лидл не ги зареждат вече.
Картофите по селски също биват.

# 526
Момчета, а гумените ботуши за деца пускали ли са ги преди? Някой да има отзиви?

Да пускаха ги пролетта, взех на малкия. На мен ми харесват. Носи ги пролетта и сега пак в дъждовно време. Много си ги харесва.  НАшите са синичките с черченото, но бяха с чорапче без връзки.

# 527
За дамските гумени боти , имате ли впечатления .

Искаше ми се да пуснат високи дамски бутуши, но и ботите май не са лоши .

С какво раб. време е магазина ? , мисля сутринта да съм първа  Wink

# 528
  • София
кога ще пускат ботите? те иначе и високи ботуши са пускали май...

# 529
кога ще пускат ботите? те иначе и високи ботуши са пускали май...

На брошурата пише - от четвъртък ( 20-ти )

Грешката е моя , сега видях че ботите са от понеделник 24 -ти

Всъшност от кога са ?

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 09:33 от Порой

# 530
  • София
мерси аз понеже гледам само промоциите в сайта, там ги нямаше.... но те принципно до сега винаги са стояли по доста, та не знам чак има ли смисъл в 7-8 часа да се редиш.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1707D41D-9F004694/lidl_bg/hs.xsl/6603.htm намираш магазина, който ще посетиш и виждаш неговото раб. време.

# 531
Така и не разбрах , епилатора за власини става ли или не? Разбрах,че в Кауфланд може също да се намери такъв ,но дали той е на ток или пак е с батерия като лидълския?
Няма такъв епилатор на ток, всички са с една батерия.
Скрит текст:
Голямо чудене, големи дискусии за нещо, което струва 5лв

# 532
Момчета, а гумените ботуши за деца пускали ли са ги преди? Някой да има отзиви?

Да пускаха ги пролетта, взех на малкия. На мен ми харесват. Носи ги пролетта и сега пак в дъждовно време. Много си ги харесва.  НАшите са синичките с черченото, но бяха с чорапче без връзки.
A спарват ли?

# 533
Някой ползвал ли е тампоните от Лидъл, дали стават? Загледах се в тях и видях че са доста бройки на добра цена.

На картофите по селски отдавна им се каня и е крайно време да ги опитаме.

# 534
  • София
доволни ли сте от гела за почистване на канали и пяната за почистване на тоалетни от серията W5

# 535
 За тампоните- купих си миналото лято за морето, че беше инцидентно малко и ги сравнявам с едновремешните Бг тампони. Тоест стават за тея пари. Сменях ги през около два часа, но ги ползвах само докато бях на плаж, тоест не съм разчитала само на тях.

За пяната за почистване на тоалетни - аз не съм доволна, не виждам въобще нищо да ми чисти... Peace

# 536
simpatiuh4e, благодаря за отговора  Hug Аз също не разчитам само на тампони, но понякога ми се налага и досега ползвах само на o.b. Ще ги взема за проба.

От пяната за тоалетна и аз не съм доволна.

# 537
  • София
Тампоните не са лоши, но не може да става сравнение с качеството на o.b. Не попиват толкова и трябва да се сменят по-често. Все пак при тази изгодна цена не вреди да ги пробваш. Wink

# 538
  • София
Шлифери мернах някъде, но сега не ги откривам в сайта. От утре ли са или от понеделник и някой дали ги е виждал на живо?

# 539
картофите по селски се пекат, така ли? не стават за фритюрник?

Общи условия

Активация на акаунт