Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Днес в един магазин за плодове и зеленчуци в центъра проф. Юлиян Вучков. Коментираше обстановката в страната със същия патос,с който говори и в предаванията си. Crazy  Crazy
Малко по-късно Евгени Минчев-вървеше си по улицата ,беше облечен в типично негов стил.  Mr. Green

# 586
Наталия Симеонова в столичен мол. На живо изглежда по-добре отколкото на екран, според мен.

# 587
*SamiMummy*, violenzaa говори с ирония, доколкото разбрах. Grinning

По темата вчера Цвета Манева пред Народния Simple Smile Прекрасна... Heart Eyes

Благородно завиждам! Blush Аз нали съм от провинцията, та никого не срещам. Crossing Arms

# 588
  • София
В парка "Заимов" видях тази особа с бебе:
http://www.blitz.bg/news/article/184342

В едно кафе на ъгъла на Сан Стефано и Шипка тази мацка доста бременна:
http://www.myspace.com/73224330

# 589
Преди няколко дни Иво Инджев на моста на влюбените. Беше се издокарал като каубой, със снежно бял прилепнал панталон. Отиваше му обаче.

# 590
  • До морето
*SamiMummy*, violenzaa говори с ирония, доколкото разбрах. Grinning

# 591
Наталия Симеонова в столичен мол. На живо изглежда по-добре отколкото на екран, според мен.
И според мен.

# 592
Онзи ден Мирон - досадния глас от предванията на Иван и Андрей, в Икеа - хапваше в ресторанта им.

Вчера:
Вяра Червенкова в едно черно ауди на Алабин, не признавайки пешеходците.
и
В една пекарна Тишо на Венетка, говориха си със собственика й за бизнес  Grinning

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 23:31 от Самсара

# 593
  • София
Здравко Киселов в Сердика, голям е сладур  Grinning

# 594
Добре супер тема но как ще се почуства някой който прочете че го наричат досаден ,табуретка или бог знае какво ..................... ooooh!

# 595
Добре супер тема но как ще се почуства някой който прочете че го наричат досаден ,табуретка или бог знае какво ..................... ooooh!

Боже, тази тема да им е проблема...те какви неща чета за себе си в жълтата преса.

# 596
  • София
Joy
Публичните личности са наясно с рисковете на професията.  Peace

# 597
Днес в един магазин за плодове и зеленчуци в центъра проф. Юлиян Вучков. Коментираше обстановката в страната със същия патос,с който говори и в предаванията си. Crazy  Crazy
Малко по-късно Евгени Минчев-вървеше си по улицата ,беше облечен в типично негов стил.  Mr. Green
Няма да се очудя, ако си ги видяла на ул. Ангел Кънчев.
Докато работех там (отдавна) ги виждах и двамата всеки ден. Професора даже ме е заговарял. Фук, фук  Laughing

# 598
Да,да точно там го видях професора.  Wink

# 599
Майка ми пък преди време беше изпаднала в ужас, тъй като не може да го понася, а той дори я кани на по едно питие в близък ресторант. Била е при фризьорката си, ако това е от значение.
Не го познава, но дъртото кани Twisted Evil Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт