Лидл ::17::

• 79 400
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • о`майна лунна нощ е
Да, Люба, сутринта минах през тракийския /където ги видяхме/, но нямаше нито табелка, нито на стилажите. Едно от момчетата в магазина погледна и в склада, но не видя. Не се стара особено да рови, но явно знаеше къде точно да погледне и за това не настоявах повече /вратата на склада беше отворена и можех да видя какво прави/.
После минах през този на Пещерско. Там направо управителят хванах, но директно ми заяви, че щом го няма в магазинната част, те на склад не държали.
Мъжът ми каза, че имали път през магазина в Кичука, но не съм звъняла да го питам какво е станало. Щом не ми звънна до сега, приемам, че и там е ударил на камък.

Не е болка за умиране, но вчера са им откраднали целия куфар с инструменти, докато са били на работа и му е много криво, защото уж са служебни, но на практика повечето неща той лично е закупувал. За това писах, че е спешно да си набави нови инструменти.

ПП - боички имаше днес в този на Пещерско - имам предвид комплектите от много боички вътре, като кутия на няколко етажа.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 17:06 от `ТуиГ

# 406
Снощи видях нов течен прах за пране-за цветни дрехи с лилава капачка и пишеше,че е за 27 пранета,а другия-20 newsm78 Отзиви?
Препоръчвам го.Поне на мен ми изпра доста замърсени дрехи.Освен това май е за 40 пранета ,ако говорим за този с лилавата капачка от 7.99-3 литра.За парите си е добър.

# 407
Здравейте, момичета. Аз днес останах много разочарована и реших да споделя и моят опит от ЛИДЛ. Купих си сладкарска сметана, изрично питах служителка от магазина, понеже никъде по нея не пишеше каква е точно, когато се прибрах я оставих за 2 часа в хладилника, както пишеше на опаковката, след което започнах да я разбивам - като начало започна да става на пяна, след което пяната остана в горната част на купата, а по дъното остана някаква течност, след 2 минути разбиване сметаната се пресече Sad Случвало ли ви се е подобно нещо и на вас или проблема е в мен?
Същото се получи и при мен.
След доста питане и разпитване - сметаната не се разбива с миксер,
а съвсем леко се обърква със захарта.
Относно възглавниците - София Л е права !

# 408
  • при Дядо Коледа
Някой ползвал ли е препарата на W5 foam oven cleaner за фурна. Купих си го преди малко с нетърпение да го пробвам и няма упътване на англииски,сега не знам как точно да го изполвам. Ако някой е пробвал,ще съм благодарна да ми каже как точно и дали е доволен Simple Smile

# 409
  • София
Днес купих машинката за епилиране на пуловери. Досега дъщеря ми бръмча с нея, а котаракът я биеше  Laughing. И на мен ми е интересно колко време издържа батерията?  newsm78

Купих и единичен чаршаф с ластик. Хареса ми като материя, но аз го взимам за обличане на матрака в общежитието, а не за директно спане. Мекичък и приятен е на допир, а чаршафа ще залепва за него (поне така предполагам) и няма да мърда.

Купих и спрей за импрегниране, и сирене, и още какво ли не  ooooh!.

Някой има ли отзиви за препарата за килими? Единият килим ми е с много петна, включително от маслени бои и боя за коса  #Crazy. Направо е за хвърляне, а не ми се иска  Sad.

# 410
Някой да е виждал днес или вчера от тетрадките голям формат в някой Лидъл в София освен в този на Захарна Фабрика, че там няма .

Днес отивам да си купя и имаше само малки карирани , а те не ми вършат работа Thinking Thinking.

Купих си от балеринките , удобни са и меки Simple Smile)). Взех и от гел химикалките добри са .

# 411
  • София
някой взе ли пилинга за дрехи? как е? дали има още?

# 412
  • Бургас
взех най-големият чаршаф и вече си имам калъф за дивана  Mr. Green не стои като втора тапицерия, личи си, че е нещо, сложено отгоре. но за момента ми е идеално решение. диванът е 2ка

и платих всичко с ваучери, признават и не само за храна. става въпрос за лидл до била в бургас

# 413
  • София

Писах 2-3 поста по-нагоре. Добре отстранява топчетата.

А някой знае ли като е с батерия дали е уред с гаранция? Да знам трябва ли да пазя с години бележката.  newsm78

# 414
  • София-Младост
Здравейте, момичета. Аз днес останах много разочарована и реших да споделя и моят опит от ЛИДЛ. Купих си сладкарска сметана, изрично питах служителка от магазина, понеже никъде по нея не пишеше каква е точно, когато се прибрах я оставих за 2 часа в хладилника, както пишеше на опаковката, след което започнах да я разбивам - като начало започна да става на пяна, след което пяната остана в горната част на купата, а по дъното остана някаква течност, след 2 минути разбиване сметаната се пресече Sad Случвало ли ви се е подобно нещо и на вас или проблема е в мен?
Същото се получи и при мен.
След доста питане и разпитване - сметаната не се разбива с миксер,
а съвсем леко се обърква със захарта.
Относно възглавниците - София Л е права !
Говорите за различни сметани. Не се разбива тази в кофички, заквасената. А сладкарската, която е в картонена кутия се разбива с миксер първо на бавни, а после на бързи обороти. А щом се е пресякла проблема не е бил в теб.

# 415
  • Щастлива мама на 3 слънца

Писах 2-3 поста по-нагоре. Добре отстранява топчетата.

А някой знае ли като е с батерия дали е уред с гаранция? Да знам трябва ли да пазя с години бележката.  newsm78
питах на касата 3 години е на пилинга за дрехи пази я Simple Smile

# 416
  • Shumen, Bulgaria
Някой може ли да ми сподели мнение за настолните лампи?

# 417
  • 1st floor

Купих си от балеринките , удобни са и меки Simple Smile)).
Пропуснала съм ги. Може ли линк? Praynig Спешно ми трябват, но всичко, което пробвам е твърдо и ме убива... Tired

# 418
Аз си купих чаршаф с ластик преди около месец от Лидл.Много ми хареса тогава.Вчера си купих отново ,но се оказа че материята е по-различна Cry
Вторият не ми харесва толкова много като първия.
Но ще го ползвам  Sad

# 419
  • София
да, те всеки път са различни материи според сезона, то си и го и пише на тях Wink

Общи условия

Активация на акаунт