Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 419
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Нотингам/Пловдив
Запис момичета.В последно време все не ми стига времето да седна на компа.Няма ново при мен,но темпото нещо така ми е забързано че не успявам да намеря време за четене  Confused Няблюдавам ви   Wink
 На всички нови момичета и завърнали се от отпуска добре дошли. На всички с поводи за празнуване бъдете щастливи ,а аз се надявам децата като започнат училище да намирам повече време да седна да на компа  Hug

# 46
Като си говорим за оставяне не деца, не знам дали сте прочели това от вчера

http://dnes.dir.bg/news.php?id=11902492

Shocked

Ние утре сме на първия ни детски мюзикъл, а за догодина взех билети да ходим на Cirque de Soleil през януари и на Swan Lake през юни. Който се интересува, може да погледне на страницата на Royal Albert Hall, не се случват толкова често такива гостувания Simple Smile

Галя Петрова, добре дошла...

Жалко, че датите им не съвпадат с нашето гостуване. Тъкмо щях да попитам за нещо интересно случващо се в Лондон около Коледа. Аз вече погледнах в тикетмастър, но реших да попитам първа ръка. Всъщност и ние ще гледаме лебедово езеро, но  на руския балет и може би лешникотрошачката. През април гледам ще идва пинк мартини. Горещо препоръчвам!

# 47
  • London
Applepie, защо не си купиш пистолет за поставяне на инжекции и да си ги слагаш сама. Такъв като на диабетиците. Страшно звучи но не е кой знае какво.
По притеснително би трябвало да е кой ще те следи с изследвания, предполагам че трябва да правиш някакви контроли.  Peace

# 48
Аз вместо запис да се включа с едно въпросче- там имате ли си чубрица, понеже не виждам англ. наименование началната страница? Мисля, че е savory, но не съм сигурна. Аз много я ползвм при готвене и ако там няма.... Също така бихте ли ми дали практични съвети от това, какво да си взема от тук за домакинството, неща които в УК не са много евтини? Сега се сещам за завивки  ooooh! Като цяло там май почти всичко е по евтино или на цени като в бг, но все пак...

# 49
  • Лондон
sophiemmaspencer, около Коледа освен многото коледни концерти единствено ми хареса Walking with Dinosaurs в O2, започва на 26.12 до 6.1, ние щяхме да ходим, че сме много запалени по динозаври в момента, но после решихме да пътуваме, така че ще го пропуснем...

Swan Lake през юни е постановка на английския национален балет с гостуващи танцьори

Dendy, чубрица си нося от Бг, но има и тук в бг магазините... Не знам с какво се завивате,  Simple Smile, но не мисля, че има нещо от този вид по-евтино в БГ, че да си заслужава носенето...

# 50
Здравейте и от нас!Ние живеем в Лондон,Кроудон.Ще се радвам ако има мами в нашата част за разходки.Имаме си момченце на 3,казва се Емил.А сега сме в БГ за изпити,уча право 5 год .
Иначе сме си от ВАрна.

# 51
Здравейте!

Нова съм в темата и се нуждая от съвет. Надявам се, че тук мога да го получа.

След 3 седмици заминавам да живея в Лондон, но наскоро ме оперираха от киста на яйчника и се установи, че имам Ендометриоза. Предстои ми лечение със Золадекс - инжекции, които се поставят в корема веднъж в месец в продължение на половин година. Аз ще си осигуря инжекциите от България, но се чудя към кого мога да се обърна относно поставянето им. Не съм наясно със здравната система на острова и нямам никакви контакти с медицински лица.

Ще се радвам ако можете да ме посъветвате как да постъпя, а ако пък познавате медицинска сестра, която би се съгласила да ми бие инжекциите срещу заплащане, ще съм много благодарна да ми дадете някакви координати.

Поздрави!
Като пристигнеш тук и се запишеш за JP  и опишеш заболяването и лекарствата те ще ти ги бият...моят съвет е да си преведеш епикризата на мен ми я искаха за да уточнят лечението и лекарствата някои са безплатни тук.
Не си заслужава д аносиш нищо от Бг всичко им тук..не само Бг магазини и в турските и в някои индийски има чубрица.

