Звездни компромати-149

• 60 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Да, наистина Кейт Хъдсън е мноого впечатляваща в тази рокля.
А Холи Бери добре, че се е върнала към старата си прическа. Не че кой знае колко ми харесва, но е по-добре от онази рошавата.

На мен корицата с Николета ми харесва. Вярно е че изглежда някак старинна все едно е с одеждите на баба си, но мисля че е такъв замисъла. Ще ми е интересно да видя и останалите снимки от сесията. М/у другото ми е странно защо е изтрила другите си снимки от ФБ  Thinking Само 2-3 се виждат.

Всичките и се виждат, може би ги е направила само за приятели, не знам

# 526
# 527
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/218137_42 … _1638038792_n.jpg  Н&Н Божинови  Peace

Съжелявам, видях, че е пуснато вече. Simple Smile

# 528
  • In The Middle Of Nowhere
А Холи Бери добре, че се е върнала към старата си прическа. Не че кой знае колко ми харесва, но е по-добре от онази рошавата.

На мен корицата с Николета ми харесва. Вярно е че изглежда някак старинна все едно е с одеждите на баба си, но мисля че е такъв замисъла. Ще ми е интересно да видя и останалите снимки от сесията. М/у другото ми е странно защо е изтрила другите си снимки от ФБ  Thinking Само 2-3 се виждат.

И аз това си го помислих.

# 529

И аз това си го помислих.

Да, разгледах и ги, за приятели са само

# 530

ужасна снимка и обработка.
прави ми впечатление, че  у нас е на мода този тип  пресилване
бебето е много сладко, но с това нещо на главата си изглежда малко абсурдно.
целият фон ( майка, растителност), са като взети от друга сцена
ако разбереш кой я е щракнал тази снимка, би ли споделила?

# 531
  • София

Много добро сравнение.  Laughing За разлика от Риана, на нея новата прическа не и отива.  Peace

# 532
Единственото, което ми харесва в новата прическа на Майли е мотива заради, който я направи.  Peace

# 533
Единственото, което ми харесва в новата прическа на Майли е мотива заради, който я направи.  Peace
Какъв е той?

# 534
Дарила е косата си, но от тук разбирам, че не е много сигурно Peace

# 535

ужасна снимка и обработка.
прави ми впечатление, че  у нас е на мода този тип  пресилване
бебето е много сладко, но с това нещо на главата си изглежда малко абсурдно.
целият фон ( майка, растителност), са като взети от друга сцена
ако разбереш кой я е щракнал тази снимка, би ли споделила?

От Велислава Каймаканова е снимката.

# 536
  • sofia
Бебето на Николетка много мяза на татко си. Дано милинкото, не е и умно като майка си... Wink
Кейт хъдзън ми е в топ 3 на най-противните жени-актриси. Филми с нея не гледам. Смятам, че е много бездарна. За разлика от майка си.

# 537
# 538
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За Марион не мога да реша дали много ми харесва, или много не ми харесва Mr. Green

# 539
  • София
...
Кейт хъдзън ми е в топ 3 на най-противните жени-актриси. Филми с нея не гледам. Смятам, че е много бездарна. За разлика от майка си.
Каква клюкарка съм, сега разбирам от чичко Гугъл, че майка и е Голди Хоун...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт