Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Май в момента е на дневен ред, по откъслечните ми спомени от онова интервю на Мурдаров. Или може би на някой друг, но интервю беше.

# 106
  • гр. София
абе, полуслятото писане не го ли оте...ха вече?

Ми не са. Даже речник има:

# 107
 Shocked СБСМ, каква е тая точка в заглавието? Много доверие ми вдъхна в речника. "Двайсет и едно век" също радва.

Не че се хващам за дреболии, ама това е все едно ей тази дама да е на обложката на дивиди с фетбърн  Mr. Green упражнения и отдолу да пише "Еди-коя си е дългогодишен световноизвестен инструктор..."

# 108
  • София
Четвъртък, четвъртък!

И да знаете с колко писма ме засипа четвъртъкът! И химикалът свърши и мастилото на входящия печат!

# 109
  • Ænima/Albuquerque
Четвъртък, четвъртък!
И да знаете с колко писма ме засипа четвъртъкът! И химикалът свърши и мастилото на входящия печат!

Оооофххххххх, моля ти се, надай вой да те пръснат малко, че да влезеш малко в час.  doh

# 110
Вековете можело и без тиренце-и да се пишат. Ама точката...  newsm78 Да не е за красота?  hahaha

# 111
Освен това да е интерпретацията. "Тъй се пише в 21 век. Казах!"  Mr. Green

За вековете не знаех, мерси.

# 112
  • София
Четвъртък, четвъртък!
Оооофххххххх, моля ти се, надай вой да те пръснат малко, че да влезеш малко в час.  doh
Войййййй
ма не се смей бре! знаеш ли кво е цял ден да те гони Еконт по петите... а тепърва Спииди ще идва.

# 113
За вековете не знаех, мерси.

На Апокалиптик мерси.  Mr. Green

# 114
  • Казанлък of all places
От една година в Еврокомисията се води спор дали терминът "страните членки" да се пише с тире "страните-членки" или без. Следях го, следях го , па го от*бах. И те взели, та решили. Без тире.
Страните членки дъра бъра.

Ся, кой ми взе бирените бутилки от торбата и остави това?

А?
И де са ми бутилките?

П.с. Обаче Кохезионен фонд. С главна буква. Thуу!

# 115
  • София
Анги, празни бяха бутилките. Не ти ли харесва подаръка. Скрих го заради Саркът.

# 116
  • Казанлък of all places
KoДка номер 5. Само такава си нямам.
Добре е ,че си го скрила!!

Празни бутилки, викаш? И джънкфуд сигурно е нямало...

# 117
  • гр. София
У нас от МС приеха (ако не ме лъже паметта, преди присъединяването) да се казва и пише в официалните документи и нормативните актове "държавите-членки".

# 118
Нямаше, никаква, хапка фуд няма.

И аз съм със същите впечатления като Роза.

# 119
  • Казанлък of all places
Не ми се търси решението, ама е наистина прясно това с без тирето. Да речем, на месец. А аз вчера предадох един текст след редакция, та ми бие отбелязано да внимавам.

Общи условия

Активация на акаунт