Лидл ::17::

• 79 370
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Предния ликьор със сегашния се различават по процента сметана в тях - сравних двата етикета.

Значи правилно съм усетила, че не е съвсем като първия, (доста употребих от него Embarassed), не се сетих да погледна етикетите, ама и тоя го бива, става. Peace Grinning

# 466
Предния ликьор със сегашния се различават по процента сметана в тях - сравних двата етикета.

Значи правилно съм усетила, че не е съвсем като първия, (доста употребих от него Embarassed), не се сетих да погледна етикетите, ама и тоя го бива, става. Peace Grinning

На мен ми се стори, че е малко по-силен и реших, че си внушавам.  Laughing
Явно са го променили, ама пак си е супер. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
  • о`майна лунна нощ е
Е, стига де  Sad На мен старият ми харесва. Не обичам силен алкохол и Маргото ми идваше чудесно. Взех си една бутилка миналия ден и я скрих, че все още настоящата ми е наполовина.

# 468
Сложете му две бучки лед и става идеаааааллеееен Simple Smile

# 469
И аз си купих сега една бутилка от ликьорчето. Няма да остане, въпреки че и аз съм ЗА стария вариант. Не ми харесва да ми е силно алкохолно.

А сладоледите има ли ги и през зимата?

# 470
Сложете му две бучки лед и става идеаааааллеееен Simple Smile

И аз така, на мен не ми е силен, сладък ми е иначе  Mr. Green

# 471
  • о`майна лунна нощ е
Да, за сладоледа, витрината си е целогодишна.

# 472
Е, стига де  Sad На мен старият ми харесва. Не обичам силен алкохол и Маргото ми идваше чудесно. Взех си една бутилка миналия ден и я скрих, че все още настоящата ми е наполовина.

ТуиГ, ти най-точно можеш да сравниш, напиши после как ти се е сторило, има ли разлика.   bouquet  На мен пък някак по-рядък ми се стори и май наистина една идея по-силен или може би просто по-различен и, като че ли по-светъл на цвят. newsm78 Ама изобщо не казвам, че е лош, пийвам си го успешно!  Joy А от сладоледите си харесахме с ММ ония в дългите фунии - кока-кола и мандарина май беше, едни такива замръзнали течности, в горещините добре ни идваха. Heart Eyes

# 473
  • о`майна лунна нощ е
Ей, ще ме пропиете  Mr. Green Представям си се наредила двата ликьора на масата, чашките за дегустация, сръбвам и цъкам с език. Ще направя сравнението, но нека не е днес

# 474
Ей, ще ме пропиете  Mr. Green Представям си се наредила двата ликьора на масата, чашките за дегустация, сръбвам и цъкам с език. Ще направя сравнението, но нека не е днес

И никакъв лед, да не провалиш теста  Mr. Green

# 475
Да и по-редичък също. Ама като му цъкнах едно ледче се оправи. Аз още като го опитах споделих с милото, ама той ми вика, че си внушавам. Ще му кажа аз довечера.  Laughing Laughing Laughing

Иначе вчера взех праскови, харесаха ми и костилката се дели. Всички се бяха нахвърлили на нектарините , ама нали някой беше писал че не стават та не взех от тях.

# 476
  • о`майна лунна нощ е
Ей, ще ме пропиете  Mr. Green Представям си се наредила двата ликьора на масата, чашките за дегустация, сръбвам и цъкам с език. Ще направя сравнението, но нека не е днес

И никакъв лед, да не провалиш теста  Mr. Green

Само снимков материал, нали  Mr. Green

Преди малко ми се обадиха за търсените от мен гаечни ключове. Е, как да не ги похвали човек - страшни са! В събота дадох заявката, днес вече са в магазина. Браво  Hug

# 477
  • софия
На мен пък някак по-рядък ми се стори и май наистина една идея по-силен или може би просто по-различен и, като че ли по-светъл на цвят. newsm78 Ама изобщо не казвам, че е лош, пийвам си го успешно!  
И аз така. Снощи дегустирах и реших, че съм забравила как е бил Flutter

И никакъв лед, да не провалиш теста  Mr. Green
Wine Glass

# 478
Някой има ли впечатления от гумените ботушки, които ще пускат на 20.09?

# 479
рибката много ли е солена?
не е

Общи условия

Активация на акаунт