Знаете ли кого видях? - тема 22

• 104 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
последният месец
Галена, в 6 сутринта с перфектен грим и прическа, много готина
Елин и Весела Топузакови. Тя ми е много симпатична.
Венета Харизанова вчера.

Ох, ако знаеш Веселка каква е пачавра ooooh!  там където учеше и живееше няма някой, който да не е спал с нея.
Тя не е ли живяла преди в Люлин и има 2 сестри?

В Дружба 89 живеят родителите и.

# 631
  • София
Тази седмица: Димо Алексиев близо до Музикалната академия, излизаше от едно магазинче- дълъг ми се видя доста; Чушката от "Седем часа разлика" в подлеза на Ректората- първо не се и сетихме кой е, един такъм свит и скромен изглеждаше, с цигара в ръка.

Днес следобед: Ясен от някой си Мюзик Айдъл, пак пред Музикалната, а преди час някъде Крум Савов на "Евлоги Георгиев", до Военна академия, много по-добре изглежда на живо.

# 632
  • Sofia
Днес следобед по Граф Игнатиев- Мая Бежанска,Луиза Григорова и Владо Карамазов/всеки сам/
Срещу ЦУМ видях и Маги Джанаварова с приятелка

# 633
Чушката от "Седем часа разлика" в подлеза на Ректората- първо не се и сетихме кой е, един такъм свит и скромен изглеждаше, с цигара в ръка.

Същият,само дето докато не прочетох как му е името във филма,не знаех как да обясня ooooh!

Редовно го виждам напоследък около една болница-дано тя да не е цел на визитата му.

# 634
Днес - Мария Игнатова със сина си на пл. "Славейков".

# 635
  • Cyprus, Пловдив
Един от героите от "Седем часа разлика", този, който играеше индиец ли, пакистанец ли  newsm78 и живее в Ню Йорк, разминахме се тази вечер на централната улица в Пловдив  Simple Smile

# 636
Вчера в Спагети къмпани в МОЛ България- Мага -този ,който беше в журито на Х-фактор. Обядваше с две дами.  Simple Smile

# 637
  • София
Габриела Наплатанова  от бТВ днес сутринта в мол Сердика. Много висока и слаба ми се видя, по- хубава на живо.

Да, камерата изобщо не я обича, на живо е симпатяга.

# 638
Снощи в Спагети къмпани в МОЛ България - Николета и Валери Божинови. Simple Smile

# 639
Маги Желязкова в хотел Езерото -Костенец!

# 640
В събота в магазин на Графа Ирен Кривошиева ББ ...много лошо впечетление влезна с ня'кв брадат /не синът и де/ и почна да говори на неприлично висок глас (ето ме вижте ме коя съм АЗ) определено ако по времето на ББ ми е била "сива" сега определено е в графа Неприятни!
Вид : косата мазна с черни корени слепнала по главата вързана на врата ниско, спортно облечена с някаква размъкната наметка/жилетка newsm78 .. абе с този външен вид по добре да се беше държала по инкогнито и никой нямаше и да я забележи  Mr. Green

# 641
Снощи в Спагети къмпани в МОЛ България - Николета и Валери Божинови. Simple Smile

Летяхме в един самолет с него.

# 642
  • София
Нези, това да не ви е вече любимото заведение  Joy  Hug

# 643
Денис Ризов в събота- мернах го през една витрина.

# 644
Нези, това да не ви е вече любимото заведение  Joy  Hug
Хаха,Бени,така изглежда. Laughing Но всъщност просто ни е близо. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт