Британците, британците! - Стига плюли 'Ари Дирника! - тема 64

• 16 242
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Абе какво ви става с туй лИлаво? Цикламено даже.  Shocked Провиждам масова инфекция, не е читаво туй.

# 16
Че откога ти пука за общественото мнение? Crossing Arms

Винаги ми е пукало, саиба у главата празна. Искам всички да са щастливи.  Tired Освен това пуцът си го обичам, но ще остане малко във ваканция.

Пуц, ся сирьозно, пуцът всички ногу го обичаме, 'ма теб повече, затуй ш'си затваряме устите, а ти аватирай каквото ти иде извътре!

# 17
  • Ænima/Albuquerque
Пуц, шмъ извиняваш, ама Саркът ти е приятел, а приятелите си казват и лошите раути.
Тия тука нека ти се мазнАт.  Crossing Arms

# 18
А, Саркът, дай да н'съ обръщаме на СО с к'во правят и не правят приятелите.  Mr. Green Ако те офъка фризьорът, quel файда да ти се хиля на всяко виждане, като косъм по-бързо няма да порасне? Ш'си изчакам месеца, да ти порасне някой сантиметър и тогава ще те заведа при моя. Примерно.

Пуц, туй да н'съ приема буквално - не си офъкана.

# 19
  • Ænima/Albuquerque
Не ми обяснявай. Те нещата са си такива - като не ме кефи нещо, казвам си и толкова.
Всички тук знаят, че съм много откровена. Пуцът - дваж по-добре!

# 20
А, нищо не ти обяснявам, със сигурност много по-добре от мен знаеш каква си.

# 21
  • Ænima/Albuquerque
А, нищо не ти обяснявам

А, Саркът, дай да н'съ обръщаме на СО с к'во правят и не правят приятелите.

Обясняваш. Аре сега ме остави.

# 22
  • срещу двата комина :)))
Пуцът, ако имаш желание шЪ ти напраа сълзите лиляви, ако искаш и зелени ше ги напраа  Joy квот искаш това правя  newsm47

# 23
На мен пуцът ми беше странен, но бях свикнала с него. Сълзливото и то ми е странно, но предполагам, че и с него ще свикна. Grinning Hug

# 24
  • Сопот, Пловдив
Кога изписахте предната тема?!  Shocked Аз не се обаждам много, много, но не си мислете, че не ви следя, чета си тук скришом и си се хиля.  Mr. Green

Пуц, мерси за темичката!   bouquet Аз ще подкрепя Саркът в мнението за аватара, не ми е на сърце новия, ама важното е на теб да ти харесва.  Peace

# 25
  • София
Пуц, тенк ю!

Пуцът, ако имаш желание шЪ ти напраа сълзите лиляви, ако искаш и зелени ше ги напраа  Joy квот искаш това правя  newsm47

а, това ще е идеално решение и всички ще са щастливи. (само да не излезе, че бялото нещо е изяло ЛилЯвко).

Иначе нямам против Пуцът да отиде на море. И той е живо същество, било то и в циклама.

# 26
Ша се Мячик
ша се отбележи ин тъ ърли фрости морнинг :3

за аватарите
Ване винаги съм се чудила в тази приказка костенурката къде плува?

# 27
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, скромни сте, не сте се изписали много Mr. Green
Пуц, оди ти и тоя аватар, ако те кефи, остави си го Wink
То тука малко кат на модно ревю стана hahaha

# 28
 Shocked Две страници обсъждате аватара ми? Ай стига бе!  hahaha Покъртена съм до дън душа.  Hug

Ся, уважавам всички мнения, обичам ви, пуцът ви праща много здраве от плажа.  Mr. Green

Бум, не съм Ването, ама по Пратчет костенурката плува из пространството.  Sunglasses

# 29
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добрютър на членовете на новата аватарна тема Mr. Green

най-накрая и аз да се похваля със сън- изпълнявах мисия "продължаване на старковото племе" с чичо Бенджен. Ама той ми беше само духовен наставник, да не си помислите нещо Mr. Green. Обектът на продължение уж бяха братчетата, ама се събудих тъкмо в разгара на страстното ни ухажване Rolling Eyes. И сега пия кафе с кокошките, горкана Sad

Общи условия

Активация на акаунт