Лидл ::17::

• 79 371
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
За гъбата за петна...аз с бялата страна ги тръкнах маратонките и после с червената, упътване не съм чела, ама след проба-грешка така стана най-добре.
За "Бейлис-а" аз от стария нямам, но майка ми днес ме прати за нови 2 бутилки ..... силно пристрастена е вече  Simple Smile /100 гр. с 2 ледчета -това било/

# 481
  • София
Днес потърсих импрегниращия спрей, ама не - свършил. Чудя се как може стока лидълска марка да бъде пусната в ограничено количество!?  Whistling  Изобщо с тези стоки, които можеш да намериш до 1-2часа след пускането им, ми се вижда голяма простотия. Имаш - нямаш работа, тичай до Лидл, щото после нЕЕЕма. Пфу!  Crossing Arms А предлагането - все по-семпло и клиентите им мнооого чувствително намаляха. Не върви на добре!  ooooh!

# 482
The Fay, благодаря за отговора  Hug Ще пробвам по този начин.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 17:25 от Sea lights

# 483
Аз друго се чудя..що правят толкова много каси, като основно работи една и мнооооооооогооооооооо рядко втора каса..

# 484
  bouquet
Запис за да ви следя! След един пакет вчера Mister Choc кокос, Лидъл ми става любим магазин  Heart

# 485
  • Варна
благодаря Grinning в такъв случай ще я опитам  Simple Smile

# 486
  • в малка крепост
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от вас, които са купували от детското какао на прах, това с амймунката (не знам дали има друго), дали е добро. В смисъл на гранули ли е или както пише в сайта - на прах. А, и дали в сухо състояние е тъмно кафяво на цвят или светло, като капучино? Искам да го ползвам за поръсване на сладкиши, но ще са за деца, та да не им горчи, а да им е сладичко, като шоколад отгоре. Simple Smile

Ей за това питам:

# 487
  • tardis
Искам да попитам за импрегниращия спрей тези, които са го ползвали и преди... Помага ли при обувки, които пропускат вода и има ли значение материята?

# 488
Някой да е ял от тези бонбони? Rolling Eyes

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_18331.htm

# 489
# 490
Цената е добра и трябва да се прослушат. Mr. Green

# 491
  • София-Младост
аз и никак не ми харесаха, бледа имитация на белгийския вариант. Въпрос на вкус:)

# 492
  • Бургас
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от вас, които са купували от детското какао на прах, това с амймунката (не знам дали има друго), дали е добро. В смисъл на гранули ли е или както пише в сайта - на прах. А, и дали в сухо състояние е тъмно кафяво на цвят или светло, като капучино? Искам да го ползвам за поръсване на сладкиши, но ще са за деца, та да не им горчи, а да им е сладичко, като шоколад отгоре. Simple Smile

Ей за това питам:

Имам от какаото, но в кръглата кутия (не е с маймунка, а с друг дзвер отпред) - не е на гранулки, но не е на прах - консистенцията му е разнородна и има и от едното и от другото. На цвят е тъмно и е сладко Peace

# 493
  • В една слънчева къща...
На мен пък тези бонбони много много ми харесват  Heart Eyes

# 494
  • в малка крепост
bradata. благодаря ти! Ще взема за проба, пък дано ми хареса. Все пак не е много скъпо и ако не става за поръсване все за нещо ще влезе в употреба. Иначе, не се пие такова нещо у дома Simple Smile

Гледам, че се интересувате от препаратите на W5, та да съм полезна и аз:
спрейовете за гладене мога да похваля, и то с две ръце съм ЗА. Невероятен ефект имат - глди се и лен и всякакви мачкащи се материи, без да се налага да зареждате ютията с вода, че и със специална. С едно движение и няма помен и от най дълбоки гънки. Наистина сякаш колкосва, но без този ефект, на втвърдяване. И цената му е без промяна от немската. Откога си търсех нещо подобно, в D&M съм питала и все не намирах. Все с поръчки от вън се оправях, но знаете, че не става всеки път. Сега тъкмо ми донесоха на Denk Mit (от немския D&M) и в наш'те Лидъли го пуснаха. Даже тоз, лидълския е по-добър, с по-голям грамаж дори.

за тез говоря

Общи условия

Активация на акаунт