БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-22

• 25 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Значи има и млечни каши направени с Адаптирано мляко. Пише си млечна каша, аз даже предпочитах да вземам такава, защото нали до годинката трябва всяко хранен да е млечно (сиренце, извара, адапте и т.н.) и ми беше по-лесно. За Милупа съм сигурна, че е с АМ, а и аз давах Милумил така или иначе. Точно тази млечна каша обаче е май с обикновено сухо мляко.
Обърни внимание за реакции и т.н..

# 691
Добре де, след като мляко не се дава до годинка, нали така?, е , как става това пюре и то подходящо след 4 месеца ???

Какво има да се чудиш на глупостите на.... Ганчев  Rolling Eyes

# 692
  • Малта
хммм, наистина странно. Ще избягвам за сега въпросната каша, слава богу нямаше реакция

Днес опитах да направя нещо подобно у дома без мляко, но уви, не се прие така сладокусно  Rolling Eyes
та сложих:

банан
круша,
ябълка,
масло,
натрошени бисквити (до умекване),
и малко вода

На ме ми беше много вкусно  Wink

# 693
хммм, наистина странно. Ще избягвам за сега въпросната каша, слава богу нямаше реакция

Днес опитах да направя нещо подобно у дома без мляко, но уви, не се прие така сладокусно  Rolling Eyes
та сложих:

банан
круша,
ябълка,
масло,
и малко вода

На ме ми беше много вкусно  Wink
Защо без мляко? Може да ползваш АМ или кърма, зависи на какво са бебчетата Simple Smile

# 694
банан
круша,
ябълка,
масло,
и малко вода

Sick Не звучи добре  hahaha Hug

# 695
Много ви благодаря.
Сега имаме нов проблем : малката се запече предполагам от оризовата каша.

# 696
И ние се запекохме от ориза, но и дадох малко пюре от сия слива и ни мина. Peace

Искам да попитам- давам на беба бананова каша и си я папка с кеф.Ако реша да дам суров банан или плодово пюре в което има банан трябва ли да го бъвеждам като нова храна? newsm78

# 697
Да,но на нея безмлечната оризова каша и беше първата храна и не искам да въвеждам плод преди зеленчук.

# 698
Ами ако искаш пробвай да и даваш само мляко 1-2 дена доно се оправи Wink
Аз авам оризовата каша следобед и я смесвам с плодово пюре най-често круша за дасе изравнят малко нещата Peace

# 699
Меди, да не те учудва, че са харесали кашата - виждам, че има в състава й захар (и кой знае още какво, дето да не е посочено...).

Леле, леле, Ганчев са смъкнали месеците на някои пюрета на 3, ц-ц-ц.

# 700
Меди, да не те учудва, че са харесали кашата - виждам, че има в състава й захар (и кой знае още какво, дето да не е посочено...).

Леле, леле, Ганчев са смъкнали месеците на някои пюрета на 3, ц-ц-ц.
Не ме учудва, защото има майки, които в трети месец захранват.  ooooh!

# 701
Да,но на нея безмлечната оризова каша и беше първата храна и не искам да въвеждам плод преди зеленчук.
Безмлечната каша не я ли правиш с АМ, което детето приема? Колко време не е пълнила пелените? Опитай да даваш повече вода, масаж на коремчето и свиване на крачетата към коремчето. Дано даде резултат

# 702
Ние папаме вече плодовите пюренца .На Ганчевне харесва моята беба ,но си хареса Гербер.Яде от днес по цяло 80г бурканче,но аз съм в чуденка кога да й го давам  newsm78.Днес дадох за храненето й следобед в 15ч и веднага след пюрето й дадох и мляко?Така ли да продължавам или да давам час преди или след  хранене?

# 703
Принципно плодовете се дават между храненията

# 704
Ние плодове ядем между храненията. Един път и дадох след обедното пюре, но после имахме проблеми. Затова само между храненията. Но, понякога го смесвам с някоя каша, която давам след обяд и тогава не е имала проблеми. Зависи от детето - колко и какво яде и дали ще му стане тежичко.

Общи условия

Активация на акаунт