Лидл ::17::

• 79 356
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Момичета ,знаете ли,дали са спряли сиренето котидж (зърнистото) ? Днес специално за него отидох,но не го видях .

# 496
  • Варна
Имам от какаото, но в кръглата кутия (не е с маймунка, а с друг дзвер отпред) - не е на гранулки, но не е на прах - консистенцията му е разнородна и има и от едното и от другото. На цвят е тъмно и е сладко Peace
и аз купувам от кръглото, сина ми много го обича

п.п. бонбоните съм ги купувала, но не помня дали са ми харесали, явно не са ми направили кой знае какво впечатление. но не са били и гадни, щях да запомня. аз купувам от тия дето са всеки в отделна обвивка целофан и имитират "merci"

# 497
На мен ми липсва сиренето "Чуден" , имаше го в магазините "Плюс" в Бургас , преди те да се превърнат в магазини "Лидл"

# 498
  • София
Много доволна от еко препарата за почистване W5. В началото мириса на оцет е малко силен, но бързо изчезва. Не оставя следи от мопа по пода - чистя ест.паркет лакиран и гранитогрес и най-важното след 1 час пълзене из апартамента, ръчичките на бебето са чисти - преди не беше се случвало пяната да остава с бял цвят Simple Smile

# 499
Искам да похваля и картофите по селски. Идеални са, супер бързо се пекат, за не повече от 10мин във фурната. ) За гости, или мързеливи домакини са идеални. ) А и цената от 1.99лв е добра. (е, не колкото да си купиш картоф, обелиш и нарежеш).  Simple Smile

# 500
  • Sliven, Bulgaria
Някой има ли впечатления от гумените ботушки, които ще пускат на 20.09?
И аз се интересувам от тях. Вътре дали е само гума, или са с подплата?

# 501
bluemoon, по какво се различават левия и десния препарат за гладене от снимката?

Просто Хари, взимали сме от тези бонбони, но не ни харесаха. Похвалиха ни кафявите от същата марка, но не сме взимали от тях. Но все пак всичко е въпрос на вкус и по-добре вземете и пробвайте.

# 502
  • София
Искам да похваля и картофите по селски. Идеални са, супер бързо се пекат, за не повече от 10мин във фурната. ) За гости, или мързеливи домакини са идеални. ) А и цената от 1.99лв е добра. (е, не колкото да си купиш картоф, обелиш и нарежеш).  Simple Smile
Явно е въпросна вкус- на нас въобще не ни харесаха, половината пакет изпекох, другата половина изхвърлих.
Обаче картофките за пържене са ни любими.

# 503
Момичета ,знаете ли,дали са спряли сиренето котидж (зърнистото) ? Днес специално за него отидох,но не го видях .

Онзи ден майка ми го беше купила от нашия Лидл - в Света Троица, София. Simple Smile Но пък го беше видяла и в друга верига, но по-скъп малко.  newsm78 Може в момента таргета да им е пласиране и в други вериги.  Simple Smile

А за царевицата на кочан имате ли мнение? Simple Smile

# 504
Sea lights, благодаря за отзива. Ние сме добри прасенца, така че поне веднъж ще ги опитаме. Laughing

# 505

Къде мога да видя тези гумени ботушки , каталог или......?

# 506
  • Sliven, Bulgaria

Къде мога да видя тези гумени ботушки , каталог или......?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8D5FDC81-51EF2F52/lidl_bg/hs … l/index_18362.htm

# 507
  • Варна
да потвърдя - пяната за почистване на тоалетна наистина не върши работа. за съжаление видях поста твърде късно и вече я бях купила

# 508
 http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_18331.htm

Бонбоните са с плодов пълнеж- горски плодове, ягода и другите ги забравих...Та който харесва такива ще му харесат  Peace

На мъжа ми му хареса и пяната за бръснене, но той не е много придирчив, пък и е 2,49 лв....Не можах да й намеря снимката.

# 509
Симпатюхче, мерси, че ми спести 4лв.Много мразя подобни пълнежи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт