Лидл ::17::

• 79 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
някой взе ли пилинга за дрехи? как е? дали има още?

Писах 2-3 поста по-нагоре. Добре отстранява топчетата.

И аз си купих. Доволна съм!  Peace

# 421
  • София
иаз го купих пилинга в крайна сметка, не съм особенно очарована, мн бавно става, по-бавно и от бръсначката, даже не е и по-добре...единственно, че е по-безопасно за тъкантта...но имам чувство, че за 1 пуловер ще ми трябват 3 дни Simple Smile

# 422
Купих от инстантното кафе - синия етикет. Харесва ми, че се разтваря в студено мляко. Simple Smile

# 423
Нектарините са ужасни

# 424
някой взе ли пилинга за дрехи? как е? дали има още?

Писах 2-3 поста по-нагоре. Добре отстранява топчетата.

А някой знае ли като е с батерия дали е уред с гаранция? Да знам трябва ли да пазя с години бележката.  newsm78
питах на касата 3 години е на пилинга за дрехи пази я Simple Smile
Не бих пазила 3г бележка за уред, който струва 5лв.
Писах на Лидл, че в два магазина в Бс няма препарати, а те ми върнаха, че до 7 работни дни щели да ми отговорят.....Разочарована съм

# 425

Купих си от балеринките , удобни са и меки Simple Smile)).
Пропуснала съм ги. Може ли линк? Praynig Спешно ми трябват, но всичко, което пробвам е твърдо и ме убива... Tired

Не мисля, че са от тази брошура , а от миналата или по-миналата, но имаше бройки и цветове вчера. Едва ли за 1 ден ще са ги изкупили . Много са ми удобни и си ги нося от вчера постоянно Simple Smile).  Моите са розови със сиво и имат розова панделка отгоре. Няма снимка в сайта Sad(. Съжалявам , ако си заинтересована отиди на място да ги видиш цената е 7 лв Simple Smile).

# 426
  • София
и аз днес видях балеринките(те са такива меки за вкъщи пантофки), в джъмбо също е пълно с такива.

# 427
Пропуснала съм ги. Може ли линк? Praynig Спешно ми трябват, но всичко, което пробвам е твърдо и ме убива... Tired

Ето ги, домашни пантофки са.Peace

Не ми се получава линк, затова:

Лицева част и подплата от мека памучна материя, противоплъзгащо, гъвкаво ходило
Различни цветове*
Размери: 35-41*

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 19:51 от labrex

# 428
  • София
Цяло лято си ги нося, много са удобни и здрави.
Но е добре да се пробват. Струват ми се по-големи от посочения номер. Моите са два номера по-малки.

# 429
мдаам, по-големи са. Аз си взех 39ти номер, който нося ама ми хлопат,че сега ще ги стеснявам Sad

# 430
  • софия
Доволен днес bowuu Имаше и купих всичко, което си бях набелязала - семиБейлис   Mr. Green, импрегниращ спрей, почистващи гъби, мини омирисители и хапчета за тоалетна.

# 431
какво прави импрегниращия спрей?

# 432
  • софия
Много го хвалиха момичетата - напръскваш обувките и предпазва от мръсотия, мокро.

# 433
Яснооо, пак ще се ходи до Лидл  Whistling

# 434
  • 1st floor
Мерси за разяснението за балеринките.  bouquet Аз си помислих, че става въпрос за обувчици за навън...

Общи условия

Активация на акаунт