# 52
И ние сме в Croydon  smile3501

# 53
Аз вместо запис да се включа с едно въпросче- там имате ли си чубрица, понеже не виждам англ. наименование началната страница? Мисля, че е savory, но не съм сигурна. Аз много я ползвм при готвене и ако там няма.... Също така бихте ли ми дали практични съвети от това, какво да си взема от тук за домакинството, неща които в УК не са много евтини? Сега се сещам за завивки  ooooh! Като цяло там май почти всичко е по евтино или на цени като в бг, но все пак...

Няма смисъл да носиш нищо такова според мен... Тук всичко се намира и е по-евтинко. Аз даже сега като се замисля, ме хваща яд че платих за 3 куфара на България Еър та да мога да си взема дрехите... Парите дето дадох щяха да ми стигнат да си накупя бая неща...

# 54
Прави сте момичета, ама бях длъжна да попитам  Hug Понеже мъжа ми тръгва с кола свекито вика да мъкнел тигани и тенджери  Mr. Green ама като сверих цените в Асда и Теско си казах няма смисъл.

# 55
Има ли някой в Beckenham? Ще се радвам да се  запознаем и срещнем на кафенце smile3525

# 56
Е ето го къде е Beckenham.На 15 мин с трама от Croydon  Coffee running

# 57
Здравейте мили мами.Наложи се да се приберем обратно в България ,защото така и не можахме да си намерим подходяща квартира.Страшно ми е самотно и тъжно отново.Или беше адски далече за работата на мъжа ми или училището беше на сума ти мили,много нерви строшихме,ядове а аз що сълзи изплаках не е за разправяне.Та накрая решихме да се прибираме обратно,защото баткото трябваше отново да го запиша на училище и куп други глупости а времето си летеше и така края на август се прибрахме.Много ни е тъжно и на тримата малката постоянно пита кога ще ходим при тати , а баткото е толкова тъжен и мълчалив ,абе чувстваме се ужасно просто и това е.Та в този ред на мисли да ви питам може ли да се преместим обратно в Лондон по средата на учебната година,проблем ли е да го запиша на училище по-късно.Примерно като свърши тук първия срок или нещо такова и аз не знам вече.Не ми се живее още цяла година сама.Много ми е тъжно направо като се прибрахме не знаех къде се намирам ужасно се чувствам.Затова моля ви ако знаете нещо относно това ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.

# 58
  • Нотингам/Пловдив
Можеш да го запишеш на училище по всяко време на годината когато детето дойде в Англия ,ще започне когато му намерят свободно място,че в Лондон места все няма  newsm78. Много неприятно се е получило това с квартирата,навремето и ние така смятахме, не намерим ли квартира куфарите и обратно  Confused
 Дано нещата ви се наредят по бързо и успешно за вас  Hug

# 59
Здравейте мили мами.Наложи се да се приберем обратно в България ,защото така и не можахме да си намерим подходяща квартира.Страшно ми е самотно и тъжно отново.Или беше адски далече за работата на мъжа ми или училището беше на сума ти мили,много нерви строшихме,ядове а аз що сълзи изплаках не е за разправяне.Та накрая решихме да се прибираме обратно,защото баткото трябваше отново да го запиша на училище и куп други глупости а времето си летеше и така края на август се прибрахме.Много ни е тъжно и на тримата малката постоянно пита кога ще ходим при тати , а баткото е толкова тъжен и мълчалив ,абе чувстваме се ужасно просто и това е.Та в този ред на мисли да ви питам може ли да се преместим обратно в Лондон по средата на учебната година,проблем ли е да го запиша на училище по-късно.Примерно като свърши тук първия срок или нещо такова и аз не знам вече.Не ми се живее още цяла година сама.Много ми е тъжно направо като се прибрахме не знаех къде се намирам ужасно се чувствам.Затова моля ви ако знаете нещо относно това ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.

Съжалявам, че така се е случило.   Hug Надявам се скоро да се съберете и не се притеснявай, на училище по всяко време може да го запишеш.

Общи условия

Активация на акаунт