Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 542
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Фейтче , днес май аз ще те замествам по разболяване... Много ми е отпаднало, гадно, болнаво и кисело.... А и това заседяване вкъщи май не се отразява добре на половинката... Май сме отвикнали толкоз дълго да сме заедно и все ще намери за нещо да се скараме и ме вбесява  #Cussing out Да излиза тва бебе, че да си ходя в Майчин Дом  ooooh!

# 391
чисто луда съм! хеанах се да сглобявам скрина за малката Simple Smile) хиихи
чекмеджетата са готови Mr. Green Heart Eyes

# 392
Eто ме и мен,съжалявам за пропуснатата среща но току що се довлачих до нас и ми се струва безкрайно далече да ида до джъмбо.Яко ме изнервиха в НОИ ,чак жалба не пуснах и си заминах.После се поскарах с една баба ,която твърдеше ,че тя трябва да седне ,а не аз защото повече от 5ти месец не съм била,а тя била на 72...То какво се скарах,аз направо си го изкарах на нея.
Отчет от док-малкия станал 3 и 200,пулса му беше 150,което значело че е готов да излиза/док каза ,че така им се повишава преди раждане/,водички си има още ,както и мегдан да си папка.Този път ми каза ,че според нея до 3-4 дни ще се роди..но след предния дето оставаха 10 дни и не се случи не знам какво да очаквам.Все пак каза ако не се е случило до понеделник да отивам на тонове в болницата,в която ще раждам.Продължавам да си чакам и туй то..

# 393
Честито малко зайче на Мама Зайка  smile3525 smile3525

Fate не ти се смеем, радаме ти се!
Между другото 1-ви е чудесна дата за раждане. Тогава се раждат хора с независим и свободен дух, лидери по природа. Марти, Александър Велики да не би да си чака дата, която да му подхожда на името.

Това за родените на първо число и на мен са ми го казвали. Тайничко се надявах и нашата мишка тогава да излезе(макар че ще и е малко рано)Ама пък щеше да е много весело тя на 01.09, татко и на 01.10 и аз на 01.11  hahaha hahaha
Milena_87 Миличка много добре те разбирам, мен редовно си ме вдигат в градския такива бабета ooooh!

# 394
  • София
Добър ден момичета да ви попитам за козметиката.
Мустела имат ли комплект козметика за новородено или аз си я правя? Мисля че някой преди време беше писал за такъв  newsm78
И къде в София е най-изгодно да се купува козметика за бебе?

# 395
  • Бургас
Момичета, къде беше онази статия или линк за това, какъв е човек според датата на раждане.Имам някакъв смътен спомен , че го гледах някъде

# 396
  • shumen
Честит син на мама Зайка.Да е жив и здрав малкия Михаил и много да ги радва.
Аз днеска пак гнездя.Незнам,но ме е хванала една муза да готвя,чистя и подреждам.

# 397
Здравейте,милички!
Честито на мама зайка   bouquet

Ще ви моля за съвет.Боли ме китарата стана 2-3 часа.Пих парацетамол,но не минава.Кръвно 130/100.Чудя се какво да правя.да изчакам ли да ми мине или на доки.Страхувам се да не ме помисли за луда да ходя,заради едно главоболие Blush

# 398
Danaya то кръвното ти не е много хубаво.. я иди.. висока тие доста долната граница.

# 399
  • София
Мустела имат ли комплект козметика за новородено или аз си я правя? Мисля че някой преди време беше писал за такъв  newsm78

За комплект не съм чувала и си взимам сама каквото си преценя,че ми трябва-то засега съм взела само шампоан, който става за глава и тяло от 500мл-16,50лв. Мъж ми беше поразпитал тук-там по аптеките в центъра и там определено ще ти падне главата от скъпотия, така,че огледай се около вас ако има някоя по-евтина аптека и оттам си вземи Peace
 Ех,Мартичка за съжаление такава е действителността в БГ в момента- не вървиш ли с парите напред те подминават. Стой над нещата и не го приемай лично, така ще си по-спокойна. Детенце като се роди всичко ще се забрави  Hug Успех ти пожелавам- дано е по-скоро да не се нервиш повече Praynig

# 400
  • София

За комплект не съм чувала и си взимам сама каквото си преценя,че ми трябва-то засега съм взела само шампоан, който става за глава и тяло от 500мл-16,50лв. Мъж ми беше поразпитал тук-там по аптеките в центъра и там определено ще ти падне главата от скъпотия, така,че огледай се около вас ако има някоя по-евтина аптека и оттам си вземи Peace
 Ех,Мартичка за съжаление такава е действителността в БГ в момента- не вървиш ли с парите напред те подминават. Стой над нещата и не го приемай лично, така ще си по-спокойна. Детенце като се роди всичко ще се забрави  Hug Успех ти пожелавам- дано е по-скоро да не се нервиш повече Praynig
Благодаря thumbsup

# 401
Бена , аз си взех гелче за измиване на тяло и главичка от 500 мл. и лосионче за хидратация на Мустела. По аптеките вървят средно между 18-19 лв и двете. Навсякъде където проверявах са по толкова  парички. Тактото ги намери от някъде по-евтини, но той работи в тази сфера и няма как да те ориентирам да отидеш да ги вземеш оттам и ти. Аз по принцип съм доволна от козметиката на Мустела за себе си и затова реших да взема за бебка такава, без да се зачитам много в интернет, защото има доволни и недоволни и излишно щях да се объркам от много мнения Simple Smile

# 402
  • Варна
О, получих помпата и се родих  Laughing. Гърдите ми омекнаха за секунди, че нещо и температура бях почнала да вдигам. Гледах клипчета за кърменето и направих някой корекции. Имаше ефект определено. А за биберона, че не е хубаво да се дава знам, но аз така или иначе глюкозата му я давам в шише и засега няма проблем, яде си и от гърдата и от биберона.

# 403
За козметиката ние взехме на Адерма от Ремедиум (там я намерих най-евтина, може и по-евтина да има не знам) шампоана 500мл беше 18лв и стотинки, а млякото за тяло(500мл) 19лв и някакви стотинки. Шампоан специално за корички по главата около 150мл за 20лв. Крем за подсечено аз лично взех судокрем, има го пак и в ремедиум, и в мадър кеър, и в джъмбо на цени от 8 до 22лв. Имаше и на Клоран големи опаковки шампоан и лосиони на цени около 16лв също в ремедиум(аз ги взех от Графа, там сякаш беше по-заредено, от тази в Гео Милев). А на мсутела не видях големи опаковки, следващия път ще погледна. Комплекти имаше на Графа комплект на себа мед, но с малки разфасовки в него, и на клоран имаше к-т в тази на Гео Милев. Май имаше в едната и на Веледа к-т.

# 404
Абе не са ли големи тези разфасовки ... по 500 мл. Crazy  ами ако нещо не му понесе какво ще ги правите  Mr. Green Мен ми се ще на пръво време да взема нещо по-малко ако може и ако има  Mr. Green
Още не съм гледала козметика и нищо не съм купувала  ooooh!

sentex браво ... значи има ефект  Heart Eyes

Аз ще полегна малко, че и моята глава ми тежи ... до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт