Лидл ::17::

• 79 385
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Вчера бях на пазар в Лидл с един дълъг списък Mr. Green
В Лидл Младост не успях да намеря импрегниращия спрей, най-вероятно е свършил след хваленето тук. Аз домашни пантофки имам от предната промоция едни изцяло сиви, много си ги харесвам и сега съм с тях.

# 436
  • Варна
И ММ не можал да намери спрея и взел някакъв друг препарат за поддържане на кожа... Пак на W5.. Каква е разликата по между им? За този става дума - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-271002BD-E001053E/lidl_bg/hs … l/index_18214.htm .

# 437
Взех карфиол в петък и беше много хубва, вчера се върнах за по-голямо количество, но не намерх в "Лидл"  - "Младост". Някой има ли актуална информация дали днес в този на "Дружба" ще  може да се намери?

# 438
  • София
И ММ не можал да намери спрея и взел някакъв друг препарат за поддържане на кожа... Пак на W5.. Каква е разликата по между им? За този става дума - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-271002BD-E001053E/lidl_bg/hs … l/index_18214.htm .

Доколкото разбирам е само за кожа, а спрея е и за велур, дори и дреха има нарисувана (видях, че пише "за кожа и текстил"). Освен това твоят май не е спрей, поне така изглежда от снимката. После ще споделиш дали е добър препарата.  Wink

Аз също трудно открих спрея. Търсих го в традиционния ъгъл за такива неща. Обаче забелязах, че от брошурата липсва не само той и открих промоционалните неща по средата на магазина. И от спрея имаше в достатъчни количества.

Никой ли не е купувал от препарата за килими? Интересно ми е как се справя с петна.  newsm78

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 11:03 от Тaня67

# 439
  • Варна
а аз искам да питам дали някой е ползвал гела за почистване на канали, и пяната за почистване на тоалетна? доволни или не?  Simple Smile

# 440
Аз да похваля едни сладоледи. Сигурно отдавна сте ги опитвали, но аз не бях. )
В малки кутийки, на капачката има лъжичка. ) с 4различни вкуса са, аз пробвах тирамису и йогурт с вишна. В момента са на 0.99ст.

# 441
лидълските сладоледи не ги заменям за нищо  Heart Eyes

# 442
  • София
да похваля черната боя за обувки с марка W5, страхотна работа ми свърши Simple Smile

# 443
Гела за отпушване - не съм очарована
Таблетки за тоалетна - добри
2бр. гъби за силно замърсяване - светнаха ни маратонки, стени и т.н. - отлични
Кралица Марго /Бейлис-а/ - отлично
Спрей за импрегниране в Люлинския Лидъл не намерих
А, и водните боички са супер
Това от мен  Simple Smile

# 444
Взех карфиол в петък и беше много хубва, вчера се върнах за по-голямо количество, но не намерх в "Лидл"  - "Младост". Някой има ли актуална информация дали днес в този на "Дружба" ще  може да се намери?

Карфиол вчера в 10 сутринта имаше все още в Лидл Младост, явно бързо са го изграбили.

Аз да похваля портокалите за фреш, толкова сок от 2 портокала не бях изкарвала до сега, а е и сладък Rolling Eyes

# 445
Аз също взех от препарата за обувки, мисля си да ги мажа от време на време, като ги прибирам след сезона също, за поддръжка. Още не съм го ползвала, предполагам, че е безцветен и т.к. "хидратира" кожата за да я съхрани.
От пяната за тоалетна не съм кой знае колко впечатлена. Пише да се остави да постои 5-10 минути, не мога да кажа, че блесна от чистота...
А за препарата за отпушване на канали четох, че не ставало за еди какви си тръби, повърхности и реших да не рискувам, че не знам какво има по каналите, да не направя някоя беля  Embarassed

# 446
Аз да похваля портокалите за фреш, толкова сок от 2 портокала не бях изкарвала до сега, а е и сладък Rolling Eyes

И аз много ги хваля тях!! За ядене както казах не стават, но за фреш са ИДЕАААЛЛНИИИ и сладки  Heart Eyes

# 447
Да похваля кремчетата на Кастелло, много ми харесаха, ей сега направих едно с вкус на Ванилия. )

# 448
Да похваля кремчетата на Кастелло, много ми харесаха, ей сега направих едно с вкус на Ванилия. )
Имаш предвид млечния пудинг ли? И с вкус на сметана е хубав - детето ми ги хапва.
Портокалите са отлични за фреш
А сладоледът с орехи ми е любим Heart Eyes
Много благодаря, че препоръчахте зърнената закуска с нуга крем Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 17:38 от Gianna

# 449
Gianna, да, пудинг се води, слага се в млякото и краве масло. ) За сефте правех така.

Общи условия

Активация на акаунт