Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Силвия Лулчева на панаира на книгата.
Татяна Лолова е на щанда на Изток-Запад пак там

# 361
Бони с мъжа си (предполагам) в една частна клиника в София.

# 362
Тя не е семейна,но може скоро да стане-поне пред детектора на лъжата във Вип Брадър така излезе Grinning

# 363
  • София
Милена Николова видях че се казва, барманката от Под прикритие. Блъсна една кола на заден в новия мол България, на самото откриване (май беше миналата събота). Излезе и крещеше истерично на персонала. Действието се развиваше в подземния паркинг, и ако правилно дочух от крещенето й, персонала я накара да даде на зад, защото стана някакъв проблем с бариерата. А тя мощно нацепи джипа зад нея  Laughing

# 364
Вера, Нели Рангелова в столиен мол със сина си беше.
Беше почти без грим, семпло, но стилно облечена. Не й симпатизирам, абсолютно безразлична ми е, но на живо ми хареса, признавам  Peace

Изглежда наистина страхотно за възрастта си.

# 365
  • Варна
Саня Борисова в Мол София,абсолютно същата надута физиономия ,беше на щанда за опаковане на подаръци

# 366
Саня Борисова в Мол София,абсолютно същата надута физиономия ,беше на щанда за опаковане на подаръци
Аз я видях през лятото, беше с мъжът си. Много мили, леко дори притеснителни и двамата.

# 367
  • До морето
Милена Николова видях че се казва, барманката от Под прикритие. Блъсна една кола на заден в новия мол България, на самото откриване (май беше миналата събота). Излезе и крещеше истерично на персонала. Действието се развиваше в подземния паркинг, и ако правилно дочух от крещенето й, персонала я накара да даде на зад, защото стана някакъв проблем с бариерата. А тя мощно нацепи джипа зад нея  Laughing

За тази същата персона четох някъде, че екипът на списание Ева са я изгонили от снимки на планирана фотосесия с нея. За първи път в историята на списанието  се случвало да не издържат на капризите на някоя "звезда"! Но не претендирам за достоверност, някой ако може да намери статията  Rolling Eyes

# 368
  • София
Ох, докато загрея, че става дума за Миленита!
Има страхотни сини очи, много я харесвам визуално.

# 369
  • Варна
Красимир Ранков в пицария "Годзила" Simple Smile

# 370

За тази същата персона четох някъде, че екипът на списание Ева са я изгонили от снимки на планирана фотосесия с нея. За първи път в историята на списанието  се случвало да не издържат на капризите на някоя "звезда"! Но не претендирам за достоверност, някой ако може да намери статията  Rolling Eyes

От Ел за я изгонили от снимките, защото е искала на фотосесия да бъде със свои дрехи, а не с тези, които те са подбрали. Аз много харесвам Миленита  Heart Eyes

# 371
  • До морето

От Ел за я изгонили от снимките, защото е искала на фотосесия да бъде със свои дрехи, а не с тези, които те са подбрали. Аз много харесвам Миленита  Heart Eyes

Не било компютри, а компоти  hahaha

# 372
  • София
Не ми направи добро впечатление, иначе аз също я харесвам визуално, макар че е прекалено слаба. на нея не й отива да е толкова кльощава, мяза на кон.

# 373
  • софия
Елена Петрова в мол. Беше с огромни тъмни очила. От съображения за ненатрапчивост, предполагам Sunglasses Но никой не я отразяваше. Същият ефект (незабележимост) би постигнала и ако носи и табелa Look at me.I' m a super star, напр. Mr. Green Огромни тъмни очила посред зима в добре осветен мол, пазаруваща детски дрехи от масова марка ooooh!

# 374
Елена Петрова пазаруваща детски дрехи от масова марка ooooh!
Сори, че така нахлувам, ама кой я би по главата да се развежда с милионера.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт