Е-бирария "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 4)

• 16 650
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Е, забраняват гадния вълк и заек, щот влияели на психиката на децата, представи си, но пък им подготвят много красиви учебни тетрадки и помалага. Че и музика им се осигурява - ЦЪК Twisted Evil Тази година съм пощадена, че детето е четвърта група, за догодина се чудя кой ще изтипосат.

В книжка за Пепеляшка, която струва 2,00 лева и е пълна с красиви картинки, текстът е написан - според мен, от кръгъл идиот, защото майката се обръща към двете си дъщери с думите "селянки такива". Добре е, че знам наизуст оригинала, та не се налага да говоря глупости на детето си. А тя обожава "Ну, погоди", сега кво да правя, трябва да й го спра.
Отклоних се доста от темата, но съм възмутена, баси...
Отивам да си сипя ракия и да пуфна един фас Peace

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 22:37 от Apocalyptic City

# 76
Бирка, да.
Кафенце, ударението на Уебинария е като на Семинария (поне в моите уши).  Mr. Green Звънът в твоите кефи, обаче. Всъщност защо не се кръстихме Уебирария?

Апокалиптик, из Руско ли си? Съчувствам.

# 77
  • Mars Hotel
Вие нормални ли сте? Изписали 4 страници за няма и 4 часа.  ooooh!

# 78
  • Пазете Гор
Махни "У", а между "е" и "б" сложи тиренце. Електронна бирария, демек, гечерсин.

Балзак пишел роман за една нощ, пък, какво толкова 4 страници.

# 79
  • Казанлък of all places
оу забравих плакат от любимия си Артемий Лебедев.
Барманката, закачи го нейде на скришно , молим.

На скриш-но!

# 80
Анджи, Софи я няма (официалният оператор на алкохолни единици), тъй че го закачам отговорно на тайно място под бар-плота (справка в първи пост).

Тъй рече МУЗ-ът, а с МУЗ не се спори.
СтанахмЕ.бирария.

Све, много сме, силни сме.

# 81
  • Ænima/Albuquerque
Глейте ся, забраих за кво идвам...  doh

А да! По повод тая снимка:

... на следващия ден, след като видях такава табела, писах тук, че махмурлирам.
Кай, Свеhahaha

# 82
  • гр. София
Е, забраняват гадният вълк и заек, щот влияели на психиката на децата, представи си, но пък им подготвят много красиви учебни тетрадки и помалага. Че и музика им се осигурява - ЦЪК Twisted Evil Тази година съм пощадена, че детето е четвърта група, за догодина се чудя кой ще изтипосат.

Shocked СБСМ!!!  ooooh!
Утре шси зема една тетрадка със Сашка Васева. Ма тя па вече не е толко актуална. Нищо, може и с Глория...

Ееееех, ПДН!  Twisted Evil

# 83
  • Mars Hotel

А да! По повод тая снимка:

... на следващия ден, след като видях такава табела, писах тук, че махмурлирам.
Кай, Све.  hahaha

Верно е. Ние там бехме. Ама се радвам, че не са снимали изотвътре, ча сега щяхме да си гледаме и муцките. Mr. Green

# 84
Какво е ПДН? Всички издания на Кафето прерових, няма го.  newsm78

# 85
  • гр. София
Пусто дЪрво неокастрено  Mr. Green

# 86
Мерси, Розе, как така сме го пропуснали.  Mr. Green

# 87
  • гр. София
Ми аз сега го сътворих, обаче, в типчния си патковски стил, забравих да дам транскрибцията  ooooh!

# 88
Абе, Розе, ква Глория, тя е старичка вече май, сега е на мода друго, ама пусто като не ги знам сичките...

# 89
  • гр. София
Аз споменах Глория като събирателен образ на фолкпевачките Mr. Green

ПП: ха сега да ми кажете това как се пише - слято, полуслято или разделено?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт