Лидл ::17::

• 79 347
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
За какаото - на нас повече ни харесва това в кръглата кутия.

# 511
 Пълнежите са описани и на самата кутия, ама и аз се подлъгах миналата година и едва ги изядох  Peace

# 512
Тези бонбони с кафявото купих аз скоро и не са лоши. На мен ми омрръзна от Фигаро, Аида и разните му там и съм доволна от тези. Имаше само едни с бадемов пълнеж, дето малко гаднички ми дойдоха ...

# 513
  • София
 Момчета, а гумените ботуши за деца пускали ли са ги преди? Някой да има отзиви?

# 514
  • София
пускаха пролетта... не съм купувала, такива, но с меко чорапче бях взела за зимата, носи ги само 2 пъти, добре са, но мн тежки...

# 515
  • София
Аз пък се чудя за камерата newsm78
Имаме нужда от такова нещо в къщи и досега като са пускали 2-3 пъти свършваха веднага ама...
Някой от вас купувал ли си е?

# 516
Идвам да хваля Wink
Нали се жалвах миналата седмица, че препаратите на промоция ги няма в два магазина в Бс. Писах им и вчера ми се обадиха да отида днес в най-близкия за мен магазин да си взема каквото исках - импрегниращ спрей, био препарат за почистване и /хвалената тук/ пяна за почистване на стъкла
Доволна съм много от отношението, дано и други магазини започнат да действат така.
Мислех да купя гумени ботушки от новата брошура, но ако са тежки няма да взема

# 517
И аз си взех и импрегниращ спрей,и този за гладене в Лидъл в М.Рудник имаше доста бройки

# 518
  • София
Аз пък се чудя за камерата newsm78
Имаме нужда от такова нещо в къщи и досега като са пускали 2-3 пъти свършваха веднага ама...
Някой от вас купувал ли си е?

Ние си взехме миналата година, не е лоша като качество, а за тези пари си е направо супер. Един съвет, ако искате да се сдобиете с нея - отидете рано в магазина /малко преди да отвори/ Heart Eyes

# 519
  • Стара Загора
  bouquet
... След един пакет вчера Mister Choc кокос, Лидъл ми става любим магазин  Heart
Страхотни са .У нас са хит от един месец.

Така и не разбрах , епилатора за власини става ли или не? Разбрах,че в Кауфланд може също да се намери такъв ,но дали той е на ток или пак е с батерия като лидълския?

# 520
  • София
пускаха пролетта... не съм купувала, такива, но с меко чорапче бях взела за зимата, носи ги само 2 пъти, добре са, но мн тежки...
Благодаря. Ще се разходим значи да ги видя и ще преценя на място. Трябват ми за пред блока да пляска в локвите.

# 521
Искам да похваля и картофите по селски. Идеални са, супер бързо се пекат, за не повече от 10мин във фурната. ) За гости, или мързеливи домакини са идеални. ) А и цената от 1.99лв е добра. (е, не колкото да си купиш картоф, обелиш и нарежеш).  Simple Smile
Явно е въпросна вкус- на нас въобще не ни харесаха, половината пакет изпекох, другата половина изхвърлих.
Обаче картофките за пържене са ни любими.
И аз съм ЗА картофите по селски - пека ги във фурната в предварително загрята тава с мазнина, чудесни са.  bouquet

# 522
  • София
Аз ги пека без мазнина и пак са чудесни.
Всички у дома много ги харесваме.  Peace

# 523
  • София
Или ние сме с някакви изкривени рецептори Laughing, или сме попаднали на кофти партида, наистина ви казвам бяха ужасни. Малката ми дъщеря обича картофи във всякакъв вид- е направо и се отщя.
Може ли някой да покаже опаковката им, аз не я намирам, да видя дали за едно и също говорим, но съм убедена, че да?

# 524
Аз много им харесвам картофите!! Особено тия за фритюрник. Сложих ги във фурната. С един пакет се нахранихме 4 човека, на цената на една порция в заведенията... Еми, много  им се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт