Великобритания - тема 43 Лятно-Есенна

• 47 503
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Току що разпитах заради теб мила, понеже моя е англичанин и има детенце по-големичко от нашето общо (което е само на 2 месеца), нищо не се носи на първия учебен ден. Около Коледа можеш да опечеш някой хубав традиционен български сладкиш и после в края на учебната година някакво символично подръче, но не на първия учебен ден, че сигурно ще е единствения... Ама то няма лошо де, може да започне нова традиция Simple Smile

# 91
Да земем направо да ги научим да бутат рушвет под масата ? И какви са тия традиционни коледни сладкиши ? Само да не е баница, че англичаните определено не изпадат в възторг от нея Wink

# 92
Да земем направо да ги научим да бутат рушвет под масата ? И какви са тия традиционни коледни сладкиши ? Само да не е баница, че англичаните определено не изпадат в възторг от нея Wink

Така ли?... Моя направо я обожава... И баща му и майка му също... Само на боза не можаха да ги науча Simple Smile

# 93
Току що разпитах заради теб мила, понеже моя е англичанин и има детенце по-големичко от нашето общо (което е само на 2 месеца), нищо не се носи на първия учебен ден. Около Коледа можеш да опечеш някой хубав традиционен български сладкиш и после в края на учебната година някакво символично подръче, но не на първия учебен ден, че сигурно ще е единствения... Ама то няма лошо де, може да започне нова традиция Simple Smile
Мерси Simple Smile

Troy, англичаните които са опитвали баница (6-7 души) определено я харесаха. Едното семейство взе рецептата и после ме почерпи с "тяхната" баница - беше доста добра:)

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 01:24 от golden

# 94
Как бързо мина ваканцията,а преди 2 месеца се чудих какво ще ги правя двамата цяло лято.
Синът ми тръгва в понеделник , щях да питам  и аз за цветята,но Голдън ме е изпревари.
Малката тръгва в нърсъри към училището ,дали ще ми трябва униформа знаете ли

# 95
Мерси Simple Smile

Troy, англичаните които са опитвали баница (6-7 души) определено я харесаха. Едното семейство взе рецептата и после ме почерпи с "тяхната" баница - беше доста добра:)

Моите познати пък които я пробваха до един се мръщеха че сиренето им било солено, че им било тестяно и още един тон такива  Mr. Green иначе имам познати които с удоволствие пият айрян, но боза не можеш да ги накараш да кусат Simple Smile Иначе българската кухня им идва мазна,солена и много запържена  Wink

# 96
Момичета има нещо което много скоро може да се превърне в проблем....Въпроса ми към вас е какво мога да направя по въпроса, и мога ли въобще  Confused
До нас къщата от броени дни почнаха ремонт..най вероятно  ще се продава....чукане, тропане, машини всякакви от сутринта до вечерта...
Тревожи ме мисълта, че когато бебка се роди и ни изпишат от болницата още може да не са приключили...детенце много ще го стряскат тези шумове.. Cry къщите са залепени  Sad
Мога ли, има ли начин да направя нещо? Някакво оплакване  Rolling Eyes поне някакви часове да се спазват  Rolling Eyes Confused
Много ще съм благодарна на всеки даден съвет.

# 97
Нищо не можеш да направиш:( За съжаление имат право да дигат шум в границите на работното време  (от 8 до към 5 ).

# 98
  • UK/София

Пропуснала съм началото на новата тема.Благородно завиждам на срещата на Nana_Cool с Ани, Тулумбата и Хонда.Ама много завиждам, искам и аз.Следващият път заповядайте и на тук! Hug
 И аз днес оставих синовете на училище и сега ми е едно пусто и празно. ConfusedКалин първите дни ще е до 1,30ч. Той всеки следобяд си спи по собствено желание, трудничко ще му е докато свикне.

Тревожи ме мисълта, че когато бебка се роди и ни изпишат от болницата още може да не са приключили...детенце много ще го стряскат тези шумове.. Cry къщите са залепени  Sad
Няма да се стряска бебето ти, спокойно.Когато родих Калин съседите до нас започнаха ужасен ремонт със събаряне на стени, участваше и канго.Бебето спеше, но аз бях тази която не издържах на шума.За това се стараех да сме на вън колкото се може повече.

