Бебеправене- тема 12 - за повече хубави новини

• 25 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен!
Тонилив, и аз като теб днес съм в много добро настроение! Може и да е от факта, че съкровището си заминава днес и ние с мъжо оставаме насаме. Нищо, че сега след работа ме чака такава лудница, в ремонт сме от днес, но нищо де .. то е за хубаво. Simple Smile
Относно цикъла и аз съм така. И аз от малка съм със същите симптоми, които описваш и е нещо непоносимо. Преди няколко месеца обаче, моята леля ме свари в едно такова положение и ми препоръча билката - бял равнец, с мента. Направих си я няколко пъти преди да ми дойде, седмица може би и наистина болките ми бяха по облекчени. За втори месец пък, откакто пия Утрогестан-а и не изпитвам такива болки. Така че стига да искаш има лек, а аз съм се тъпкала с какви ли не лекарства и болкоуспокояващи и пак едно и също.
Хайде, успех и чакаме новини от скорошните НЕ чакащи. Simple Smile

# 676
  • София
Наистина ли гърдите болят при минала О.? Аз си мислех, че болят по време на О... newsm78

# 677
  • София
Аз казвам моя опит, а и графиките които съм разглеждала - на всички пише болки в гърдите след О. може да ги рагледаш в темичката за бременните графики  Peace

# 678
  • София
Има логика, сега ще разгледам. Аз винаги съм мислела, че когато ме болят гърдите, тогава е О.

# 679
Момичета, при мен отново е лудница, но не можах да се сдържа и минавам да споделя с вас една снимчица, която много ми допадна  Laughing Mr. Green Hug Laughing

# 680
  • София
Хаха, Тони, разби ме. Смях се с глас.
Досега четох темата за графиките. Не че меря БТ, но заради бележките. Наистина гърдите почват да болят след О. И при ПМс де. Е дано този месец не дочакаме М. Simple Smile

# 681
toito, абе това с белия равнец и аз съм го чувала, ще взема да си купя. Прави се на чайче, нали?  Blush

Илюжънче, мисли само положително, Денис какво казва за графиката ти? Моята също ми се струва малко шантава  Laughing Мен зърната на гърдите започват да ме болят някъде към средата на цикъла, тоест точно около О., след това целите гърди и 2-3 преди М не се пипат направо  ooooh!

Хаха, Тони, разби ме. Смях се с глас.

Е, на това ми беше целта  Mr. Green Hug

# 682
  • София
Ами тя каза,че е добре, но това беше преди 2 дни...мен ме притесни това, че БТ не се покачи веднага, но се поразрових и намерих един пост на Денис, в който тя пише че БТ се покачва до 5дни след О. т.е. не е задължително покачването да стане веднага  Flutter   bouquet

# 683
Тонилив - да, прави се чай, в упътването пише как се прави. Хубаво е да се пие на равни части през деня, но аз нямам това време .. отначало го пих си разделях за сутрин и за вечер, но последствие започнах да го пия по 1 чаша на ден, сутрин или следобед, когато имах време да си го направя Simple Smile

# 684
  • София
Как сте, момичета? Няма ли да има повече положителни тестчета в тази тема? На мен вече ми остава да чакам, направихме, каквото можахме и този месец...

# 685
Добро утро, момичета!   bouquet
Аз  бързам за работа и да закарам ученика на училище. Следобяд ще вляза пак.
Ох, аз имам чувството, че и този месец няма да е нищо, има още една седмица, докато стане ясно. Днес ми е 25-ти ден.Гърдите не ме болят, не са и напрегнати. Със синът ми не помня вече как беше, дали са ме боляли гърдите, но теста го бях направила след 9 дни закъснение. Като се замисля, откъде съм имала това търпение да чакам толкова време...
И така,ставам, приятен ден на всички!  Hug

# 686
  • София
Добро утро и от мен. Аз мога да кажа, че се чувствам странно тия дни. Далеч съм от мисълта, че мога да усещам нещо 3-4 дни след О., било то бременност или ПМС. Просто явно хормоните ми нещо не са в час.
Гърдите ми са ужасно подути, огромни, чувствам се като крава. И болят. И нещо супер нетипично за мен, закусвам. Хаха, да, а по принцип не мога да хапна нищо преди 12. Сега особено ако видя накой да яде, полудявам. Не е внушение, чувствата са истински. Глад и болки в гърдите. Е не знам какво е това чудо. Толкова ранен ПМС не е нормално!

# 687
  • София
Добро утро и от мен. Аз мога да кажа, че се чувствам странно тия дни. Далеч съм от мисълта, че мога да усещам нещо 3-4 дни след О., било то бременност или ПМС. Просто явно хормоните ми нещо не са в час.
Гърдите ми са ужасно подути, огромни, чувствам се като крава. И болят. И нещо супер нетипично за мен, закусвам. Хаха, да, а по принцип не мога да хапна нищо преди 12. Сега особено ако видя накой да яде, полудявам. Не е внушение, чувствата са истински. Глад и болки в гърдите. Е не знам какво е това чудо. Толкова ранен ПМС не е нормално!

Veseto
, дано да е станало този път, и аз почнах да закусвам около седмица след овуто ми, и аз като теб преди 12ч не хапвах. Успех на всички  Hug

# 688
  • София
Дано, благодаря ти. Айде да кажем болките в гърдите - ок, ама този глад наистина е много странен за мен. Ще има да си почакам до края на другата седмица, но дано чакането да си струва!

# 689
Здравейте на всички.От около 4 месеца пробваме и ние за бебе с мъжо.Този месец си купих тестове за овулация , и започнах да ги правя на 9 ден след менструацията.Показа ми една червена и една бледа чертичка и пишеше на теста че това е негативно.Продължех да правя(тестовете бяха 6 в опаковка) и всеки ден ми показваше това.След като свършиха купих нов тест да продължавам да правя и пак една платна червена и една бледа.Спазвам точните указания на теста всичко правя както е написано,но все това показва.След 2 дена вече трябва да ми дойде , а така и не ми показаха тия тестове да съм в овулация.На какво може да се дължи това?Иначе гърдите си ме болят както всеки месец преди да ми дойде,но тия тестове все показват , че нямам овулация.Нещо аз ли не съм наред не знам вече.Успех на всички и дано скоро всички имаме хубави новини за споделяне   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт