БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 769
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Краси, нека да са каши. Колко е голямо бебето?
Кашите на Милупа са с преходно мляко, т.е. за бебета над 6 месеца и са добър избор.
Можеш да дадеш всякаква каша, която е с последваща формула, може и безмлечни, които да приготвяш с млякото, което пие бебето.

# 496
Краси,и ние сме същите само ,че още нямаме 5м.Аз от събота я започнах с картоф,сега сме на морков,все още яде по няколко лъжички ,къде в устата и къде от вън нея  Simple Smile друго още несме опитвали и ми е интересно с тези каши как се започва и с каква ? Бебка също е на АМ и то от самото начало.

# 497
Аз съм чела-недочела Confused.
Бебе на 5 месеца е редно да яде безмлечна каша, която е приготвена с формулата, която то пие.
Друг въпрос е, че бебе на 5 месеца трябва да е само на мляко.

# 498
И вземи каша без глутен, но аз също те съветвам да изчакаш още малко  Simple Smile
Милупа и Хумана са хубави.

# 499
Никой ли не е чувал за този пробиотик  infants dophilus  ? Rolling Eyes

# 500
  • София
На Хип са също хубави, особено оризовата.

# 501
  • София
Здравейте.От кой месец се дава риба и свинско?

# 502
Свинско след 8-ми, риба - след 10-ти  Simple Smile

# 503
  • София
Блонди   bouquet Simple Smile

# 504
Купих овесената каша на Хип и мислех да я смесвам с плод,обаче чета сега,че се приготвя с мляко.може ли да я приготвя с вода според вас,защото не ми цеди а АМ не съм и давала ?

# 505
  • Малта
по отношение на попарата, дето не се въвежда масло и сирене на куп, как да ги въведа по отделно ???

Защото и нашето педи каза след 2 седмици да давам на закуска попара.

И още, подслаждате ли някак попарата?

# 506
А защо трябва да даваш точно и изобщо попара? За мен лично не е особено удачна и нужна закуска. Има толкова прекрасни зърнени закуски, та точно пък накиснат хлебец с вода трябва да яде бебето  Tired
Иначе и сиренето, после и маслото можеш да въведеш със зеленчуковото пюре. И като ги въведеш и двете, даваш попарата, щом искаш  Simple Smile
Педито ти да не е на 60г?   newsm27

# 507
  • София
До сега не бях давала попара, но сиренето не го иска иначе.
Подслаждам с кафява захар(но много малко).

# 508
  • Малта
Ами на мен лично ми е много вкусна закуска попарата  Laughing спомени от детството ... с аромат на билков чай, мммм

# 509
  • София
Аз се тревожех, че не приема достатъчно мляко и правя попарата с АМ. В началото когато започнах да я давам я приготвях с чай на Хипп ( инстантен), той така или иначе съдържа малко захар.
Исках да попитам когато приготвям грис мога ли да слагам малко захар? Иначе и той и кисела ( само 1 път съм правила по тази причина) нямат никакъв вкус. Слагам  пресен плод, но не помага особено  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт