БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
С кое пюре(на коя марка) е подходящо да се захрани с риба?

Семпер вземи. Чети етикета за съдържанието, рибата трябва да е от белите.

# 631
Ядял е най-обилно следобяд, защото обядът му е бил недостатъчен или недостатъчно засищащ.

Ами като не иска повече да яде на обяд, как да го накарам, така, че да му стане достатъчен или засищащ?  newsm78

# 632
Ами като не иска повече да яде на обяд, как да го накарам, така, че да му стане достатъчен или засищащ?  newsm78

Даваш колкото иска. Явно наваксва със следобедната закуска.
Правилото детето да яде толкова, колкото му е достатъчно е валидно с пълна сила Simple Smile.

# 633
Мерси Sourcherry , за сега ще го караме така, пък ще видим по-натам.  Peace

# 634
Мише благодаря ти за темата, не знаех къде да си задам въпроса, за което се извинявам много.  Hug  bouquet

# 635
  • Велико Търново
Момичета, след прекарано разстройство (10 дни) ни препоръчаха да продължаваме диетата поне месец, защото при нас това става вече много често. Но бихте ли ми препоръчали за нашата възсраст някакви щадяши за стомахчето храни които мога да давам. Казаха ми картоф, морков, попара без масло, печена ябълка, печен банан. В момента караме на лечебната каша на Хумана и много кърмене.

# 636
Дани, добавям и ориз, който запича. Включи пробиотик и кърми бебето на воля.
Друго - вероятно е добре и ти да хапваш по-запичащи храни.

# 637
  • Велико Търново
Дани, добавям и ориз, който запича. Включи пробиотик и кърми бебето на воля.
Друго - вероятно е добре и ти да хапваш по-запичащи храни.

Да - ориз и пробиотик също давам. Чудех се дали има и други храни, че много ограничено ми се струва

# 638
Боровинки, дренки, тестени - хляб, спагети и всякакви паста, твърдосварени яйца, сирене, грозде, отвара от шипки, пюре от шипки (има на Хипп пюре ябълка и шипка).
Всичките изброени запичат.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 21:37 от Michael@

# 639
  • София
Чай от джоджен давала съм на моят да пие, когато имаше разтройство и му се отразяваше добре.

# 640
  • София
Предлагате ли хляб направо така заедно с яденето или по някакъв друг начин?

# 641
Предлагате ли хляб направо така заедно с яденето или по някакъв друг начин?
Мммм да  Flutter, има едни питчици по 5 в торбичка, много са хубави Crazy/не знам на коя фирма са/. Давала съм и препечен, зависи от хляба. Peace

# 642
  • Berlin
Аз давам в попара и на запечени фийилийки с кашкавал, понякога давам и коричка за гризане. Иначе с яденето не давам.

# 643
Аз давам в попара и на запечени фийилийки с кашкавал, понякога давам и коричка за гризане. Иначе с яденето не давам.

+1  Peace

# 644
Момичета,от кога мога според вас да предложа нещо за гризкане,ябълка,коричка хляб или  банан.Побърквам се при мисълта,че може да се задави и не смея да и дам все още.По какво да се ориентирам,че е готова?Още зъбки нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт