Лидл ::17::

• 79 383
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
лидълските сладоледи не ги заменям за нищо  Heart Eyes
и аз, и аз Heart Eyes
А днес купих маринована риба в буркан - 3лв - много ми хареса  Blush смятам да си купя още 2-3 буркана "за зимнина"  Mr. Green
Да похваля кремчетата на Кастелло, много ми харесаха, ей сега направих едно с вкус на Ванилия. )
и такива кремчета взех ванилия , още не съм правила , но радвам се че са ти харесали , значи са хубави  Simple Smile  пише че се правят без да се варят , само се разбърква с миксера  Party

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 20:21 от Мимито & Светла

# 451
Мимито & Светла, моето значи е от друг вид. )
Този си се вари. Но се слага в млякото и 1с.л. краве масло. Доста ме учуди, но го направих точно както пишеше. Стана супер вкусно.

# 452
  • София
Мимито & Светла, моето значи е от друг вид. )
Този си се вари. Но се слага в млякото и 1с.л. краве масло. Доста ме учуди, но го направих точно както пишеше. Стана супер вкусно.

Много отдавна не съм правила подобни кремчета, но масло винаги съм слагала и наистина става по-вкусно. Както и на готово картофено пюре или супа.  Wink

# 453
Ето от тези видове купих днес

Това за което говорех е това първото - със зелената лентичка - пише с 200 мл студено мляко се разбърква с миксера на най-висока степен 4-5 мин , докато се сгъсти.
Ей сега ще разбъркваме едно с малката , че иска десерт и няма търпение   chef   Утре й е първия учебен ден - в предучилищна тръгва вече
А останалите кремчета ги използваме главно за бисквитена торта - двете я правим - аз бъркам крема , а тя нарежда бисквитите  Laughing За втория пласт бисквити - второ кремче , задължително в друг цвят  Naughty   chef а отгоре украсата е с каквото има , но цветните захарни пръчици са задължителни  Mr. Green

# 454
Мимито, аз от този средния вид правих. )

# 455
Цитат
Да похваля кремчетата на Кастелло, много ми харесаха, ей сега направих едно с вкус на Ванилия.
Точно седнах с купа пудинг да чета какво сте писали, а вие точно за тях говорите Simple Smile. Само че моят е шоколадов, купуван преди някоко седмици. Упътването е малко странно  (пише, че сместа се разбърква в студено мляко, а после ни "упътват" като заври млякото, да изсипем праха в него). Ползвах същото ноу-хау като за приготвянето на обикновено нишесте и ...   chef чудесен резултат! Simple Smile

# 456
Сместта се разбърква с малко студено мляко /примерно 100мл/, а останалите 400мл мляко се слага да заври.  Peace Пише да се сложат, освен маслото. 2л захар, но аз го правя само с една, защото детето ми го хапва Wink
Не харесахме у дома сиренето Софра

# 457
krasimilo, разтваря се с малко мляко, а другото се слага на котлона с 1с.л. краве масло. )

# 458
Вчера бях на пазар в Лидл с един дълъг списък Mr. Green
В Лидл Младост не успях да намеря импрегниращия спрей, най-вероятно е свършил след хваленето тук. ....

Е, утре явно и кремчетата Кастело ще свършат! Heart Eyes  Grinning

Мимито & Светла, не открих снимки на маринованата риба, подскажи марка или място, пропуснала съм я. Praynig  bouquet

# 459
Вчера бях на пазар в Лидл с един дълъг списък Mr. Green
В Лидл Младост не успях да намеря импрегниращия спрей, най-вероятно е свършил след хваленето тук. ....

Е, утре явно и кремчетата Кастело ще свършат! Heart Eyes  Grinning

Мимито & Светла, не открих снимки на маринованата риба, подскажи марка или място, пропуснала съм я. Praynig  bouquet
Хи хи , утре Лидл - без кремчета Кастело  Mr. Green

Ето ги кремчетата , не са нещо особено , ама са приятни на вкус като ванилов сладолед  Simple Smile , ако можеше да поседят малко във хладилника преди консумация ... ама къде ти , едва успях да ги щракна преди да свършат ....  Crazy

А капучиното на прах - дето го има на снимката  не ни хареса особено.
Ето рибката какво представлява :

Имаше и с краставички - филинцето увито около парченце краставичка - следващият път ще опитам и от тях  Blush
п.п. бонбончетата отгоре върху кремчетата също са от Лидл - с фъстъчета са вътре  Peace много ги харесвам тях ...(има и такива без фъстъчета)

# 460
Мимито & Светла, благодаря!  bouquet Ще гледам да си отворя очите добре в магазина, така поне знам какво ще търся! Grinning А кремчето изглежда чудесно, такова едно гладко, само да грабне човек лъжичката! Heart Eyes

# 461
Цитат
krasimilo, разтваря се с малко мляко, а другото се слага на котлона с 1с.л. краве масло. )

Така и направих. И още нещо, за да не ми залепва по дъното на тенджерата, захарта винаги я слагам във вече готовия крем секунди преди да го махна от котлона. Откакто прилагам тоя трик, крем не ми е загарял. Поне си мисля, че това е причината  Simple Smile

# 462
  • Варна
рибката много ли е солена?

# 463
Аз да похваля едни сладоледи. Сигурно отдавна сте ги опитвали, но аз не бях. )
В малки кутийки, на капачката има лъжичка. ) с 4различни вкуса са, аз пробвах тирамису и йогурт с вишна. В момента са на 0.99ст.

Aз пробвах шоколадовия. Страхотен беше Simple Smile

# 464
The Fay, за маратонки гъбата от червената страна ли я ползваш? На картинката така са показали, а иначе от описанието не можах да разбера много.

Предния ликьор със сегашния се различават по процента сметана в тях - сравних двата етикета.

Общи условия

Активация на акаунт