Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Радост Драганова се е върнала при съпруга си Peace
Shocked
Това вече е новина. Не знаех.

# 466
Какво толкова виждате в Никол ?
90 % от българските момичета са красиви,но единици имат шанса да бъдат забелязани.
И ако в Германия месаря има пари да си купи Мерцедес ,не би го направил по ред причини,
а у нас ..... жалка картинка.

# 467
  • София
Имам неприятното чувство, че майката на Никол го раздава като нейна сводница. Грозно звучи, но просто споделям впечатленията си.  Peace Иначе Никол е едно от многото хубави и добре възпитани момичета. С тази разлика, че е здраво бутана от майка си откакто се е родила, а вече и лансирана от Нова. Маман надали би се радвала, ако единственото й и неповторимо отроче си хване гадже - обикновено, добро момче от Люлин 1 например. (Нищо против квартала.)

# 468
Марта Вачкова с Владо Пеев в The Mall,пиха кафенце.Пак там вчера, русата Златка с приятелка!

# 469
  • София
Радост наистина се е върнала при съпруга си, били са заедно на НГ в Дубай, което мен много ме учудва, като се разделяха ( не знам дали са разведени) доста гадости се изписаха за отношенията им.

Видях малкия близнак от Под прикритие в Сити Център-а, много симпатичен, усмихваше се на хората:)

# 470
  • София
Радост наистина се е върнала при съпруга си, били са заедно на НГ в Дубай, което мен много ме учудва, като се разделяха ( не знам дали са разведени) доста гадости се изписаха за отношенията им.

Видях малкия близнак от Под прикритие в Сити Център-а, много симпатичен, усмихваше се на хората:)

Не гледам сериала, но какво означава понятието "Малкия близнак"? Близнаците нямат ли еднаква възраст? newsm78

# 471
  • София
Не, те не са всъщност близнаци, а само така се наричат Laughing Венци Янков се казва актъорът:)

# 472
Имам неприятното чувство, че майката на Никол го раздава като нейна сводница. Грозно звучи, но просто споделям впечатленията си.  Peace Иначе Никол е едно от многото хубави и добре възпитани момичета. С тази разлика, че е здраво бутана от майка си откакто се е родила, а вече и лансирана от Нова. Маман надали би се радвала, ако единственото й и неповторимо отроче си хване гадже - обикновено, добро момче от Люлин 1 например. (Нищо против квартала.)

Браво Тони за коментара! Peace И на мене ми е чудно, къде някои видяха акъл у Николинка? newsm78  И това за гроздето ......ме умилява до смях през сълзи........... ooooh!

Никол е доста посредствена както се видя от Брадъра, да не кажа и ограничена.......... Thinking Дори Златка има повече индивидуалност от нея......Има визия и....до там!

# 473
за Никол, наистина е много красива и добре възпитана млада дама, но това постоянно натякване колко била умна ми идва в повече. Има добра обща култура, но до там. При положение, че е завършила английска гимназия, английския й беше по-зле от този на Златка и на Багата. А майка й, хубаво амбициозна е, но поне да я беше изпратила да учи нещо в чужбина,  щом чедото е толкоз умно, а не в УНСС.

# 474
Записвам се да следя темата за Никол(Николина,Николчето) или както и да е.

# 475
Записвам се да следя темата за Никол(Николина,Николчето) или както и да е.

Laughing, темата не е за нея или поне заглавието е различно.
Но си права, последните страници се обърнаха към нея - едно напълно нормално българско младо женче, което твърде много се преекспонира.

# 476
  • София
Айде тогава аз да направя завой  Wink
Иван Манчев. Абсолютна скица. Духовит, усмихнат. Няма разлика с представата от екрана, същия си е и същите муцуни прави  Joy

# 477
 Peace Прави сте-твърде много внимание и се отдели........... Whistling

# 478
  • София
А и Астор видях оня ден. Влизаше в един магазин. Много ми е готин тоя човек. Нооооооооо................. остаряваме бавно...........

# 479
  • София
Вчера видях Захари Бахаров в София Аулет Център. Висок и много забързан.

Общи условия

Активация на акаунт