БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 720
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Балчик

ronicat, зададох същия въпрос на педиатърката ни и тя ми каза че млеката с по-малък номер са по-калорични и не е препоръчително да се дават на по-големи деца, защото ще нададат на килограми.

# 616
...че млеката с по-малък номер са по-калорични и не е препоръчително да се дават на по-големи деца, защото ще нададат на килограми.

Това изобщо не е вярно.

# 617
Момичета,може ли да ми кажете как да приготвя овесени ядки?
Искам да предлагам за закуска,малко да разнообразя,защото синът ми яде само попара,кис.мляко с бисквити или каша сутрин....Друг е въпроса дали въобще ще ги одобри....

# 618
Фините се сваряват по-бързо от пълнозърнестите ядки. Аз ги накисвам в топла вода за 5 минути и после ги слагам на котлона с прясно мляко. Като кипне отстранявам и добавям малко масло, мед и канела.

# 619
Фините се сваряват по-бързо от пълнозърнестите ядки. Аз ги накисвам в топла вода за 5 минути и после ги слагам на котлона с прясно мляко. Като кипне отстранявам и добавям малко масло, мед и канела.

И таз добра....Сега ще се чудя какви да взема!Кои са по-хубави newsm78Само дето се съмнявам синковеца да одобри канелата Thinking

# 620
Пълнозърнестите са по-полезни  Peace. Фините са преработени - горните пластове са отстранени, а те съдържат най-много вещества - микроелементи и витамини от групата В.
Фините овесени ползвам за сладкиши и супи. Пълнозърнест микс купувам от ДМ на Алнатура.

# 621
Здравейте, имам един въпрос . Днес за 1-ви път взимаме вече храна от ДК и на обяд му дадох основното и после не искаше от другите.Преди малко му дадох супата и след нея десерта - омете всичко и даже питаше за още.Та въпроса ми е дали мога така да му давам храната, тъй като не искам супата да му е вечеря?  newsm78

ПП. Да уточня, че се храним по 4 пъти на ден, като вечер задължително е АМ а сутрините редувам единия ден АМ на другия нещо друго.

# 622
Супа следобед не е много удачен вариант,аз бих дала малко от супата и основното за обяд.Десертите какви са?Не стават ли за самостоятелна следобедна закуска?

# 623
  • UK
Супата и основното ги давам едно след друго за обяд, без хляб, десертът следобяд, но по-често не го давам въобще. Ако няма какво друго следобяд, тогава.

# 624
Супата и десерта не ги искаше на обяд и за това му ги дадох следобед.Десерта беше мляко с грис, но не мисля, че щеше да му стигне за самостоятелно ядене имайки предвид, че след като го изяде със супата, чак тогава се наяде. newsm78

# 625
  • UK
Възможно ли е просто супата да не му е харесала? Какво ти е обяснението защо не искаше супата, а хапна основното? Моят ако е гладен няма значение каква ще е консистенцията.

# 626
  • София
При нас ги има тия неща, примерно колкото и да е гладен, ако предложа Ганчев борбата става жестока и не става, а основно без десерт не иска.

# 627
Ами според мен просто  се наяде с основното, защото супата доста му хареса и си я папкаше с голям кеф.Преди следобед ядеше най-малко като количество а от известно време следобедната му закуска е най-голяма и ако не му даваш докато се наяде започва да плаче.Нямам представа защо е така.

# 628
Ядял е най-обилно следобяд, защото обядът му е бил недостатъчен или недостатъчно засищащ.

# 629
  • Бургас
С кое пюре(на коя марка) е подходящо да се захрани с риба?

Общи условия

Активация на акаунт