Някой може ли да ми каже къде мога да намеря идеи за игри за рожден ден.Май има някакви специални, типични за р.дни. newsm78 Знам патилата на една съфорумка за домашен рожден ден, но от много моткане не останаха места.Ще съм благодарна на всякакви идеи.

GI , как си днес без цялата шумотевица? Laughing Предполагам, че главата ти почива, нищо че ти е мъчно.

# 99
Биляна ние миналата Коледа бяхме при вас в Бристъл и се видяхме с Шу и Marry. Ти за жалост по него време не влизаше тук и затова не можанме да се видим.Дано се организираме за по голяма среща ще се радвам да се видим  Hug

# 100
Жалко че не може да се направи нищо...
Дано наистина си права и бебето не се стряска от шумовете, аз ще ги изтърпя когато виждам , че бебето си спи спокойно и не му пречат.... Simple Smile Всяко бебе е различно.., дано и моето да е като твоя Калин и да не се впечатлява  Grinning

# 101
Ева, спокойно и моето бебе беше така спокойно. Казват, че бебетата в началото не чували добре. Не си спомням моята дали чуваше или не, но на усилена до дипка народна музика в такт 7/8 или по - бърз, си спеше идеално. По -точно заспиваше на нея. Комшиите отдолу и те пробиваха нещо с канго, другите пък редовно си откачаха и закачаха радиаторите, понеже крадат парно  ooooh! Изобщо не см еимали проблеми с шума. И е по - добре детето да свиква с шум, за да си по - добре ти за в бъдеще. Ако трябва да вървиш на пръсти постоянно, когато бебето спи, накрая дните ти ще минават само в стоене с бебето за да игеаете и спане с бебето, щото няма да можеш да правиш нищо друго.

Тукашните ни комшии са някакъв пълен кошмар. То сигурно и на тях не им е лесно де. с четири деца е пълна лудница. Постоянно някой лопа, качва се или слиза по стълбите, скачат, топкат с топки, техните викат по тях. Ужас, ужас!!Понякога им съчувствам на хората, обаче в началото много се дразнех.
Имах чувството, че точно като приспя детето и те почват да скачат и да лопат. #Cussing out
Като цяло мнението ми е, че тука децата се разглезват прекалено, до степен в която си правят буквално каквото си искат и това ме плаши н амоменти.

# 102
Запис само да ви почета че винаги намирам нещо интересно и полезно при вас  Simple Smile.

# 103
  • На село (близо до Лондон)
GI , как си днес без цялата шумотевица? Laughing Предполагам, че главата ти почива, нищо че ти е мъчно.

Заведохме го моя малък Денис на училището. Едни такива малки ученици с ризи, поли/панталони и вратовръзки ooooh!. Утре ми почва Филип училище и тогава ще съм само с Питър в къщи. Днес бях с двамата и не беше тихо. Как бързо минава времето, оф ... Ще ходя да взимам Дени сега, дано да е бил добре и да иска да ходи утре пак.
Учителката беше направила много хубаво стаята на децата, техни снимки бяха налепили (снимани през ^ли явно) и една усмихната беше. Дано се харесат с Дени Heart Eyes

Биляна, пиши как беше Калин, а и другите "първолачета" в темата

# 104
  • Лондон
Нашият първи учебен ден беше прекрасен, всичко по учебник, с изключение на ставането в 5 сутринта  Rolling Eyes Пътуването ни с влака също беше съвсем приемливо, но ще видим как ще бъде занапред, особено когато завалят дъждовете и стане студено, но сега няма да го мисля...

Много добре се получи и поради факта, че съм в отпуск и напълно се фокусирах върху факта, че имаме първи учебен ден. За първи път разбирам какво е да не се раздвояваш и напълно оцених какво имат майките, които не работят, а са си гледат децата... Както и да е, да не разводнявам темата, надявам се всички да имат моменти с подобни емоции, каквито имах аз днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт